Ching a Ling

2010-11-28 @ 18:52:52
Jag tycker egentligen det är väldigt kul att stå på scen och uppträda, men jag är glad att det är över nu! Det har varit en lång, svettig dag nere logerna med tusentals mini- tjejer iklädda allt från lejon till glitter- dräkter, och på scenen två gånger i Nacka aula inför stor publik. Sekunderna innan det är dags att gå in mår jag illa av nervositet, men när man väl är igång så klart är det kul! Vad är annars meningen med att gå på dans? Jag hade på mig guldleggings, svart paljett- tröja och en rosa kort jacka. Hade typ panik över hur jag skulla ha håret. Uppsatt eller utsläppt? Uppsatt eller utsläppt? UPPSATT ELLER UTSLÄPPT?! Det blev uppsatt av praktiskt skäl :)
I fredags var jag på super mysig film- kväll med de sötaste tjejerna i klassen. Fast, ja... Det blev inte så mycket film egentligen. Mest snack och flum, framför allt från min sida tror jag att alla håller med om? Vi var utklädda och jag var fjortis. Super snygg om jag får säga det själv! Alla andra var också grymt fina.
På lördag var jag ute på förmiddagen. Åkte pulka i Tanto med mina kära bröder. Man blir aldrig för gammal för snö- kul! Eller hur? Jag åkte mördarbacken och det har konstigt nog krympt sedan vi åkte den i fyran. Fattar 0!
Åkte på dans- rep, men vi körde typ inte igenom den på scenen ens, det kändes lite oplanerat. Svinkallt ute! Snö och blåst och halt. Isch!
Sedan åkte jag hem till Thora för att vi skulle överraska Amanda på hennes femtonårsdag! Hon skulle komma klockan sex men helt plötsligt skulle hon komma klockan åtta istället så jag hann inte stanna och hoppa fram, vilket var väldigt tråkigt. Hade så gärna velat se hennes överraskade min! Men jag skulle på fest hon Nike så, jätte mysigt det med :)
Yes, och idag var det uppspel. Jag tappade bort mig lite, men det var tydligen ingen som märkte något och man såg det inte på filmen heller så, jag tror att det var mest som det kändes för mig. Fick en jätte fin blomma av mamma och Magnus. En Narcissus, super super fin att ha på rummet! Och Alina kom ända från Vallentuna, thank you darling!
Har fortfarande inga bilder att bjuda på... Men det kommer!
Förresten, det är första advent idag! Tänk att det snart är jul! :D

PUSSAR

1 klassfest- 1 klassfest= noll klassfest

2010-11-25 @ 17:54:08

Det snöar fortfarande.
Dagens shopping: En BenTen- julkalender till Hugo, haha.
Följde med Ankan till Saluhallarna för att hon skulle köpa ett block till skolan och då blev jag lite inspirerad av alla guldiga julkort och ja ni vet hur det brukar se ut framåt december. Mina godiskompisar Thora och Zanya "bönade och bad" om att vi skulle gå till The English Shop och äta godis. Men jag som är världens bästa syrra köpte en kalender till min bror istället. Låt oss hylla min omtänksamhet!
Nu är jag hemma hos pappa, men han ska ut och äta med sina kära bröder Håkan och Christer ikväll... Kanske, kanske har inte H fixat barnvakt till hans yngsta barn så då kanske vi får besök av små- kusinerna Ante och Nora :)
Jag fattar inte vad som är så svårt med att anordna en klassfest? Nu kanske det inte blir av i alla fall imorgon... Håller med om att det är oshyst att bara en person ska behöva styra och ställa med allt. Visst, han har tagit på sig ansvaret men man kan ju tycka att de som håller på och tjatar hela tiden också kan ställa upp. Jag tycker att det skulle vara kul, men inte sådär galet festligt som vissa andra tycker. Dessutom varken hinner eller orkar jag fixa just nu. Varför kan man inte bara ställa upp för varandra? Jag brukar fan alltid ta tag i sånt här. Stor suck.
Men om det inte blir fest så har jag ett fätt mysig filmkväll med girlsen att se fram emot! :) Vi ska ha en kråkguldet- så här har du aldrig sett mig förr- kväll. Håller på och funderar om jag ska vara ultra- fjårtis eller emo... hmm lättare med fjårtis, haha.
Massa ting man har framför sig: Dansuppvisning på söndag, åh nåå! -Gud vad kul! Säger alla. -Hjälp! Säger jag. Det var ju ett bra tag sedan man stod på golvet. Btw, kollade på en film från gamla tider (fyran tror jag) där jag dansar balett och sedan showdance, så sjukt gullig jag var! Och Rebecca också, haha. Jag blev alldeles gråtfärdig!
SO- prov någon gång snart, franska- prov någon gång snart, NO- prov någon snart. Och jag som känner mig lite osäker på det där med syror och baser och BTB och hur det blandas och bla bla bla. Förstår inte hur jag kunde få så bra omdöme av Lasse. Känner mig nämligen helt virrig i kolan! Stor suck igen.
Men nu är det inte så lång tid kvar till jullovet! Jag hoppas verkligen att det mesta är klart i huset då att man kan slå sig till ro.
Idiot- Love (förlåt) har glömt sladden så jag kan inte föra över bilder. SATAN vad tröttsamt att gan ska vara så slarvig hela tiden när det är typ hans enda grej som han ska ta med mig från mamma! B.A.J.S.K.O.R.V.
Så det blir tre gamla istället...

Nu ska vi strax käka! Ha det bäst snyggon
PUSS




Snön har många egenskaper

2010-11-24 @ 20:35:11
Det har snöat hela dagen. Jag älskar det där knarrande ljudet av skosulor mot mjuk, vit mark. Vackra snöflingor dansar i luften. Fast snön skapar också en hel del problem i trafiken. Kom försent till skolan idag på grund av snökaos. Fast jag missade ingenting och franskavikarien förstod.
Igår hade jag utvecklingssamtal. Såhär kändes det precis som varje gång: Jobbigt innan, helt okej medan det pågår och bra efteråt. Jätte bra efteråt, då kan man andas ut. Jag vet egentligen inte vad där är som jag går och oroar mig över man jag blir alltid nervös när jag tänker på det. Jag är jätte nöjd med mina bedömningar, men det betyder inte att man kan slappna av. Nu gäller det att köra på hela terminen ut! Full fräs
Love är sjuk och mamma har fruktansvärt ont i magen. Det är eländigt värre. Jag hoppas verkligen att de blir friska snart! Själv känner jag mig lite smått illamående och jätte trött. Somnade på bussen både fram och tillbaka idag. Måste lägga mig tidigare! Grejen är att jag försöker. Jag sitter aldrig uppe till sent och spelar dataspel, SOM VISSA ANDRA GÖR!
Vi hade snöbollskrig idag. Till en början hände det knappt någonting tills jag tyckte att dt gick för segt och började kasta på mitt lag. Kanske inte det smartaste eftersom att alla blev mot mig då, haha. Jag blev träffad hela tiden. Maja träffade mig i nacken och det blev så kallt att jag sprang rakt in i en skylt. Fråga mig inte hur detta gick till men ont gjorde det i alla fall. Fast jag kunde inte låta bli att skratta. Lasse som gående, klappade mig på axeln och sa att det var tur för mig att jag redan hade haft mitt utvecklingssamtal, haha. Han är en skön skojare! x) Efter ett tag började det i alla fall bli outhärdligt kallt om händerna så jag ropade: Jag går in! Jaha, då får man en snöboll i pannan/ögat och en snöböll i örat. Man tackar, man tackar. Martin och Julius vinner dagens vänskapspris. Då blev man tvungen att hämnas först innan man kunde gå in. Synd att vi förbjöd mulningar -.- Sminket smetades ut i ansiktet och folk kollade ganska konstigt på mig när jag gick tillbaka till korridoren. Men är man med i leken får man leken tåla!
Nu ska jag springa ner till mamma och Love och fråga hur det är med deras kaggar!
Bok och O´boy = min efteriddag

Let´s dance

2010-11-23 @ 18:22:56
Min dans - outfit! Whut do you think? (I desperat behov av hår styling tips!!!)
Kortaste inlägget i världshistorien, men jag bloggar senare!
Älskar er Puss!

Röda kinder

2010-11-20 @ 20:07:51
Hej finingar!
Håller ni med om att det finns flera sorters trötthet? Den vanligaste tröttheten är den som kliar i ögonen på måndag morgonen efter en seg helg med lata förmiddagar. Ni vet när man helst bara vill gå hem igen och krypa ner under det varma täcket och sova i fem år eller så. En annan trötthet är den som omfamnar kroppen när man ligger i sängen och läser efter en lång fysiskt aktiv dag. Jag känner mig lite flummigt trött just nu. Varm och kall på samma gång, lite skrattig och flamsig. Det ska i alla fall bli grymt att få bulla upp med kuddar i soffan och titta på film snart!
Jag firar första vinterdagen på året! Vaknade upp i ett vinterlandskap i morse. Har varit i nyckelviken, grillat korv, druckit varm choklad ur en färggald mugg och hoppat på frusna vattenplölar. Påminde mig lite om en utedag på dagis. När man kommer hem så är man lite blöt om strumporna, rufsig i håret och barnsligt röd om kinderna. Jag hade ju som vanligt inte klätt på mig ordentligt så jag höll på att frysa arslet av mig, men ska man vara fin så får man lida pin! Inte sant?
På fredag ska vi äntligen ha klassfest! Det tog ett bra tag att komma fram till en datum. Tråkigt nog så kunde ju inte alla men det är nästan omöjligt att ordna. Jag tror att vi kommer att få det jättekul! Det är alltid roligt att få se sina klasskompisar i andra kläder än de gamla vanliga munk- jackorna, haha. Kanske lite extra vax i håret också, grabs?
Åh nej vi har HK- inlämning på måndag och jag orkar verkligen inte tillbringa söndagen i en f* mataffär. Suck! Måste köpa guldbyxor till min föreställning också. Får se om jag hinner träffa Amanda... Men förmodligen så måste jag dissa dig gums!
Glöm inte att borsta tänderna efter chokladmumsandet nu bara!
PUSS

Inte besviken på HP7

2010-11-18 @ 21:29:42
Hej hej alla sköna människor!
Kom precis hem från Harry Potter 7 part 1- bio och jag är lyckligtvis inte besviken! Vill inte avslöja mer än att den är grymt spännade och bra. Varing för "hoppa till"- scener!
Käkade en kvällsmacka med varm choklad. Orkade inte klämma ner mer efter alla popcornen!
Jag har framför mig en underbar dag imorgon, börjar 10, slutar 12! Då blir det väll till att köra gärnet på "föreställningen" imorgon! Under den begränsade mån man kan...


Puss och hej och leverpastej!

Varför kan inte alla bara försöka?

2010-11-17 @ 14:34:12
Tema veckan fortsätter, suck! Vi har brist på samarbete och engagemang i gruppen. Jag tycker inte heller att detta är världens roligaste sak, men jag är med och försöker få det att funka. Många tycker att det är pinsamt och onödigt att stå på scenen och dansa men jag lovar att det kommer att bli minst tre gånger så pinsamt om vi inte har någonting inrepat. Jag stör mig på dem som lämnar övar allt ansvar på resten. Och vilka är resten? Bland annat jag. Jag skulle lika gäna kunna ta upp min mobil och börja spela Doodle Jump, men det gör jag inte! Och varför? Jo för att vi har fått en uppgift som vi ska genomföra och då gäller det att man är med, kommer med idéer och fixar fram rekvisita. Ingen har rätt att plocka fram gitarren och börja klinka på den. Just nu är jag jävligt irriterad och trött i huvudet. Dessutom är jag besviken på niorna som ska föreställa några slags förebilder, framför allt för sjuorna! Skönt att vi slutade så tidigt, annars hade jag gått hem och skitit i alltihopa.

Jag är nervös inför dansuppvisningen nästa helg. Framför spegeln så kan jag dansen jätte bra, men jag vet inte hur det ska gå framför publiken på scenen. Jag ska försöka öva lite hemma, men det är ganska svårt eftersom att det inte finns något bra utrymme just nu. Vi har en snickare hemma som bygger ett rum åt Hugo. Jag känner att det börjar bli lite kvavt här inne. Borde ju försås hittat på något med Ankan utomhus, men just då så kände jag verkligen att jag bara ville vara för mig själv och det var nog bra. När man är på dåligt humör så finns det risk att man säger saker som man inte menar och då ska man helst dra sig undan innan dess.



Om ni undar så är snubben min lärare den här veckan. Han är musiklärare på Erikstal och folkpartist. Ni kanske har sätt honom på en skylt innan valet? Kallas Prinsen. Han är bra som lärare, lite flummig men vem är inte det? :P


Boktips.                                  Filmtips.

 




inspiration.


Fina tröjor från Monki. Kör leggings till och matcha med smycken!


Visst är den här klänningen från Gina riktigt söt?


PUSS

Mmmarabou

2010-11-16 @ 15:26:44
Hej sötnosar!
Idag blir det ganska lite om mig själv och ganska mycket om annat... Hoppas det är OK

inspiration






Och när det kommer till pälsen..?



Päls är snyggt. Det tycker inte alla, men många tycker det och bland annat jag själv (inte för att jag har en enda päls, men ändå). Däremot så krävs det ibland väldigt gräsliga metoder för att flå av djurens päls vilket är helt gräsligt och hemskt och blä och fy. Sedan kan man dessutom diskutera vårat behov av att bära päls. Visst, vi har redan konstaterat att det är mode, men hur viktigt är det rent praktiskt, för att hålla värmen? Nä där får ni ge med er! Vi lever ju inte på stenåldern längre, eller hur? Därför är ett hett altenativ fukspäls! Annars är det inte värt det. Det finns andra fina kläder att ta på sig som inte kräver hemska djurmord. 

................................................................................................................................................................


PUSS på er!

Dansa med projektion

2010-11-16 @ 08:24:10

Nu är det temavecka. Jätte skönt tycker jag! Börjar mellan nio och tio hela veckan, slutar 14 alla dagar utom fredag då vi slutar 12. Temat är dans. Kul, men lite omlämpligt eftersom att det inte finns tid att duscha och byta om vilket i alla falla jag vill göra efter en träningspass, man vill ju inte gärna gå omkring i svettiga kläder hela dagen! Igår fick vi titta på en fridans i aulan. Jag vet att det är respektlöst att skratta åt någon som gör ett framträdande, men jag kunde verkligen-verkligen inte hålla mig. Det var faktiskt Tilda som började! Asså, jag höll på att dö. Det var jätte fint och så, asså verkligen vackert men de gjorde samma sak h-e-l-a tiden och dansen var inte ett dugg cynkad. En av dansarna var runt sextiofem år typ och hade en fläta lång som småland, det var också ganska komiskt... faktiskt. Jag hamnade i samma grupp som Ankan och Agnes, woho! Meningen med tema- veckan är att B- klasserna allas årskurser ska komma närmare varandra. Framför allt gäller det niorna och sjuorna som har antingen blivit faddrar eller fått fadderbarn, åttorna är alltid lite mobbade.
Missar dansen med Yvonne på morgonen (kvinnan med en fläta lång som halva Småland, ni vet?), attans! Ska till tandläkaren och äntligen ta reda på varför det ilar så hemskt i mina tänder! 


Igår bakade vi en kladdis hemma hos Zanya. Eller ja... det var Ankan som bakade den, men det var ju Zanyas kök och det var jag som stod för allas trevnad som vanligt! God blev den också, kakan

PUSS

Jag älskar dig pappa!

2010-11-14 @ 16:57:14
Fars Dag idag. Pappa fick ett Body Lotion med bubbel att ha i badet av mig och ett kort som jag hade gjort själv. Vuxna, och framför allt föräldrar, blir glada för precis allting man har gjort själv även om man är missnöjd med det. Så en sak att tänka på inför julen är att dina föräldrar blir mycket gladare för något du har gjort själv än för någonting som kostar en halv miljon. Det är tanken som räknas <3 Tänk hörni, utan våra pappor hade vi inte funnits...
Min pappa är i alla fall bäst i världen. Omtänksam, någon att se upp till och en riktig bra ungspankake- bagare! Jag älskar honom hur mycket som helst, skulle ge honom tusen body lotion- flaskor om jag bara kunde! 
Vi bowlade och dady- cool vann stort för första gången på länge! Jag tror bestämt att han blev liter återuppfriskad efter ett förtrollad bad innan! Haha ;)
Sedan taggade jag till Kungsträdgården med Nemi (you remember?) och åkte skrillor. Det var roligt tyckte vi! Tihihii. Flummade en hel del som vanligt, skämde ut oss rejält ett par gånger till och med... Hahaha älskar dej!

Svårt att ta bild när man är lite vinglig.





Gotta go, mamma kommer och hämtar! Puss

Skrapan

2010-11-13 @ 20:32:15
Idag vaknade jag rätt sent eftersom att jag gick och lade mig ganska sent igår... Vi kollade på Beck, de gamla filmerna. Åh vad jag älskar Gösta Ekman och Kjelle Bargqvist och alla andra sköna poliser!
Käkade lunch på skrapan. Chillikryddade smögenräkor med avioli och mörkt bröd, det var värt sina pengar! :)
Kollade in på The Casbah, min nuvarande favvobutik. Två våningar med olika märkes och design- kläder. Jag känner att det står Ebba allt! Men kläderna kostar skjortan och eftersom att det börjar närma sig juletider så är ett hett tips att önska sig


Jag fick toppen med fjärilar på av pappa :) Jeansen var också riktigt snygga! Man ser inte det nu, men de var höga. Pappa frågade om jag behövde ett par byxor och jag svarade ärligt: nej. Men han vet att jag önskar mig dom!


Shorts.


Romantisk variant.
Shorts med hög midja matchat med en längre kofta, mönstrade strumpbyxor och stora fodrade pumps.
- Smält in i årstiden genom att matcha bruna kolörer, mjukt utan starka kontraster!

Rockig variant.
Avklippta jeansshorts, skinnjacka, T-shirt med svartvitt tryck och matta kängor.
- Älskar bandet i håret! Måla naglarna röda för att ge den svartvita, hårda stilen en färglad touch!


Chic variant.
Mörkgröna skinnshorts, vit skjorta med ljusa färginslag, trenchcoat och höga gladiatorklackar.
- Lite störra utsvängda shorts med ett smalt skärp i midjan får en skjorta/blus att passa lika bra till shorts som en instoppad oversize!

Kändisoutfit.


Både Rihanna och Sienna Miller gillar trenden med påsiga, höga byxor ovanpå linne. 
- Matcha med långa halsband och klackar n There you go!

Romantiqe.








PUSSAR!

Bruna prickar på jeansen

2010-11-10 @ 16:54:40
Ute tvingas man klafsa omkring i blöt snö och få bruna fula prickar på jeansen när bilarna kör förbi och skvätter. Bajskorv. Jag fick låna mammas gigantiska vinter- boots idag. Kanske inte jätte fint men jag slapp bli våt och klibbig om fötterna i alla fall.
I kväll ska jag plugga matte och skriva lite om Franska Revolutionen. Middagen ska helst vara klar vid halv åtta när Magnus och Love kommer hem. Mamma har konferens i en kyrka i Uppsala. Suck! Man känner sig lätt ganska ensam i det här stora huset och framför allt när det är kolsvart ute.
Idag är lite hängig och trött och känner inte alls att detta inlägg blev särskilt välformulerat. Ja ja, utan dåliga dagar finns inga bra dagar. Fast jag vet inte om jag kan kalla detta för en dålig dag precis,,, men skit samma.
På väg hem idag så kom jag på en massa saker som jag hade tänkt blogga om. Musik och mode och roliga saker, men "poff" sade det och nu är allt borta. Je suis trés desolé
Puss

En mörk november dag

2010-11-08 @ 16:50:01

Är det någon mer än jag som har lagt märke till hur mörkt det är ute? Förmodligen eftersom att det har gått så extremt fort! Innan lovet hade det ju knappt börjat skymma när man gick hem från skolan. Nu är klockan halv fem och det är kolsvart ute! Jag känner att det finns två sätt att gå till väga. 1: Man tar ett djupt andetag och försöker intala sig själv att det snart, snrat är vår igen. 2: Man njuter av hur mysigt det är med vinter!

TIPS PÅ HUR MAN KAN ÖKA MYSIGHETSFAKTORN EN MÖRK NOVEMBERDAG

* Tänd ljus. Många ljus ska det finnas i huset! Ljus är verkligen grunden för en mysig hemma- dag/kväll.
* Koka te. Har du fått för dig att du inte tycker om te? Prova nya sorter och be om smaktips så kanske du äntligen hittar ett te som passa dig. Testa med och utan mjölk, med och utan honug. Det hänger mycket på det också!
* Spela spel. Kort eller brädspel? Smaken är som baken! Det finns ju ganska många att välja på. Lägg undan lite månadspeng och köp ett nytt roligt spel där många kan vara med!
* Tjejkväll. Bjud hem ett gäng sköna vänner. Baka kakor och hyr en film!

Hoppas att ni har blivit inspirerade! Annars är det ju rätt skönt att vara ute också, bara man har ordentligt med kläder!


Puss

Skating utan skateborad

2010-11-05 @ 14:15:27

Hela skiten spelades upp som en film framför mig. En skrämmande dejavu- bio.
Jag minns att Tildes jordgubbskräm och mjölk- färgade munkjacka fladdrade i vinden när hon och sprang upp för rampen och slängde upp benet på andra sidan. Två meter bakom sprang jag. Tittade noga på hur Tilde bar sig åt för att ta sig upp då smidig. Tänkte inte så värst mycket på att rampen var blöt av regn och fruktansvärt hal förän jag kände att foten gled bakåt och hela jag for fram mot det hårta underlaget. Den gråa rampen kom närmare och närmare. Det gick fort, väldigt fort. Precis så fort som det brukar gå när man halkar, men jag hann tänka så väldigt mycket. Det kändes som att jag föll hur länge som helst. Jag hann tänka "nu dör jag", jag hann tänka " vad pinsamt att jag ramlar i rampen när Tilde kommer upp så lätt", jag hann tänka "undrar hur ont det kommer att göra?". Frågan besvarades med en smärta och fick mig att tro att hela skallen hade krossats i tusen bitar och raserade inne i huvuet. Som mjöl, tänkte jag. Mitt skallben kommer att smulas till ett vitt pulver. Rebeccas gröna stora jacka swichade förbi och en lampa blänade mig. Jag var helt säker på att alla detta hade hänt förut. Jag tänkte att såhär kanske ögonblicket innan man dör känns. Som att allt kommer tillbaka till en, som att man knarkar. Så kändes det, helt nerknarkat. Filmen spelades upp, en ganska omärkvärdig film. Man slår sig, man gråter, kompiasarna kramar, man skrattar lite åt att allt kunde bli så tokigt. Så var det, fast inuti mig kändes alltig bak och fram, upp och ner, ut och in. Jag såg en massa pyttesmå silverprickar på hilmen nu i efterhand kan jag se vissa likheter med detta och Kalle Ankan när han slår i skallen, ni vet då när en massa sjärnor snurrar runt hans huvud. Jag satt mitt på rampen och skrattade grät på samma gång. Dejavu, dejavu, DEJAVU! Jag började må ílla, jag påminde mig själv om att bli rädd. Vi reste oss. Jag tänkte inte så mycket på att det kändes som att huvudet skulle sprängas, att kindbenet förmodligen var krossat och att örat sved. Jag började rabbla upp saker. Vad heter min mamma, vad heter min pappa, hur gammal är jag? Alla rätt hade jag men det var svårt att uttlala orden utan att staka sig, jag kunde liksom inte riktigt forma munnen efter rätt ord, inte sätta tungan rätt. Sedan frågade dumma, dumma, dumma Rebecca vilken tid vi möttes idag. Tomt. Ingen som helst aning. Sedan frågade ännu dummare Tilde var vi var någonstans, där hon bor alltså. Något på A, inget mer. Tomt. En rad dumma frågor ställde dem och jag kunde inte svara på någon av dem. Visste inte vilken dag det var´, visste inte vilket lov det var, visste inte hur mycket klockan var eller vad jag hade gjort tidigare på dagen. Jag blev mer och mer rädd, jag fick svårare och svårare att andas. Sedan kom tårarna. Rädslan över att inte ha kontroll.
Jag satt i Tilde säng och framför mig satt Tildes pappa, det kunde jag hålla reda på. Började jag tänka på hur oroliga mina föräldrar skulle bli, eventuella hjärnskador eller att Rebecca satt och klappade mig på handen kunde jag omöjligt lyssna på vad Tildes pappa sa. Så jag lyssnade noga på honom, inte så jätte noga på vad han sa alltid men jag lyssnade på hans lugna röst, det skulle bli okej det här. Jag ville till mamma, jag ville ligga hos henne som en liten bebis. Jag andades snabbt, grät lite, lade mig på Tildes kudde, satte mig igen, gjorde lite tester, ställde dmma frågor som jag visste att Tildes pappa inte kunde svara på men som han svarade på ändå, lyssnade. Snart kunde jag börja koppla ihop saker. Ord som sas med det som hade hänt, med hur jag mådde. Tunnelseendet försvann och jag kunde ta ín Rebecva och Tilde som satt bredvid mig, Tildes hundar som låg på mina ben och ville trösta den ledsna människan. Det blev bättre. Jag ringde pappa och sade vad som hade hänt, men efteråt kändes det som att jag hade drömt hela telefonsamtalet och blev tvungen att checka med Rebecca att jag verkligen hade ring och sagt det jag skulle. Jag ville inte åka hem. Jag ville äta en hel pizza och sedan ligga sked med Tilde och Rebecca i Tildes dubbelsäng och lyssna på musik, släckt skulle det vara i rummet. Mörkt och svalt och låg volym. Ingen fick säga något roligt för när jag skrattade så kändes det som att mitt huvud skulle sprängas igen.
Det kändes som om någon drog ett streck, delade in mitt liv i en etapp. Nu kommer jag att snacka tiden efter hjärnskakningen och tilden efter. Blåmärket på kinden är nästan borta nu och jag är tillbaka i huvudet också. Ni kan vara lugna! Tack till mina fina vänner och tack till Lasse!





puss

hide and seek

2010-11-01 @ 11:29:39
Tja!
Kom precis hem från mamma. Ska snart gå iväg och käka på Donken med familjen plus Hugos galna kompis. Ja han är verkligen galen, de är galna båda två. Skriker och gormar och busar. Jag bestämde mig för att stänga in mig på rummet och andas lite innan.
Jag och Rebecca ska sova hos Tilde i kväll. Jag ska ta med mig Hide and seek ifall vi skulle bli skräckfilmssugna, hehe.
Imorgon bär det av till landet och senare på kvällen kommer Nikita och Teodor ut! Joho!! :)











PUSS!!!