Förlåt!

2009-09-30 @ 21:02:11

Hej underbarisar!
Förlåt att jag inte har skrivit på ett tag men det har varit så mycket med prov och sånt. Måste plugga lite på NO- provet så att allt sitter i skallen tills imorn. Lovar att jag skriver senast på Fredag!! Kram
P.S. Saknar dej Maja!<3

En liten dikt<3

2009-09-30 @ 20:58:51

Vad jag känner för dej är det ingen som vet
För kärlek är ingen enkelhet
Du ser på mej lite då och då
Hur ska jag tolka dina blickar?
Hjälp mej att förstå
Ska jag vara den jag är eller den du vill ha?
Ja, hjälp mej att förstå
Ska jag ge eller ta?


Helgbilder

2009-09-27 @ 21:43:38

  This is me. Lite halvtrött på söndagskvällen
 Jag och Hugo bakade fantastiska syltkakor i fredags. Jag åt typ tolv stycken:D


Ett dopp i simbassängen

2009-09-27 @ 20:26:47

Pappa väckte mej nio och det var faktiskt inte så förfärligt att gå upp som jag hade trott. Jag klädde på mej och gick ut till andra huset. Orkade inte fixa mej, vem bryr sig på landet lixom?
Kände mej inge hungrig med jag åt ändå tallrik flingor och en macka (som om nån skulle bry sig om min frukost, haha). Pappa hade lovat att vi skulle vara iväg senast halv elva för att jag skulle komma i tid till badet. Han en riktig tidsoptimist ibland XP
Jag borstade bara tänderna. Glömde hårborsten hemma och det retade mej. Jag hatar när mitt hår e tovigt!!
Vi var hemma ganska tidigt så jag hade gått om tid på mig att packa en liten väska. Pappa sjutsade mej till badet och gav mig femhundra spänn att röja för, haha. Nä vi skulle bara bada och äta lunch.
Det var jag, Maja, Zanya och Tilda som skulle hänga med och bada. Det e så roligt med mej och Tilda för vi har så himla många likheter.
1. Både hon och jag har mörkt hår.
2. Våra förläldrar heter likadant ( Katarina och Johan)
3. Båda har tandställning.
4. Båda är mycket i Strängnäs och Mariefreds- området.
5. Både hon och jag är typ alltid glada och skrattar mycket.
6. Båda våra mammor har bott i Götet som barn.
7. Hennes mamma och min låssas- pappa jobbar på Astrid Lindgrens Barnsjukhus.
8. Åsså vidare...
Jag tror att jag har har hittat min kosmiska tvilling.

Jag hade på mej en supersnygg sliver- bikini som jag köpte bara för skojs skull, men den e faktiskt ganska fin.
Det var kul att bada, men det var lite tråkig för det var bara jag och Majsan som ville åka den vita ruchelkanen. Jag tycker att den blå e så himla tråkig så det inte ens e värt att stå och huttra i kön. Men jag åkte den i alla fall. Fick ganska bra tid faktiskt, eller inte bra men jag slog mitt personliga rekord (som är för dåligt för att skrivas)!
Vi gick till hopptorns- hallen som bara e öppen två timmar på hela veckan. Mellan tolv och två på Söndagar. Zanya var inte hoppsugen och Maja var lite skraj... Okej det var jag med men jag hade i alla fall bestämt mej för att hoppa från femman. Alla var så himla modiga och de gjorde volter från tian och allt!! Usch, det skulle jag aldrig våga, never mind asså.
Tilda hoppade men en gång men jag väntade en stund. Jag var osäker men tillslut så hoppade jag. Jag skrek jättehögt och det pirrade mkt. Maja hoppade från trean även fast hon var lite osäker och det tyckte jag var modigt. Asså egentligen så är man jue inte modig bara för att man hoppar från en hög höjd. Man är jue modig när man gör någonting som man tycker e läskigt. Alla känner jue tillexempel olika inför höjder och pirr i magen:)
Jag e solt i alla fall:D
Vi gick till träningbassängen och simmade lite fram och tillbaka. Jag fick en skrattattack (farligt ibland) när Zanya sa nånting kul och jag fick en massa kallsupar, tur att jag inte drunknade.
Åkte bara den vita ruchelkanan en gång med Maja och hon for iväg som en liten vante. Jag blev inklämd av en kines som kom farande med sitt lilla barn. Jag fick typ hans armbåge i sidan så det gjorde jätteont. Man får jue se sej för!!
När man sitter i bubbelpoolen ett tag så känns det jättekallt när man går upp sen. Jag trodde att jag skulle frysa ihjäl när jag hoppade ner i den stora bassängen efter. Anledningen till att vi gick upp var att det blev lite trångt och snuskigt. Det satt en massa håriga gubbar i poolen, blääk!
När vi kände oss nöjda man badandet var jag så extremt hungrig att det kändes som att jag skulle dö. Klockan var halv fyra när vi äntligen var klara och hade beställt lunch. Jag måste hålla med om att det var oansvarigt att inte äta nånting innan..
Det var jättegott med pommes!! Efter våran mysiga dag gick vi och tog ut pengar till mej från Zanyas kort. Jag hade nämligen betalat hennes mat och inträde. Jag fick hundra kronor och hon fick sju kronor tillbax för det var det minsta jag hade i växel. Får inte glömma att ge henne fyra kronor imorn!! Inte för att jag tror att Zanya har bråttom med att få sina pengar men ändå. Rätt ska va rätt som man brukar säja. En till sak som jag inte får glömma!! Boken: Tillsammans del 2 som jag lovade att Zanya skulle få låna av mej. Ska springer och lägger ner den i väskan right now!
Vi ska ha tre prov den här veckan så jag ska plugga en hel del. Inte för att det är speciellt svårt, men det är jue bra att man gör sitt bästa alltid! Har ridning imorn men ingen cello i veckan. Ganska skönt med tanke på läxorna. Jag har haft en bra helg och kännes mej utvilad inför veckan. Imorgon har vi sovmorgon och jag slipper släpa med mig gympakläder för vi ska ha nån slags elevaktivitets- dag typ :)
Det det fint! Kjamizar!<3 P.S. Puss på mina kompisar som e så gulliga allihopa!! XD

Knäppt!!

2009-09-26 @ 21:34:11
Hittade denna  sjuka bilden från midsommarn. Kolla mitt håår!!
Snyggast idah!!Stoltaste sötnosen!<3

 Åh vilken skillad kick!! Fråga mig inte vrf jag har en ballong fastknuten i linnet..

På landet

2009-09-26 @ 21:16:59

Go morron höll jag på att säja...E så himla trött
Vi e på landet. Det var inte precis min dröm- helg men man kan inte alltid få det precis som man vill. Fast vi har faktiskt haft det ganska mysigt här. Love tog sin kompis Walter med sig på resen. De fjantar sej rätt mkt, jobbiga ungar. Hugo (min yngsta lillebror) gör allt för att få vara med de stora, coola killarna. Fast det e helt okej att vara med syrran oxå. Vi hoppade studsmatta ganska mycket och han ville att jag skulle rita en massa monster- teckningar till honom. Jag ritade en robot, en ond trollkarl (haha) och ett supersexigt troll med bara ett öga.
vi åt potatisar från landet idag till middag tillsammans med kalkon och lök- spett. Pappa grillade fläskfilé oxå men det äter jue inte jag. Pratade med mamma för nån dag sen och hon sa att hon verkligen ångrar att hon blev vegitarian. Då blev jag osäker. Mamma sa att det faktiskt har blivit som ett handikapp för henne, men hon kan inte börja äta kött igen för hon har varit vegitarian så länge nu så hon blir sjuk om hon äter det. Ja egentligen så är det väll ingen bråska men det hela. Man får väll helt enkelt prova sig fram lite.
Idag har jag (förutom att jag har varit med Hugo) läst FRIDA och en annan bok. Ska nämligen redovisa inför klassen på Onsdag. Känner mig som sagt väldigt trött. Hade tänkt ta lite bilder här och lägga upp men jag pallade inte idag. Vi gick jue upp ganska tidigt. Vet inte vad jag ska göra nu. Kanske ska vi spela nåt spel eller kolla film. Imorn så ska jag bada med kompisar klockan tolv, det ska bli najs. Sen ska jag bara vila och ta det lugnt resten av dan. Det är ingen cello nästa vecka och det känns ganska skönt mad tanke på att jag har rätt mkt aktiviteter. Ska iaf kolla på idol:)
Ha en fin kväll sötizar! Pözz<3
Tack för den fossingen  i fejan!

En frusen dah

2009-09-24 @ 21:57:25
Tjena!<3
Skulle börja halv elva idag vilket kändes toppen men av gammal vana vaknade jag ändå halv sju. Jag var dötrött men kunde inte somna om pågrund av mina marsvin som sörplade vatten nere i buren. Så jag slog på TV:n och kollade lite i sängen innan mamma och Love gick upp. Var tvungen att gå till bankomaten och ta ut femhundra kronor för att mamma inte skulle vara hemma ikväll. Då kunde jag och Love i så fall köpa nåt att äta. Mamma sa att vi kunde hämta mat men jag ville hellre laga maten. Tänkte att det hade varit kul att steka pankisar XP
A men i alla fall så gick jag och tog ut pengar men när jag kom hem så lade jag dumt nog ner femhundringen i mammas plånbok tillsammans det kortet, skit- klantigt. Så jag fick ta tunnelbanan efter mamma för att hämta pengarna, haha. Hade tänkt att cykla men jag tog tunnelbanan till Skanstull och tog bussen sen. Mötte både Nim, Theodor och Gabriel från klassen. Vi var ganska tidiga. Alla var ombytta till idrottskläder för vi skulle gå till Årskaviken och origentera. Vi fick matsäck när alla hade kommit. Jag hade redan köpt lite innan men det räckte inte för en hel lunch. Alla fick pastasallad med skina utom jag, Kalle, Ankan och Olga som inte äter kött. Vi fick pannkakor. Visst gott men jag hade jue tänkt att laga det på kvällen. Gick med Zanya till Årsta. Vi larvade oss lite.., eller ja ganska mycket, hihi
Det gick bra på origenteringen. Jag gick med Maja och Ankan. Vi mötte Zanya och Olga på vägen som gick tillsammans. Olga har ett fantastiskt lokalsinne faktiskt, det är imponerande. Ett tag trodde jag att vi var vilse och fick nästan lite panik men hjälten Olga hittade vägen ut, hipp hipp hurra! Först kunde jag tycka att resten av gruppen segade lite men de ryckte upp sig efter ett tag :) Vi mötte Gabriel som hade stukat foten och blivit "övergiven" av sina kompisar. Han fick hänga med oss. Han blev en bra ursäkt till att vi inte hittade alla nio kontrollerna. Eller ursäkt och ursäkt. Vi hittade faktiskt 8/9 vilket var väldigt bra när vi dessutom hann med att vara indianer och döpa om oss, hihi. Min gräns gick när de började måla sin med blåbär i ansiktet och strö mossa i håret. Visst har jag knäppa kompisar??<3 På vägen tillbaka började det spöregna och vi blev dyngsura. Fick sitta och äta på marken och jag höll på att frysa till is. Väl hemma tog jag en underbar dusch och bytte om till torra varma kläder. Lade mig på soffan i några minuter och lyckades faktiskt sova lite innan cellon. 
Hemma igen. Jag lagade tortelinis, det var gutt. Ringde min kära farfar som hade lunghinenflamation. Han mår som toppen är lite bättre. Kollade på idol och tömde marsvinsburen för att stilla mitt dåliga samvete för dem. Ska nu messa Maja lite klosor. Ha det bäst! Puzz<3

En bra kväll

2009-09-22 @ 22:07:57
Heeej!<3
Tråkigt med detta väder. Hoppas att vi får sol imorn! :)
Idag fick man veta mycket om kärleken...Mer säger jag inte. 
Fick det lite stressigt idag. Jag och Love körde bara tennis till kvart i fyra men vi kom ändå hem rätt sent och då blev det bråttom att duscha. Vi skulle på bio med några gemensamma kompisar. Vi möttes utanför Kungshallarna. Jättekul att träffa Nikan, glad som vanligt:D
Åt nachos men typ soja- färs. Det var gott men jag blev inte så mätt på det. Kändes mer som en förrätt. Hade fått mammas kort för att betala popcorn och sånt till bion men man var tvungen att ha legitimation för att kunna betala med det. Då fick  Nikan ta hennes pengar men hon fick tillbax sen... Blir lite irro på människor som inte kan ställa upp för fyra små barn som ska på bio, lixom vi ser jue inte direkt ut som gangsters. 
Filmen var bra. Vi såg Harry Potter och Halvblodsprinsen. De andra tyckte att den var lite långtråkig men det tyckte inte jag. Drack en cola och åt en liten snacks men sourcream and onion smak, gott!
Det var lite läskigt att ta sig hem själv för det finns så många som ser knäppa ut på gatan och i tunnelbanan. Men det var jue i alla fall skönt att jag inte gick ensam :)
Kollade typ på Kändisjungeln i en kvart, pluggade lite franska och övade på cellon. En bra kväll! Ha det fint, pösspöss

Skriver fort under reklampausen:)

2009-09-21 @ 21:30:26
Hejhej!
Måndag igen. Tiden går så fort..
Cyklade till skolan idag och det var skönt :) Då behöver man inte gå hemifrån så tidigt på morgonen. Hem från skolan brukar jag ta bussen ibland men det blir lite krångligt när man ska dit. Idag åkte jag till stallen utan Diana för hon var sjuk:( Hade typ ont i magen, hoppas verkligen att hon kryar sej snart<3 Jag red Cawat. Vi var i ridhuset typ hela tiden vilket jag tyckte var lite tråkigt. Tycker att det e så mysigt att rida ute. Övade på cellon idag. Det lät först ganska falskt, haha, men mamma hjälpte mej med några toner och då lät det bättre. Åt god mat idag! Kyckling och ungstekta grönsaker. Mamma gör en sån himla god sås till också! Nu kan inte jag skriva mer, måste springa och titta på "Svenska Hollywood Fruar", haha! Det är jue bäst och knäppast. Ha det bra, puss

Fredagsmyyys!...Om det så är det sista jag gör...

2009-09-18 @ 22:29:05
Tjena! Har inte skrivit på någgra dar nu men det har varit rätt mkt lixom. Aktiviteter hela veckan åsså en fest nu hos min kompis Amanda som egentligen bor i Laos men som är och hälsar på i Sverige<3 Jag gav henne en tröja som jag hade gjort med en rolig bild på mej när jag har en krona på huvudet och ser ont ut, haha. Det står "Jag är härskaren" på den. Okej asså det e ett litet intärnskämt XD Sen gav jag henne ett halsband och en asbra bok som heter: Simon och Sophie!
Hade matteläxa till idag, en uppgift om hastighet. Några hade gjort den men det var bara jag som hade gjort rätt. Jag fick visa på tavlan och min mattelärare Lasse sa att det var överkurs, haha! Måste bara få skryta med att alla applåderade:)
Känner mig lite trött nu väl hemma från festen. Det har hänt mycket i veckan. Saknar Maja som är i Paris, men jag har ju Zanya, Ankan, Thora och alla andra kompisar att vara med oxå<3
Ska till Grönan imorn med min mammas killes barn. Det ska bli roligt och jag ska åka Insane. Många från min klass kommer att gå dit och Ludde skulle typ ringa mej men asså jag tror inte att jag vill möta dom, det blir jue lite fel när jag ska vara med David och Alina jue<3
Ha en bra kväll, Pöss!<3 En liten knäpp bild på mig och marsvinet Urban, hihihooho

En tisdag lixom

2009-09-15 @ 21:03:04

Idag blev det lite stressig på morgonen för pappa sov så länge och precis när jag skulle gå så kom jag på att han måste fylla i en fotolapp. Då fick vi väcka honom och han skrev snabbt under pappret.
Igår hade vi klassfoto och egentligen får man inte ha spexfoto i sjuan men vi hade ett diskret tema, randigt.
Jag hade ett grönt linne med svarta ränder som man knyter bakom nacken, en ballongkjol och ett blått hjärt- halsband med sivler- kedja. Fotografen tog EN enskilld bild på mig så det är bäst för honom att jag blev riktigt snygg xP
Idag är våran kortaste dag och dessutom hade vi håltimme den sista lektionen. Det var SO:n som inte blev av eftersom att Jonas var sjuk. Imorgon ska vi har prov på Mesopotanien och Egyptien, men jag vet inte om vi ska ha vikarie då...? Ska till tandläkaren tio, bra det:)
Jag spelade tennis idag men inte Love för han är sjuk. Vet inte riktigt vad det är men han är väldigt blek och matt. Det gick bra i alla fall tycker jag:) Ha en fin kväll, kram

Barnkalas, yeeh!

2009-09-13 @ 21:24:11


Idag väckte pappa mej typ halv tio. Vi skulle åka på släktfets.. igen. Typ alla i fyller år i augusti, september. Den här gången var det mitt kusinbarn Tindra som  fyllde två. Jag började morgonen med att äta frukost. Kände mig inte så hungrig så det blev inte så mkt. Klädde på mig ett par gröna shorts och ett randligt linne, ganska fint. För att det skulle så lite fetsligare ut satte jag på mej ett stort hjärt- halsband. Pappa var skeptiskt till korta shorts när det skulle regna men när det nu satt så bra allting orkade jag inte tänka om haha XD
Jag började sortera mina lådor och det gick ganska segt. Många teckningar skulle slängas eller sparas och lägga i olika högar för typ årtal haha. Upptäckte att jag hade väldigt mycket gamla pärlor av olika slag:)

Festen var rätt okej. Jag, Love, Hugo och våran kusin Lucas som e 15 gick ut och körde nån jobbig lek, fast det var rätt kul faktisk. Tindra hade en super- gullig klänning på sig<3
Eftersom Hugo inte tycker så mycket om tårta, bullar och sånt blev han hungrig på väg hem från Strängnäs där festen var. Då åt vi på Mc Donald´s. Ingen favorit men det var väll okej i alla fall. Vi hämtade min cykel från landet så då kan jag cykla till skolan imorn!..Fast jag måste hitta nyckeln först...oops
Aja sov så gott och hoppas att nu får en finfin måndag, puzz

En härlig blandling av kompisar, bio och pannkaka

2009-09-12 @ 20:03:23

...min gulliga lillebror<3Har precis målat naglarna mörkblå, men vem pallar vänta i en timme som man typ ska? Inte jag i alla fall XD
Idag träffade jag Maja, Zanya, Vera och Julia på Åhléns. Vi hade tänkt att äta lunch ihop men Maja skulle först köpa en present till sin mamma som fyller år snart. Jag och Zanya testade rött läppsnift, snyggt! Sedan gick vi och åt på Gunnarssons. Jag tog en räkmacka med lite för mycker majonäs, ingen höjdare för åttio spänn.
Sen gick vi och kollade på H&M. Gillar inte deras kläder speciellt mycket längre, men det var kul att prova pälsjackor haha. Annars hittade jag ingenting snyggt... Var inte på shoppinghumör.
Efter det hängde vännerna med mig till Medis där jag skulle möta Maria och Hugo för att kolla på bio.
Det var nån japansk manga- film typ. Hugo ville så himla gärna att jag och Love skulle hänga med men Love skulle va med nån kompis. Jag köpte en liten coola, gott! Filmen var faktiskt väldigt bra och härlig på nåt sätt. Till och med bättre en alla de där andra succé- filmerna av samma sort. Ibland kan det vara så mysigt att titta på barnfilmer. Jag kan verkligen rekomnedera denna!! Ponyo hette den tror jag.
Vi gick hem och jag lekte med Hugo. Sedan spelade vi ett dinosauriespel och jag gjorde allt jag kunde för att Hugo skulle vinna men det är ju ett tur- spel så det var lite svårt.
Vi åt fläskpannkaka till middag fast jag fick ju min bit utan fläsk såklart:) Det var gott! Prova med keso, kanske låter knäppt men det är faktiskt gott:D
Jag satte in tallrikarna i diskmaskinen och knuggade spisen skinade ren:)
Just nu sitter mina fantasifulla småbrorsor och spelar starwars på XBox360. Jag vet inte vad jag ska göra! Kanske kolla på TV, ja åh jag är ett geni!!

Puss!!<3

Najs med sovmorron!

2009-09-11 @ 08:54:13
Tänk va lyx att ha sovmorron till kvart över tio varje fredag. Då känns det typ som att helgen börjar redan på torsdan, haha. Jag gick upp fem över sju idag för jag kunde inte sova. Magnus (min mammas kille) och hans yngsta barn sov över hos oss i natt. Minstingen Vendela fick sova i min säng men det var så jävla varmt och hon sparkades i sömnen så jag sov typ inge. Tänkte att jag skulle vara dödstrött på morgonen men jag känner mej inte speciellt seg faktiskt. Det kanske kommer senare... 
Idag ska jag träffa en bit av min förra klass på MUK, Maria Ungdoms Klubb. Ska bli kul att se dom. Jag har jue inte träffat alla efter sommaren så jag hoppas att det kommer många dit. Ska gå tillsammans med Erica tror jag men först har jag lovat att hämta Hugo på dagis. 
Idag åker bästa Amanda till Finland och sedan till Sverige!! Ska bli så kul att hon kommer, saknar henne<3
Har typ kollat på The Voice hela morronen. Har precis bytt om till idrottskläder, fitt for fight!!
Ska nu gå och sätta upp håret, Ha bäästa dan, puss!! <3
 Ser ut som en fågel där, haha! XD

Allt blev bara fel...

2009-09-09 @ 17:31:34
Idag var Maja i skolan:D yeeh!
Skoldagen slutade med hundra minuters profiltid (teater) och det var roligt som vanligt:) gjorde typ en massa improvisationsövningar och sånt. När vi slutade var klockan tio i fyra och jag började gå hem. Hade skrivit i kalendern att cellon började fem så jag kunde lugnt gå hem, hämta cellon och ta tunnelbanan. Lätt som en plätt helt enkelt, men nehe. Ringde och dubbelkollade tiden med pappa och Sjävklart började lektionen kvart i fem! Nu blev det plötsligt stressigt och jag började småspringa. Mobilen hungrade efter batterier och jag tänkte att jag måste ladda telefonen innan jag åker. Sprang och sprang. Väl hemma hittade jag inte min celloväska och fick tömma skolväskan istället. Öste ner noterna och slängde en blick på klockan. Lektionen skulle börja om en halvtimme. Tänkte att jag skulle ladda min mobil men kunde inte hitta laddaren. Var tvungen att ringa pappa och be honom att försöka få tag på mamma och säga att jag inte hade nån mobil. Jag försökte oxå ringa mamma men det var upptaget! Tog upp busskortet ur plånboken och upptäckte att det hade gått ut igår! Brukar inte köpa remsor och sånt för mina pengar men mamma var jue inte hemma så jag var tvungen. Skyndade mig att låsa dörren och började springa igen. Kände mig plötsligt dödligt trött på allt detta springande. Fick en konstig känsla av att jag hade glömt nånting. Skulle checka plånboken, men såklart hade jag glömt den hemma. Fick springa tillbax och hämta den men påväg mot dörren fick jag syn på klockan och insåg att jag inte skulle hinna till cellon. Så jag sjönk ner i soffan och kände mej så jävla lessen för att allt bara hade gått fel. Jag vill inte vara den som inte kan planera ordentligt, jag vill inte vara den som glömmer saker. Ringde pappa och berättade att det inte blev nån cello. Ringde mamma och sa samma sak. Mina föräldrar blir inte arga så ofta och de blev de inte nu heller. De sa bara att det är sådant som händer och det vet jag jue. Men det e så himla jobbigt att titta på klockan och tänka att nu går min lektionstid lixom, medan jag e hemma och latar mej :/ Nä det va inge kul men jag får planera bättre nästa gång!! 
Såg Idol igår. Så himla bra tyckte jag XP Den där killen på slutet var ju ba bäst jue! Men det var tråkigt att hon den där nervösa tjejen inte gick vidare. Tror att hon hade klarat det en annan dag. Hoppas att hon får ett bra liv i alla fall:D
Ska inte glömma att titta efter fotbollen klockan nio. Jag tror att de är i Malmö då :)
Ha de gött! Kjamar o puzzisar!

Jobbig träning!

2009-09-08 @ 18:45:09
Heej!<3 Idag slutade vi tio i två, det är min tidigaste dag, yeeh! :D
Kompisarna skulle sätta sig i gräset och njuta av den sista sommarsolen men jag gick direkt för att spela tennis. Köpte ett par tuggummin medan jag väntade på att Love skulle komma. Messade med Alina<3, Beccan<3, Erica<3 och Maja<3 
Vi har börjat i en ny grupp med typ tre killar som är lika gamla som Love. De var helt okej men inte lika bra som oss ofc xP Ska ha Daniel som tränare denna termin oxå, han e väll bra men hade kunnat träna oss hårdare tycker man. Han e lite av en pjåskis, haha XD
Det gick rätt bra på tennisen för att vara första gången efter sommaren. Jag kammande hem ganska många snygga bollar på matcherna, stolt! Fast Love fick in ännu fler snygga snygga slag, han e en naturbegåving när det gäller fysiska grejer. Han klarade den näst svåraste klätterväggen på Diselverkstan, jävligt grymt!! Medan min armar börjar skaka efter typ en meter (okej inte). 
Efter tennisen skulle vi GÅ hela vägen hem. Hade ont i nacken så det var ett helvete att bära på väskorna. Jag trodde fan att jag skulle dö på vägen. Det tog en timme och tio minuter för oss att komma hem. Väl innanför dörren föll jag ihop till en liten pöl på golvet. Mamma var hemma. Hon hade lovat att vi skulle börja Powerwalka, men vi pallade inte idag, haha. Börjar imorn, promise. Jag och mamma gick till Myrornas och lämnade hur mycket kläder som helst, haha. Sedan handlade vi typ. Ska kolla på Idol ikväll, waaah spännande. Hoppas att alla gör bort sej, mwahahah! Jag är ganska skadeglad när det gäller sånt, tyvärr... 
Ha en trevlig kväll och glöm inte att sätta på tv:n prick 20.00. Kjamizar<3

Regina Spektor

2009-09-07 @ 21:14:44
"http://www.youtube-nocookie.com/v/rov3pV9PsRI&hl=en&fs=1&color1=0xcc2550&color2=0xe87a9f&border=1"></param><param
Regina_Spektor-2004.jpg regina spektor image by missRiot13 Lyssna på texten, så bra<3

Hurra för bästa vännerna<3 Skit för Chantell

2009-09-07 @ 20:59:16

Man vågar inte förvänta sig att kompisarna har saknat en. Jag menar vi har ju bara gått tillsammans i typ två veckor och alla försöker hela tiden att finna sig tillrätta. Innan jag blev sjuk så kände jag mig väldigt hemma i klassen. Jag hade hittat många jättesnälla vänner vilket kändes roligt. Men man kan ju inte säga att vi kände varnadra direkt. Därför kändes det så kul när kompisarna bokstavligen slängde sig över mig, det är riktiga vänner det.
Efter bilden så var jag tvungen att gå hem med en gång. Jag skulle möta Diana så att vi kunde åka till ridningen. Pappa skulle egentligen ha hämtat min cykel när han var på landet i helgen med han glömde den så jag får gå till och från skolan varje morgon. Det tar typ en halvtimme eller tjugofem minuter att komma hem. När jag var mer än halvvägs ringde telefonen. Det var Ankan. Jag hade glömt att ge Zanya hennes skåp- nycklar som jag bar i min väska. Då fick jag springa tillbaka hela vägen medan klockan tickade på och jag kände i hela kroppen att allt skulle bli galet. Jag rusade upp till skåpen men det var ingen där. Jag försökte ringa kompisarna men ingen svarade -.- Jag ringde Julia och hon lyckades få tag på Zanya som tur var. Hon kom upp och jag gav henne nycklarna. Egentligen var det ju inte så farligt men jag var ändå rädd att hon skulle vara jättearg på mig. Fast innerst inne visste jag att Zanya aldrig skulle bli förbannad för en sådan små- sak. Hon är typ världens snällste jue<3
Jag tog bussen hem och han effektivt byta outfit. Mötte Diana vid tunnelbanan och vi åkte iväg, i tid.
Jag fick rida Tekla som var ganska sur. Hon ville inte stå still och jag fick ganska mycket hjälp med henne faktiskt. Jag red först ute. Det gick bra att rida lätt idag och jag kände mig glad i hela kroppen. Det är så underbart och avkopplade att rida ute i skogen:)
Efter lektionen skulle jag hjälpa Diana med hennes häst. Hon vågade inte gå in och borsta vid halsen för Chantell som hästen heter försökte bita henne hela tiden. Därför gick jag in och började fixa. Men Chantell försökte bita mig oxå. Då slog jag honom lätt på mulen och han blev jättesur. Den feta hästen pressade in mig i väggen och när jag gick ut försökte han sparka mej, jävla häst! Jag hatar hästar som tror att de bestämmer, bajs på dom.
 
Nu är jag hemma hos pappa för en dag. Mamma skulle åka till Göteborg men hon kommer tillbax imorn. Då ska vi börja powerwalka och det e bra för jag behöver jobba upp kontitionen igen efter den slöa sommaren xP
Har precis ätit pizza, det var jättegott. Man är alltid döhungrig efter ridingen.
Måste logga in på msn och kolla om killen med stort K är innne<3
Ha det braa! PössMörk hår där jue

Måndagar är härliga!

2009-09-06 @ 21:14:53
Imorgon när jag vaknar så är det en ny vecka, en ny dag. 
Många hatar måndagar för att skolan börjar igen, en ny vecka med läxor och tidiga mornar. Men jag älskar måndagar. Inte bara för att jag har ridning utan också för att en ny vecka innebär nya möjligheter och händelser. Vad förlorar man på att se det possetivt? Man för ju dessutom träffa sin kompisar igen. Åh vad jag har saknat dom, jag har ju varit sjuk också. Men nu mår jag toppen. God natt och sov så gott!<3

Go morron röda fläckar!

2009-09-06 @ 11:15:57
Söndag, härligt. Inte bättre än lördag men ändå helg lixom. Vaknade, gjorde motvilligt hundra situps, tog en dusch och upptäckte stora röda fläckar på halsen och i pannan typ. Det kliade och jag tänkte att nu dör jag! Jaba: Mamma ring en doktor, nu! Men mamma sa att vi skulle vänta och det var nog bra för nu kliar de inte mer :) Tack Gud!<3 Ha en bra dag!!

Hemma- kväll

2009-09-05 @ 17:37:17
Hejhej! 
Tycker att det blir så jobbigt när man måste välja vad man ska göra tillexempel en kväll. Sova över hos en kompis, vara med en annan kompis eller bara vara hemma med mamma. Jag valde hemma- kvällen för jag känner mig inte riktigt 100 % frisk. Ont i huvudet och hostar ganska mkt, känner mig matt. Dessutom är det ganska myckigt att få vara lyte ensam med bara mamma, Love sover hos en kompis. Vi ska nu gå och hyra film. Ha en bra kväll<3 Kraam  1

Välkommen till min blogg<3

2009-09-05 @ 16:22:49
köpte denna tröja på weekday, oversize

Ebba Ahlström

2009-09-05 @ 15:44:19

Heej kära in- tittare<3!

2009-09-05 @ 09:16:38
Heej<3
Jag har bloggat på många ställen men hoppas att denna ska hålla ett tag. Det är rätt jobbit att lämna alla inlägg lixom. 
Har varit sjuk en vecka nu, svininfluensa. Feber, hosta och värk i hela kroppen typ. Känns som att man ska dö, men det gör man inte. Var inte oroliga. Jag mår bättre nu fast ska ta det lite lugnt i helgen. Man vill ju inte bli sjuk precis när man har blitt frisk :/
japp... 
Ha det bääst! Pöös<3