Hur snygg är hon på en skala?

2010-06-30 @ 22:40:54

Ett litet klipp från Tusen Gånger Starkare som kommer på bio snart.



Usch, det där skulle sätta sig i magen på mig. Vad säger ni?

Mår lite bättre

2010-06-29 @ 21:05:25

Hej hej

Vi kom precis hem från landet. Jag känner mig trött och lite yr. Jag har nästan lika ont i halsen och hostar i princip lika mycket som förut, men febern har gått ner och svävar kring 38 grader.
Jag har försökt vara ute lite idag. Krawlat omkring på studsmattan med Hugo (orkade inte hoppa) och legat i solstolen. Det var skönt att slippa ligga i sängen, men samtidigt ganska ansträngande för min kropp som inte är riktigt återställd än. Det var varit otroligt varm och soligt idag så jag har förmodligen fått lite färg på armarna och i ansiktet i alla fall :) Det var väldigt frustrerande när de andra badade i sjön :( :( 22 grader var det vattnet!! Jag önskade nästan att någon skulle råka knuffa i mig.
I morgon kommer Love hem från Nice! :D Jag har saknat honom jätte mycket så det ska bli kul att se honom. Om jag mår bättre ska jag kanske åka hem till mamma för att fylla några flyttlådor.
På torsdag ska jag borra mitt sista hål i tanden, vaccinera mig inför Afrika- resan och sedan ska vi åka till landet igen. Erica kunde inte följa med, men Lucas kanske kommer på Lördagen och sover över.
Nu orkar jag inte stirra på skärmen mer!! Hörs älsklingar

PUSS




Hög feber i solen

2010-06-27 @ 16:45:33
Usch och fy vad synd det är om mig just nu! Att ligga hemma i sängen med feber är inte roligt överhuvudtaget. Natten var hemsk. Mina händer och fötter svullnade och jag vaknade upp flera gånger av att jag inte kunde andas. Jag hostade, kallsvettades som tusan och hade en huvudvärk från helvetet. Kroppstemperaturen låg på 39,6 grader med Ipren i kroppen vilket måste betyda att jag skulle haft 40 graders feber utan medicin! 
Nu har jag ätit tabletter som lurar kroppen att jag mår helt okej fast jag vet att jag kommer att bli svimmfärdig om ett par timmar igen. Det är skit, skit, skit. 
Solen skiner, men jag orkar inte vara ute i tio minuter ens :( Dagen har gått åt till att läsa SOLO, dricka Coca Cola och halvsova. 
Mina sysslingar och pappas kusiner ska vara i Sverige i en vecka och bo hos min farfar i Strängnäs. Vi skulle egentligen åka till honom i dag för att träffa alla släktingar, äta tillsammans och spela kub, men jag blev hemma med Maria istället. Fick låna hennes dator och det känns faktisktganska skönt att sitta upp en liten stund. 
Ni skulle höra hur kraxigt jag låter, haha! x) 
Tack till alla fina vänner som pratar med mig idag!
(Nu är bloggens utseende och innehåll så tråkig att man kan spy på den, men jag har inte ork att lägga ner mer tid på den just nu. Har ändå inte sådär jätte många läsare så det får va)  
PUSSAR

Sjuk men fin midsommarafton

2010-06-25 @ 22:18:46

Midsommaraftonen börjar närma sig sitt slut. Solen går ner bakom träden och den svala luften är full at hungriga myggor.
I morse vaknade jag upp sjuk. Visst är det väll typiskt? Jag kallsvettades i feberfrossa, näsan rann och det rev i halsen nör jag hostade slem :(
Det tog längre tid än vi trodde att komma iväg efter som att alla var ganska trötta (och inte minst jag), men vid elva satt vi äntligen i bilden påväg till Gryt där midsommarfirandet skulle hålla till med alla som bodde i området. Vi kom precis när det bara var en dans kvar, men jag hann faktiskt med en låt i alla fall ) Dessutom hade jag nog inte orkat mer. Efter lite fika kände jag mig en aning piggare och bestämde mig att delta i lekarna. Visst var det kul, men kanske inte sådär jätte snällt mot kroppen? I slutet fick jag svårt att andas men fram tills dess så var det faktiskt roligt! Jag och Ottoo (Hugos kusin på sju år) var i samma lag tillsammans med fyra tjejer i tioårsåldern och vi vann faktiskt två gånger! :D Efter detta plockade jag en färgglad bukett och edan åkte vi hem för att förbereda middagen.
Förrätt: Sill, ägg och potatis.
Varmrätt: Grillad fläskkaré med potatissallad, majskolv och grönsallad.
Efterrätt: Vi hade förberätt en rabarberpaj men alla var så mätta så det fick bli jordgubbar i grädde istället. Sedan grillade jag, Otto och Hugo lite marsmallows över glöden.
Jag hade ingen vidare aptit. Jag fick bara i mig två tuggor av köttet som vi åt till varmrätt. Det var lite tråkigt, men annars tycker jag att midsommar- stämningen var på hög nivå! 
Jag hade på mig en vit klänning från Gap :) 
(Herr fotograf) Farfar har tagit många bilder från dagen som jag ska be honom att skicka till mig. När jag lägger upp dem om några dagar ska ni få se att man kan vara snygg med sjukdom också! Hihi
Snackade med Erica idag och hon kanske ska följa med till landet på torsdag. Det skulle vara skitkul om det gick eftersom att det var alldeles för länge sedan vi sågs!!
I morgon ska jag förmodligen bara chilla hela dagen. Jag är ju självklart sugen på att åka till hopptornen, men jag vet inte om det är så bra när jag mår dåligt. 
Hoppas att ni har haft en underbar midsommarafton alla mina vänner! 


(Grymt deprimderad. Jag har bara 20 läsare om dagen på bloggen. Var är alla söta kommtarer? Res hem från Grekland, Thailand, Ölandeller var ni nu befinner er och ta del av mitt liv!!)

PUSS



Ät jordgubbar på badet

2010-06-24 @ 12:07:48
Nu har jag packar TVÅ väskor. En med kläder som ska med till pappa och en med badkläder, handduk och annat som jag ska ha med mig till Eriksdalsbadet. Ska alldeles strax ut och köpa matsäck. Det är faktiskt mycket mysigare att ha med dig egen mat än att äta hamburgare på badhuset. Man måste inte tvunget baka kakor eller koka egen pasta. Jag tycker att det är tillräckligt trevligt med en picknick från Konsum? Haha. Ett tips till er som ska chilla på stranden med kompisarna idag: Köp färska jordgubbar!! Det är gott som helst och jag tycker att det är värt pengarna även om det kanske inte är den billigaste frukten :)
Åh vad jag längtar efter ett svalkande dopp i poolen!
PUSS

Ett underbart hus

2010-06-24 @ 00:36:28
ululu!
I dag tittade vi på huset inuti och det var verkligen helt fantastiskt!! Bohemiskt och romantiskt. Ljusa färger, vita fönsterkarmar och golv som hemtrevligt knarrade under fotsulorna. Det är något speciellt med äldre hus, som om de hade en själ. Jag hittade ett favorit rum på övervåningen (där det är tänkt att alla barn ska sova) med ett litet runt fönster ovanför sängen som jag alltid velat ha! Fast egentligen spelar det ingen roll vilket rum jag får. Alla var jätte söta, med mysiga snedtak och stora fönster med utsikt över både grönska och grannar. Jag längtar tills jag får bära upp mina flyttlådor, ställa mina saker på hyllor och bädda sägen med egna lakan.
Huset är stort och rött. Utanpå ser det väldigt mysigt ut men inuti kan jag lova att det är ännu mysigare. Jag fastnade för små detaljer som att trappan upp hade en jätte fin matt, blå färg och att taket i matsalsrummet pryddes med en massa små lampor som liknade prickar eller stjärnor på en vit natthimmel. Verandan är jätte stor! Där kan man både äta frukost, grilla kött och njuta av den underbara kvällssolen. Vattnet ligger bara 500 meter bort så det ska inte vara speciellt komplicerat att ta ett svalkande morgon- eller kvällsdopp innan frukost och middag.
Jag är inte besviken i alla fall, snarare väldigt glad över att jag kände mig hemma efter mindre än tio minuter. Jag känner att vi kommer att bli lyckliga på Fågelvägen!!
Det var mysigt att bara vara ensam med mamma i kväll eftersom att jag ska till pappa i morgon. På dagen ska jag bada och ha picknick med Rebecca så det lär bli en bra dag! :) Hoppas bara att det är fint väder...
Nu ska jag gå och lägga mig så att jag orkar gå upp i morgon och äta frukost med mami innan hon springer till jobbet!!
(vet att jag är sämst på att lägga upp bilder)
Ses puss

Chill

2010-06-23 @ 17:40:58
Nu var det allt länge sedan jag bloggade! Det har varit så mycket det senaste dagarna, fast på ett bra sett. Det är många bra saker som har hänt...
LÖRDAG:
Lisa kom upp från Skåne. Vi dukade upp med tårta och champange i vardagsrummet när Viktoras och Daniels bröllop visades på TV. Det var så fint och perfekt allting! Ja fick tårar i ögonen flera gånger. Både pappa Westlings och Daniels tal gav mig tårar i ögon. Fast kronprinsessans pappa han gav ett opassande intryck för pliktskyldighet satte det inte käpparna i hjulet för att middagen skulle rulla på som planerat. Jag tror inte att det är så många som har speciellt höga förväntningar på Kungen längre, han är ju inte känd för att vara poetisk precis.
Jag var väldigt imponerad av alla tjusiga, färgglada klänningar som gesterna bar. Njaa okej, alla klänningar kanske inte "föll mig i smaken" som man säger lite fint, men färgglada var de i alla fall! :)
Jag har aldrig sett Viktoria så vacker som på bröllopsdagen. Hon var otroligt söt i den vita klänningen med fem meter släp och luktärter i händerna. Både hon och Daniel såg väldigt kära ut när de stod framme med altaret och lyssnade på prästernas välsignade ord. Som sagt grät jag flera gånger. Allt var mycket finare än jag hade förväntat mig. Grattis till det lyckliga brudparet!
SÖNDAG:
Jag och Lisa gick på Grönan. Det var jättekul eftersom att hon aldrig har varit där! Hon har självklart varit på ett mycket större Liseberg, men det var roligt att åka allt som hon aldrig provat. Insane verkade utan tvekan vara hennes favorit och visst är den rolig, men jag började faktiskt bli ordentligt illamående efter några gånger, haha. Vi träffade en liten kompis i kön till flygande mattan. Helt plötsligt började vi prata, helt plötsligt var vi "kompisar" och HELT PLÖTSLIGT ville han ha våra mobilnummer. Jag gav honom mitt, ja, han var ju söt ju. Fast inte på DET sättet. Nio år gammal, haha. Fast han kommer antagligen inte få några problem med att få tjejer när han bli lite äldre med tanke på att han var väldigt utåtriktad och pratglad. Det gillar vi, eller hur tjejer?! Haha
MÅNDAG: Tröttare har man aldrig varit. Jag och Lisa låg och snackade HEELAA natten i princip. Men vafan, hon är ju inte uppe så ofta och då måste man ju passa på att klämma ur varandra all minsta tänkbara fakta. Vi åt god en äkta sommarfrukost med frukt och annat gott. Ja duschade och satte på mig någonting konstigt som jag ångrade på väg ut genom dörren med Lisa. Hon ville väldigt gärna kolla runt lite i affärer innan de åkte hem till Skåne igen och det var en ära att få vara smakråd :) Haha. Vi gick och kollade i Second Hand- butiker på Götgatan och åkte till Urban Outfitters i stan innan det var dags att säga hejdå och lova varandra att höra av sig snart! Jag gick och köpte sushi till mig och min mycket, mycket, otroligt förkylda mamma. Vi åt och det var gott :)
Jag bytte om och plattade håret lite flott. Sedan kom Magnus, Alina och David för att hämta mig. Vi skulle ju till Twilight- eventet på Hovet!
Fem meters ynka avstånd från Taylor Lautner, förmodligen världens snyggaste kille. Han är så jävla söööt! Jag lovar och svär. Filmerna och bilderna ljuger inte, han är verkligen as gullig och han verkade väldigt snäll också när han blev inervjuad på scenen. Många snygga killar är ju dessvärre ofta badboys, men jag tyckte faktiskt att han verkade väldigt shyst. Av någon konstig anledning hade både jag och Alina föreställt oss att vi skulle vara få vara ensamma med Taylor, haha. Vi förstod inte att det var många som hade VIP- biljetter och trängdes på golvet. Jag hade nog hoppats på en autograf ändå, men det var så GRYMT mycket folk där och vid ett tillfälle kändes det som att jag skulle ramla ner på golvet bland alla dessa vilda tonårstjejer och bli mosad under deras converse och vassa klackar. Därför lät jag bli och bitas, dra i blonda tofsar och trampa folk på tårna, Det var inte värt det. En autograf kan man kopiera från google. Det häftiga är att jag har varit där, ganska nära Taylor Lautner och Kristen Stewart som för övrigt också var väldigt söt i en röd glittrig klänning :)
TISADG:
Jag och Alina målade staketet runt altanen (hos Magnus) vit. Visst låter det trist? Men det var det inte! Det var så varmt att vi kunde stå och jobba i bikini. Jag blev lite som jag brukar bli ibland och kladdade snygga, vita handavtryck på höfterna. Asså ärligt, det var snyggt. Synd bara att det var oljefärg och där med inte vattenavstötande, men med lite skrubb och tvål så gick det bort på en kvart, hehe. Förlåt Magnus för att jag är som en liten bebis!
Senare på eftermiddagen badade vi på Kvarnis, ett utomhusbad i Vallentuna, men det var inte sådär jätte varmt i vattnet. Jag doppade mig två gånger, men det blev inte så mycket sim och lek direkt, haha. Mest ligga i på handduken under den vemodiga solen, snacka med Alinsen och spana på snygga killar som det dessvärre fanns ganska få av x)
Vi var ute med David och Alinas söta små hundar, Feliz, Wanda, Gino, Dennis och lille, lille Wilson. De är verkligen söta och fina, haha fast väldigt små ;)
ONSDAG:
Jag sitter på mammas jobb nu. Kan låta tråkigt, men det är det inte. Jag har det mysigt här med hur många tidningar som helst, dricka och en dator som för tillfället bara är min. Mamma är på ett möte och jag har varit ute för att köpa present till pappa. Om han på något underligt vis skulle få för sig att gå in på min blogg så får ni inte veta vad jag har köpt till honom, men jag kan avslöja att jag är nöjd. Är det någon som har ett tips på vad jag kan göra till honom så skulle jag bli mycket glad. Ni vet ju hur föräldrar är. De blir alltid gladast för gjorda saker, haha. De flesta slutar kanske att pyssla med lim, pärlor och tyg vid tioårsåldern, men jag tycker att det känns rätt att ge bort något man har gjort själv. De betyder mer än något köpt tycker jag.
Jag var hos tandläkaren i dag för att borra ännu ett hål och det var inte så kul kan jag tala om. Det iiiiilade i tanden när tandläkaren borrade. Det gjorde så ont att jag nästan började gråta. En snäll, ung sköterska frågade om jag ville hålla henne i handen och det ville jag. Bedövningen var inte så skön den heller. Eftersom att jag tog sprutan i underkäken så känns det som att halva ansiktet och även hela tungan domnar av. Usch!! Nu börjar det gå över, men för en timme sedan såg jag ut som ett miffo så fort jag rörde mungiporna.
I kväll ska hela familjen, utom Love som är i Nice, åka och titta på det nya huset i Nacka. Det ska bli jätte roligt att se hur det ser ut där inne! Jag ska kämpa för det största rummet! Haha nää, hundsaken för mig är att det är mysigt och fint inrett :)
I morgon drar jag hem till pappa. Jag har faktiskt saknat honom den här veckan. Min fina, snälla pappa som är bäst i världen på att vara min pappa! <3
En sjukt rolig grej. Vecka 29 drar jag till Malavi!!!! Jag åker med mamma igen, men den här gången ska hon jobba där nere. Spelar ingen roll!!! Jag har alltid velat åka till Afrika. Det är liksom tredje världen, ingenting jag riktigt kan föreställa mig. Sola och bada en sak, en HELT annan sak. Samma sak gäller storstäder som New York eller Lodon. Det här är den sorts semester som jag aldrig varit på förut. Kan det bli så här bra? Vad har jag gjort för att förtjäna detta?
Mamma är inte säker på att Love kommer att uppskatta Afrika så mycket. Hon tror att han är lite för liten för att förstå och orka med. Dessutom är han inte alls lika intresserad som jag, därför får han inte komma med (bara om han jätte jätte jätte gärna vill). Ett annat dessutom är att han är i Nice nu och det lär räcka för honom. Han är en äkta så kallad hemma- kille. (Saknar Love!)
Nu ska jag snart ut och äta glass i solen!!
PUSSAR

Morrn morrn

2010-06-18 @ 09:16:14

En dålig sak med sommarlovet är att det inte är lika många som läser bloggen. I slutet av terminen hade jag nästan hundra läsare om dagen! Nu är det typ tolv, haha. Eller jag vet inte direkt om det är något dåligt. För mig är det kul att bläddra tillbaka i bloggen efter ett tag för att se vad jag har gjort eller hur jag har utvecklat mitt skrivspråk. I början använde jag tillexempel mycket mer förkortningar och jag skrev nästan aldrig vad jag tyckte om olika saker utan bara vad jag hade gjort. Intressant? Naee.. Ärlig talat så bloggar jag mest för min egen skull. Som en lagom personlig dagbok som andra kan ta del av. Det är ju sjukt egentligen, men roligt!

Jag gick upp alldeles för tididgt idag. Åtta satte jag mig vid frukostbordet och pressade i mig en macka. Jag skulle gå med Hugo till dagis idag igen. Precis innan vi skulle gå så vägrade Hugo att gå med mig och ville bara gå med Maria så då gick hon med honom i alla fall fast hon inte är riktigt frisk. Irriterande. Någon som känner igen sig i att det är svårt att somna om när man har ätit frukost och borstat tänderna? Aaa, så då blev det ett litet inlägg istället tyckte jag! :)

Jag ska nog tassa omrking i pyjamas ett tag till, men sedan ska jag klä på mig och gå på bio med Alina.
Vi ska se The Killers med sötnosen Katherine Heigl och snyggingen Ashton Kutcher. Det ska bli trevligt- trevligt!



Igår såg vi på Picassos äventyr och det är nog den mest konstiga film jag sett. WEIRD! Du som gillar surrealistisk humor måste köpa en Hasse och tage- box IDAG med alla deras knäppa filmer...



FÖR DIG SOM GILLAR JEANS!!

Det är 50% rabatt på Weekday!! Igår fanns det till och med några med 75% rabatt! Ta med dig en kompis, mamma eller pappa och spring till Götgatan innan allt är slut!



Det hanlar om att bjuda på sig själv (alexandranadia)!





PUSSOKRAMOHEJDÅ








Hur mycket tid som helst

2010-06-17 @ 20:59:17

Hallå hallå

Här sitter jag i mjukisdress och njuter av sommar och ledighet. Jag älskar att slippa titta på klockan och behöva gå och lägga mig när jag minst vill det. I morgon får jag gå upp när jag vill :) Fast det är ju självklart en fördel att gå upp tidigare så att man hinner njuta mer av solen.
I morgon ska jag träffa världens absolut bäst syster Alina som äntligen är hemma från Tyskland! :)
Vi ska gå och se en bio :D
Nu ska jag chilla loss men popcorn och en film, ha det bäääst!!



PUSS

Slowly

2010-06-17 @ 15:56:28
Hej hej :)

Jag, papa och Love har precis varit ute på Biltema och handlat födelsedagspresenter till Maria som fyller år i helgen. Jag hittade en jättesöt receptbok och ett trädgårdsverktyg som hon ska få va mig. Sedan får vi se om jag ger någonting mer med mama... Jag har skrivit ut en jättegullig bild på Hello Kitty i trädgården och skrev GRATIS MARIA i photoshop. Det ska hon få som kort :)
Det är är ganska soligt men inte speciellt varmt för att vara den här tiden på året. Jag gick upp halv åtta i morse för att lämna Hugo på dagis. Maria är sjuk och pappa var tvungen att sticka extra tidigt till jobbet. Att gå upp tidigt är inte speciellt roligt när det är sommarlov, men det var ändå ganska mysigt att gå hand i hand med min söta lillebror och prata om livet, kompisarna på dagis och skolan som han börjar i efter sommaren. Oj, oj, oj! Hugo är visst riktigt populär på dagis, haha. Alla barnen sprang fram till honom och ville ha hans uppmärksamhet. Undrar vem han har ärvt det av...? Hihihi x)
Hugo är så emormt gullig i sina små chinos och en gul, liten kånken- väska på ryggen med matsäck i. Det är nästan så att man vill äta upp honom!
När jag kom hem så skrev jag vidare på min berättelse på datorn. Den börjar faktiskt bli helt okej nu. Om ni har tur kanske den upptaderas på bloggen och en sådär femtio år kanske? Jag är nämligen expert på att skirva väldigt långt, sudda ut och göra om. Det lär nog ta et tag...
Ikväll ska jag hem till Tilde och äta middag men jag vet inte om jag ska sova där eller inte, vi får se helt enkelt :)




Hello Kitty in the garden



Jag läste om det här otroliga huset i en inrednings - tidning! Det finns i Thaiwan. Tyvärr så kunde jag inte hitta några bilder inuti villan på internet, men är inte utsidan söt nog? Någon mer än jag som bli sugen på att bo i det?!



Några av de kläder som jag köpte i New York :) 

Ha den fint!  

PUSSAR




Astrid Lindgrens Barnsjukhus

2010-06-16 @ 23:00:56

Hejsan :)

Idag har jag varit på Astrid Lindgrens Barnsjukhus där Magnus jobbar som läkare. Det var verkligen roligt och mycket mer spännnade än jag trodde! Jag fick vara med när en liten, liten kille (en dag gammal) opererades för diafragmabrock vilket är väldigt ovanligt i den åldern. Han var så sjuk att han var tvungen att ligga i en resperator som ersetter både hjärtat och lungornas arbete. Jag fick träffa en otroligt söt och cool tjej med såkallat elefanben, när ett av benen är mycket större än det andra. Jag mötte två barn som hade opererats för blindtarmen och som verkade väldigt trötta på att ligga i sjuksängen. Min favoritunge (om man får säga så) var en liten tjej (mellan 0 och 1 år) som föddes utan stjärt/rumphål. Läkarna hade opererat så att hon kunde bajsa som vanligt nu, men de var ändå tvugna att kolla upp så att allt fungerade som det skulle. De blev tvugna att stoppa in en slang i rumpan på henne och spruta in vatten, men den lilla flickan bara skrattade och var glad. Hon var så enorm söt och fin! Tänk så många sjuka och tappra barn det finns på Karolinska. Heja dem!
Vi åt lunch och glass (två ggr) ute i solen. Det var trevligt att tillbringa lite tid med sin snälla bonus- pappa :)
Jag ringde till Kim idag, men Robin svarade och sade att hon var på jobbet och slutade vid halv tio. Han skulle be henne att ringa med när hon kom hem. Hoppas verkligen att vi kan ses i morgon! Annars måste vi träffas snart i alla fall. Farfar kommer upp i morgon och Love kanske ska gå och bada med honom, jag kanske följer med. Ska förmodligen käka och sova hos Tilde i morgon (eller så är hon hos mig) eftersom pappa ska jobba med  den vackra Kronprinsessan Victorias och den blivande Stureplans-prinsens bröllop sent på kvällen. Måste snacka av mig lite granna!
Känns jobbigare med marsvinen än vad jag hade trott, men det är bara att bita ihop och tänka på att det är ett ganska billigt pris att betala för sex nya människor och ett hus i Södra Lännersta. Eller vad tycker ni?
Nu ska jag krypa ner i soffan med pappa, Love och Maria för att titta på Fame. Hoppas den är bra!



PUSS PÅ ER!




En underbar frukos på Hudson Hotel :)



Vad tycks om mina träskor?



Kizzes


Home sweet home

2010-06-15 @ 15:14:50
Hemma igen!
Det har varit en fantastiskt resa, mycket bättre än vad jag kunde föreställa mig. De enorma, otroligt höga skyskraporna var mycket större och längre än jag trodde. Maten var mycket, mycket godare den också! Jag vet inte varför, men jag trodde nästan att man bara åt skäpmat i U.S.A, haha. Jovisst fanns det en hel del hamburgekedjor, men oj oj oj så mycket annat! :D Första morgonen år vi frukost på det fantastiska hotellet vi bodde på och jag tror aldrig att jag har ätit så mycket i hela mitt liv. Pannkakor med sylt och sirap, chokladfyllda croassinter, muffins, ägg och bacon, alla tropiska frukter man kan tänka sig, färskpressad juice, ost, vaniljyoghurt och flera sorter hemma gjorda flingor som stod i stors glasburkar på bordet. Det var verkligen hur gott och mysigt som helst!
Kan ni gissa om vi har shoppat? Aa och ganska mycket till och med :) Jag orkar inte skriva allt som jag fick, men det kommer förhoppningsvis lite bilder senare! Kan ni förstå vilken upplevelse att spatsera omkring på 5:t och 8:t avenue? På samma ställe som Carrie kutar omkring i höga klackar och ett dussin kassar i händerna. Det var hur roligt som helst, kan jag säga. Vi var inne på en hel det SJUKT dyra affärer också där ett linne kunde kosta sextusen spänn, men det var roligt att få lite inspiration. Kunde inte låta bli att sukta efter de rosa, söta bling- bling väskorna som kostade artontusen kronor, men det är faktiskt stört att köpa så dyra saker. För de pengarna hade man ju kunnat resa till New York en gång till, haha.
På lördagen var vi inne i en fullkomligt underbar affär med Nilla och Maja (en gammal dagiskompis mamma och syrra som vi träffade på flygplatsen) och jag kan lova och svära på att den inte finns i Sverige. Det stod modeller iklädda bikinis och badbyxor i entrén och i trappan upp. Konstig grej? Aa, inte speciellt svenskt i alla fall. Förutom att det var ganska mörkt i butiken och luktade starkt av herrparfym så var den jätte bra! Vi hittade en turkos jätte söt topp till mig och en annan liten sak till en viss person... :) Maja hittade en massa fina saker! :D
En eftermiddag så regnade det otroligt mycket. Jag har nog nästan aldrig sett så mycket regn. Men kallt var det inte i alla fall. Jag och mamma gick hem efter shopping dagen, bytte om och satte oss på Starbucks Coffee för att fika och spela lite kort. Det var verkligen mysigt. Det är tur att jag och mamma är så bra "kompisar" för annars hade vi inte stått ut med den här resan. Hotellrummet som vi bodde i var nämligen väldigt litet, men å andra sidan väldigt fint.
Vi gick på moderna museet och det fanns jätte många fina tavlor och konstverk där :) Sedan har vi varit i det avslappnade området Soehoe och ätit kanske världens godaste tonfiskmackor med ägg och äpple i på ett gulligt fik. Mums!
I lördags gick vi till Brodway och det är det coolaste jag har varit med om tror jag!! :D Alla dessa enorma blinkande skyltar och tv- skärmar. Skyskraporna var prydda med gigantiska affischer i alla regnbågens alla färger. Allt på samma gång... Det var så sjukt och vackert på samma gång. Reklam för kommande biofilmer, tandkräm och konserter. Jag och mamma gick in på världens största Toy´s u Rus i Time Square. Det var helt galet! Det fanns ett parisehjul i mitten av varuhuset och hur många butiker som helst! Jätte stora kramdjur och em fyra meter hög dinosaurie som vrålade på lego avdelningen. Det roligt var att ingenting kändes speciellt plastigt som det kan göra ibland :) Spiderman gick omkring i varuhuset och trånade efter kramar. Själv blev jag motvilligt fotad tillsammans med Ironman. Han grep bokstavligen tag i mig och släpade bort mig till kamrorna. Jag såg väldigt rädd ut på bilden (inte snygg alls) så vi köpte inte kortet, haha. Men jag och mamma fick oss i alla fall ett gott skratt åt min skräckslagna min. Mamma gav mig en jätte fin Jacob Black- docka som för alltid ska vara med mig! :) Efter det lilla äventyret gick vi och åt varsin jätte god sallad på en flott restaurang innan vi gick och såg succé- pjäsen som gått i femton år på Menfhis: Phantom of the Opera!! Scenen var jätte fin och man satt högt uppe. Det kändes verkligen som att man skulle ramla ner. Pjäsen var jätte bra fast de sjöng mer opera än vad vi hade trott så det var lite svårt att höra. Men jag har ju både sett filmen och läst boken så jag visste ju storyn :) I början var det faktiskt lite läskig, i mellan åt rolig och i slutet jätte sorglig. Jag har nog aldrig gråtit till en teater förut och det hade inte mamma heller.
Två morgnar har jag och mamma powerwalkat i vackra Central Park och sedan ätit god frulle på ett litet fik mellan grönskan och de höga husen. Jätte härligt! Vi såg faktiskt EN kändis och det var dem svenska idrottaren Susanna Kallur, haha x)
Igår var vi uppe i Empire State Building och det var verkligen häftigt! Utsikten var otrolig. Man kände sig väldigt stor och mäktigt till skillnad från när man stod nere på marken, tio miljoner gånger minde än de enorma husen. Jag stack ut huvudet genom gallret en gång och efter det så kände jag mig faktiskt lite svagt illa mående några timmar framåt :(
En kväll gick vi och såg Sex and the City 2 på bio. Den har fått väldigt dålig kritik så vi blev glatt överaskade av hur rolig den var! Snygga kläder visste vi ju redan att de skulle ha, men det var roligt att se i alla fall. Jag kan verkligen rekomendera den till alla er som gillar filmer med humor och kläder som inte tvunget behöver ha en story. Man kunde vagga stolarna i salongen, de var jätte sköna! :D Bioduken var större än hemma i Sverige och läsken lika så, haha.
Vi åkte till ett shoppingcenter precis bredvid Grand Zero där tvillingtornen World Trade Center har stått för inte så länge sedan innan ett flygplan körde i dem. Usch, det är så sorgligt och hemskt. Nu så har de börjat bygga om där, men när mamma var där förr förra gången så låg den hur många blommor och fotografier som helst på den platsen. Tänk att se två stora torn rasa?! Det är väldigt svårt att föreställa sig... Taxichauffören sade att de som har sett tvillingtonen välta aldrig kommer att glömma det, och de tänk vad många som förlorade sina nära! Tänk att det finns så hemska och psykiskt sjuka människor på jorden som vill döda oskyldiga människor?! Man får verkligen tårar i ögonen av att vara där.
Vi gick in i det finaste hotellet man kan bo på i New York nämligen Hilton Hotel. Wow, vilken lobby! Det var verkligen flott, men om jag ska vara ärlig så tycker att att vårat funkis- hotell var mycket mysigare. Det hade en stil som jag gillar mer. Kan ni förstå hur skönt det var att ta en drink i hängmattan på deras altan med utsikt över hela stan? Det var underbart!
Jag älskar verkligen människorna som bor i U.S.A. De är så trevliga och hjälpsamma tillskillnad från många svenskar ... Jag gillar Amerikaner, feta eller ej! I New York kan man vara och se ut hur som helst utan att någon har fördomar om det. Det är ingen som tittar snett på någon som klär sig annorlunda vilket jag an uppleva i Sverige. Å andra sidan är vi ju bättre på att uttala frasen "alla är lika mycket värda" i Sverige, men det håller även på att bli mycket bättre där, även om vi inte såg en enda vit taxichaufför :/
Jetlag är jobbigt! Jag kunde inte sova så mycket på planet så det blir till att vända på dygnet nu.. Men vad gör det? Det är ju faktiskt sommarlov! :)
Jag har i alla fall haft en underbar resa! :D Nästa gång jag och mamma åker till NY ska vi upp till en snurrande bar vid namn The View i Time Square och så ska vi besöka Brooklyn Bridge också! :)
Snart ska jag pallra mig hem till pappa och dela ut lite rese- presenter till familjen. Saknar mamma som har gått till jobbet nu! Det är svårt att skiljas när man har varit tillsammans så länge och haft det så mysigt som vi har haft det :(
Nu bor mina små marsvin hos en annan familj eftersom att vi inte kan ha kvar dem. Det känns skönt att de har fått två nya små ägare vid namn Oliva och Fabian som har lovat att ta väl hand om dem, men jag kommer ändå att sakna Urban och Jacob. Det är snällt av dem att jag får komma och hälsa på dem när jag vill! :) Fast det känns ganska tomt i rummen utan deras små pipnade röster och krafs i buren. Inte gråta, inte gråta, inte gråta!! Om man ska in med något nytt i livet så måste man ibland ta bort något annat, men huvudsaken är att det mår bra :)
Jag lägger upp bilder från resan senare!
PUSS

New York

2010-06-10 @ 20:16:03
I morgon drar jag och mamma till New York !! Det ska bli hur kul som helst. En perfekt start på sommarlovet :) Många tycker att det är skönt att bara vara hemma den första veckan, men jag är sjukt sugen på att bara komma bort från stan. I alla fall den här staden :) Fan vad coolt med alla höga byggnader och affärer! Snacka om att vi ska shoppa och ha kul! Det är skit mysigt att bara vara med min mamma, men nästa gång vill vi faktiskt att Alina ska åka med också!
Idag fick jag ett par jätte fina röda träskor av mamma som hon hade varit och köpt klockan åtta på morgonen tillsammans med Johanna, haha ;) Förra året hade jag ett par vita, flätade, men mamma slängde dom för att dom hade blivit så slitna under sommaren :( Det var nog bara för att jag hade sprungit omkring så mycket i dom, haha. De som jag fick idag är bara enkla, mjuka och runda där fram. Klassiska och snygga!
Jag har packat allt inför i morgon nu och väskan är fullproppad med kläder. Jag slår vad om att jag inte kommer att använda hälften av alla plagg jag har med mig, men jag tycker om att kunna välja och vraka :) Sedan har jag med mig fem par skor också, hihi. Säg inget till mamma! ;)
Kommer att sakna er alla skit mycket!! Eller så kommer jag inte få någon tid över att tänka på alla sötnosar här hemma i Sverige, haha.
En as kul grej!! : Den 21 Juli ska jag få träffa Taylor Lautner (min blivande man) och Kristen Stewarts!! Mamma har fått Vip- biljett och de vill att hon ska ta med sig sina barn. De kommer förmodligen att ta bilder på oss med what ever??!! Jag ska få träffa eller åtminstonde se världens hetaste varg. Avis? Ska ni vara! Haha :)
Den 19 kommer sötaste Lisan och hälsar på i huvudstaden. Kan ni fatta hur mysigt vi kommer att ha det?
Nu ska vi titta på Fish Tank och sedan så ska jag hoppa i lådan med en gång så att jag inte svimmar imorn!



Puss och hejdå på ett tag!

Sommar lov och födelse dag

2010-06-09 @ 21:18:51
SOMMARLOV! Jag kan inte fatta att det är sant! En blandning av lycka och overklighet! :D Jag sitter här i vardagsrummet med klänningen på och väntar på att resten av familjen ska komma och fira mamma med middag!
Jag, Love och Magnus uppvaktade henne i morse med tårta och en massa fina presenter och hon var mer än värd varenda en :) Grattis, grattis, grattis! Och grattis till mig och till er andra som är lediga! Jag lider med er som måste gå till skolan en enda dag till!
Alla var så fina och söta idag! Allt var så underbart och sorgligt på samma gång! Niorna bara grät och grät. Jag lyckades faktiskt krama om min fadder och säga lycka till i framtiden. Oj så ledsen hon var lilla vännen, men det kändes bra att få säga ett par ord till henne eftersom att vi inte har haft så mycket kontakt den här terminen. Hon sa att vi var jätte bra på teateruppspelet vilket gjorde mig glad eftersom att hon var en av de få som inte hade kommit fram efter föreställningen att sagt att det var toppen. Hon menar inget illa. Jag kan fatta att man kan känna sig lite blyg i en klass full av utåtriktade människor.
Vädret var inte bäst, men vad gör det? Vi har ju hela eviga sommaren på oss! :D
Nästan hela klassen gick och badade efter skolan och det var hur kul som helst, även fast ett antal personer (Theodor, Ludvig, Gabriel) försökte dränka mig ett antal gånger -.- Men då är det bara att dyka ner och greppa tag om foten på honom, haha. Jag har lärt mig bästa taktiken! :) Ärlig talat så är jag inte så rädd för vatten. Jag älskar vatten, jag älskar att simma under vatten. De blåa, suddiga kakelväggarna och känslan av att röra sig i den lena konsistensen. Jag hade tagit med lite jordgubbar ;) Själv fick jag två, haha. Ja ja har man bjudit en så får man minsann ta och bjuda alla, haha.
Det kändes inte speciellt sorgligt att säga farväl till mina dom som jag hänger med i klassen för jag vet att vi kommer att ses i sommar. Däremot känns det faktiskt tråkigast att lämna alla dom som jag inte brukar vara med, men som ändå finns där runt omkring mig nästan hela tiden. Personer som omedvetet tar upp en stor del i mitt liv. Min fina vardag :) Det ska man inte sticka under stol med! Utan vardag ingen helg, inget lov. Jag vet en sak som jag inte kommer att sakna och det är skolan i sig. Det känns som att jag och själva skolbyggnaden inte har klickat riktigt. Nej, men min kärlek till 7B räcker och blir över för att jag ska sakna i sommar! Tack för ett förjävligt och fantastiskt år!
Kraam

Färg på skorna

2010-06-07 @ 20:12:13
Hej hej! :)
Vi har precis ätit pasta med tomatsås. Gott gott! :D
Idag hade vi utspark för niorna och det var jätte roligt! Jag var ju sjuk i fredags så jag visste inte riktigt vad som var planerat, men det visade sig att jag skulle vara med i musik- gruppen tillsammans med Tilda, Måns AD och Kalle. Vi var i dramasalen. Det hela gick ut på att gruppen (6 per) skulle delas upp i två lag (tre per, haha) på varsin sida om rummet. I mitten stod en stol som vem som helst av de båda lagen kunde springa fram och sätta sig på när de kunde refrängen på låten som spelades upp i Tildas iPod- högtalare. Det var kul att se deras koncentrerade blickar innan låtarna började spelas och minst lika roligt när de sjöng refrängen, haha. Fast det mesta var faktiskt rent :)
Niorna fick leka mycket. Det fanns nämligen fyra andra stationer där de fick t.ex. balansera ett ägg mellan pannor, kleta i spagetti, föra vatten från en hink till en annan med ett sugrör och baka tårta! I slutändan var det ett av de tappra lagen som vann fin fina priser som bestod av godis till mesta del. Kanske inte i det mest fantasifulla laget, men bättre än niornas pris: En gurka och valselin -.- Ja ja, jag tror i alla fall att våra kära faddrar fick en bra avslutning på veckan. Eller snarare en bra början på avslutningen :) Anita och Mårten förbjöd oss nämligen att kränka och nolla vilket antagligen fick niorna att skämmas ganska mycket efter sin inspark förra året. Inte för att jag tyckte att det var så farligt (mest roligt), men jag fattar om inte alla tycker att det är så himla kul bli förnedrade fast det är menat på ett kärleksfullt sätt. Om lärarna inte hade satt en gräns så kan jag säga att det hade blivit både blött, kladdigt och väldigt roligt för alla sjuor som tycker det är roligt att hångarva. Själv tycker jag väll inte det är så där jätte kul att bara vara taskig och se på när folk gör bort sig. Det är roligare att kunna skratta tillsammans även om den här utsparken nog var i det mesigaste laget. Fast det var mysigt ändå :)
Vi fick tillbaka våra SO- prov idag och de gick bra :) Jag fick 18/18 poäng och det känns härligt även om det inte var speciellt svårt. Det är alltid kul att få fullpott!
Efter fika och firande på ängen tittade vi på åttornas teaterföreställning. Den var... speciell, haha. Neej, men det var väll bra :) Tydligen en av William Shakespears minst spelade pjäs. Åttorna hade förmodligen skojat till den en hel del och gjort många ändringar i manuset, men när man tittar på själva storyn så kan man förstå varför många regissörer har avstått från att göra just den pjäsen. Den var väldigt blodig, våldsam och ganska osammanhängande, men jag tyckte ändå att de hade gjort den rätt bra. Det var nog en utmaning :)
Varje gång när någon i pjäsen hade dött så skulle den som hade dödat personen hälla lite röd färg på golvet. Efter några mord så tog färgen slut och en av killarna blev tvungen att öppna en ny flaska men han fick inte ut någon färg och i någon sorts panik började han hoppa på tuben i stället. Jäkligt osmart. Färgen sprutade ner första raden och jag som satt på raden bakom upptäckte senare att min converse hade fått röda fläckar. Det var inte så kul för honom, inte :( Jag undrar vem som ska ersätta det? Jag tänker i alla fall inte gå med på att skita i det. Antingen så får snubben betala eller skolan för färgen går inte bort. Mig är det inte synd om. Jag tänker inte gå omkring i ett par skor som någon annan har förstört. Det är fan inte okej
I morgon ska vi spela upp Prins Sorgfri IGEN för niorna och det känns hur jobbigt som helst! Jag orkar inte rota fram den där klänningen igen, repa, leta efter det där jäkla nätet och fylla huvudet med repliker. Om man ska spela upp en hel pjäs igen så tycker jag det är viktigt att alla vill vara med på det. Jag tycker inte att man ska tvinga sina elever att göra samma sak igen, det är bara jobbigt!! Nu har ju alla lagt det bakom sig. ÅH, jag ser inte fram emot morgondagen! Dessutom krockar ridningen med... en sak.
Ja ja. Snart är det sommarlov, snart är det sommarlov, SNART ÄR DET SOMMARLOV! Just nu känner jag mig bara irriterad på allt och alla och det är inte PMS utan känslan av att det är många som beter sig dåligt.

Bada

2010-06-05 @ 16:37:51
Hallå i stugan! :) 
Jag kom precis hem från Erikstalsbadet där jag har varit med vännerna. Det var roligt, men man hade ingen lust att ligga och sola speciellt länge eftersom att det var ganska kallt i luften. 
Vi åt lunch där och chillade vid poolen. Jag träffade Rebecca och Sussi inne på restaurangen, men vi sa bara hej :)
Jag och mamma köpte dom där skorna jag har pratat om på förmiddagen :) Sedan fick jag en bikini från BikBok också som var rätt fin. Hittade en annan också som jag tyckte om men det fanns bara Large på underdelarna och så stor rumpa har jag faktiskt inte, haha. 
Jag ska möta Ankan, Maja, Zanya, Tilda och Amanda strax före sex. De ska hoppa på vid Mariatorget och sedan ringa mig så att jag kan springa ner och hamna på samma tåg som dem, haha. Tänk vad man håller på bara för att kunna åka två stationer tillsammans ^^
Nu ska jag duscha av mig klouret och sedan rota i garderoben för att hitta något som kan passa för kvällen. Jag vet inte om vi ska sova i Vallentuna i kväll för i så fall ska jag nog packa en väska dit också... =)
En rolig grej! Jag ska få praoa på Pure and Simple (jättefin klädaffär) i åttan och det ska blir hur kul som helst! :D 
Ha bästa kvällen!


PUSS

Ut i det fina vädret! :D

2010-06-05 @ 10:32:40
Hej hej :)
Magnus och alla barnen var precis här och hämtade upp Love. De ska ut och paddla och sova i tält på natten. Låter verkligen hur mysigt som helst, men jag kunde inte följa med :( Jätte tråkigt!
Snart ska jag och mamma ut på stan och kolla runt lite. Efter det ska mamma jobba så då får jag försöka träffa någon och sedan är det Thoras fest som gäller. ÅH jag vet inte vad jag ska ha på mig!! Just nu så känns det som att jag inte har några kläder alls.., fast det har jag ju. Jaja jag får försöka hitta något lite senare.
Det är jätte fint väder i dag så jag längtar ut!!
Jag idag
Här stirrar jag sorgset ner på mina sönder bitna naglar :( Måste sluta måste sluta måste sluta!
PUSS


Svar på tal

2010-06-04 @ 23:27:38
Jag ska ta och rätta ett fel i inlägget Illamående men inte illaluktande.
Jag fick duschkrämen av Alva och Agnes :) Ursäkta mitt usla minne, haha
Kramkram och god natt! <3

Jag är starkare än du

2010-06-04 @ 19:03:31
Här kommer alla känslorna på en och samma gång...
Jag är ledsen och arg men allra mest besviken på dig. Jag förstår inte hur man kan vilja skada människor som står en så nära på det sättet som du gjort. Bara lämna skiten bakom sig och sticka. Inte be om förlåtelse, inte böna och be om att få komma tillbaka. Nähä ojdå jag glömde visst bort att det är DIG det är synd om!!! Sjuk? Haha, den ursäkten räcker såhär långt l--l kan jag säga !! Jag kan inte inte förstå hur en person som betytt så otroligt mycket för mig har mage och hjärta till att bara dra och inte höra av sig efter ett gigantiskt misstag. Man ska vara stark, men det är lättare sagt än gjort. Om du skulle komma tillbaka och be om ursäkt så skulle jag förlåta även om det hon har gjort är nästan oförlåtligt. Så mycket tycker jag motvilligt om dig. Tänk vad bra det skulle vara om man kunde dela en människa på mitten. Då hade jag valt den roliga, härliga, snälla delen av dig och kastat den andra i havet. För vem vill ha någon som beter sig sådär? Inte vi och ingen annan heller.
När du äntligen skickar ett mail så består det bara av dumma ursäkter och tomma ord. Du upprepar samma sak flera hundra gånger. Ord som för dig länge och länge bort från oss, från mig... Det gör ont, fast det enda jag vill är att fnysa och rycka på axlarna. Spotta i marken och mumla "jaja det är bara att ta nya tag". Du finns där hela tiden och jag hoppas varje dag att jag ska få ett sms från dig. Ett långt meddelande där det står att du har varit hemsk och att det du gjort är oförlåtligt. Fast jag inte borde skulle jag säga att det var okej. Fast tårarna har kletat ut för mycket bläck i mina dagböcker skulle jag inte kunna låta bli att acceptera din ursäkt. Sedan skulle vi ses igen i Segeltorp och jag och den fina delen av dig skulle bada och sola och prata om allt... Men så kommer det aldrig att bli för jag vet att du aldrig kommer att inse dina misstag. Nu är jag nästan säker på att sympati är ett sinne som du saknar. Du bryr dig bara om dig själv och det är BARA synd om dig! Hela tiden är det "Stackars lilla mig, stackars lilla mig!". Vad är det för fel på dina ögon som inte kan se hur mycket vi har ställt upp för dig?!Hur mycket HON har ställt upp för dig i alla dessa år. Utan ett tack eller någonting äkta tillbaka, något som tillexempel kärlek, eller inte ens stolthet FAST du har så mycket att vara stolt över! Det är som en sorglig saga. Man skulle kunna skriva en tjock, hemsk bok om allt detta elände som du ställt till med! Det är inte ett dugg synd om dig. På vilket sätt skulle du vara svag? Du verkar ha hur jävla mycket kraft som helst. Varför använder du den inte till något annat än att skada och förstöra?!
Du har många bra sidor, men ännu fler dåliga... Det gör ont som fan att behöva stryka dig ur mitt liv. Med en stor svart kulspritspenna stryker jag ditt namn. Jag måste, fast det gör ont.
Jag vill inte ha dina nackdelar i mitt liv längre. Du ska inte komma nära våran nya familj, för här är vi snälla mot varandra! Här respekterar vi varande, här kränker vi inte varandra, här snackar vi inte en massa skit om nära och kära!
Herre Gud vad förbannad jag är just nu. Jag skulle kunna slå sönder vad som helst och samtidigt vill jag gråta, bara gråta. Mina känslor var som en bergodalbana, men nu har den kraschat kan jag säga! Nu har det kraschat!!!
Jag är starkare än nu, det har jag lärt mig nu...

Mår bättre

2010-06-04 @ 15:29:24
Hello cute bitches! ;)
Jag mår bätte nu. Efter lunchen så började illamåendet avta och nu känner jag nästan ingenting alls förutom lite svag huvudvärk och allmän trötthet.
Jag ska möta mamma hemma vid fem så att vi kan gå och handla tillsammans, det känns faktiskt rätt bra för jag vette fan om jag hade orkat göra allt själv, haha. Jag vet att det var jag så föreslog att jag skulle fixa allt ikväll, men det blir ju lite jobbigare när man känner sig lite småsjuk. Dessutom e det ju faktiskt roligare att laga mat och allt tillsammans med någon! :)
Det är så jobbigt att Love inte har någon telefon så att man inte kan få tag på honom! I går var det as läskigt för Love hade varit på MFK hela kvällen och när pappa ringde Loves kompis så hade han gått hem och det var ingen som svarade på MFK:s telefon. Min lillebror är bra på många vis, men han är inte bäst på att höra av sig! Shiet vad rädd jag var, asså! Man målar upp så många bilder av vad som kan ha hänt. Tänk om han har blivit överkörd! Tänk om han har blivit kidnappad! Tänk om han har gjort sig illa och hamnat på sjukhus! Ni förstår inte vilken lättnad det var när det visade sig att han hade varit på MFK hela tiden. Puuh! Jag vet inte vad jag skulle göra med mig själv om det hade hänt något. Jag hade antagligen hoppat från en bro, aa, jag hade faktiskt inte kunnat leva tror jag...


Skorna som jag vill ha till avslutningen!


Tu ska jag ta och packa en väska med lite ditten och datten. Inte glömma skenan, inte glömma skenan, inte glömma skenan...!

PUSS :)





Illamående men inte illaluktande

2010-06-04 @ 13:43:32

I morse när jag vaknade så hade jag jätte ont i magen och mådde illa, kunde typ inte käka nån frukost :(
Jag bestämde mig för att inte gå till skolan och det var nog bra för jag mår fortfarande rätt kass, fast inte rikitgt lika dåligt som vid åtta. 
De senate timmarna har jag läst och sovit. Det var nog verkligen bra att jag kunde sova lite eftersom att jag har drömt jätte kontsigt inatt och vaknat flera gånger.
Resten av dagen ska jag inte sitta vid datan utan bara vila, vila, vila så att helgen kan flyta på :) Jag ska läsa ut Tillsammans, del 2 (världens sämsta bok, men ett bra tidsfördriv), förhoppningsvis sova lite mer och kanske titta på New Moon eller någon annan film som är nerladdad på min dator så att jag kan ligga i sängen och kolla... Ahh längtar efter min TV sim aldrig kommer!!
Jag avskyr att välja mellan tjejkväll eller hemmakväll, men nu finns det inget att snacka om eftersom att jag är shhjuuk. Jag taggar väll förmodligen hem till mamma lite senare så får vi hämta mina väskor tunga imorgon. Jag vet inte hur det blir med middagen som jag skulle laga... Vi får hoppas att jag bli bättre fram mot eftermiddagen, men annars får mamma fixa maten istället.

TESTA DUSCHKRÄM!





Aroma Relax, Lavendel & mint





Aroma Energy, citron & basilika







Aroma Passion, Granatäpple och & chilli





Aroma Harmony, Kanel & vanilj


Just nu använder jag "Harmony" och den är jätte bra! Det är bara att smörja in kroppen medan balsamet sitter i håret och sedan duscha av sig, enkelt va? Haha. Sedan luktar man sött av kanel och vanilj (och kanske lite chokad?) resten va dagen. Prova allihopa och utse din favorit :) De är även utmärkta att ge bort som present till en kompis. Jag fick min av Julia och Agnes tror jag, hoppas inte att de tycker att jag luktar bajs, haha (näädå?)
Köp flaskorna på Åléns för 40 ynka kronor! :D


Ha en finfin dag i solen som jag missar! Damn!

(tack för att ni ringer, bebisar)

PUSS

Student fest

2010-06-03 @ 21:34:05
Hejhej kom precis hem från Klaras studentfest och det var jätte kul! :)
Vi åt en jättegod potatisallad med kött och sallad till. Sen blev det en massa härliga tårtor till efterrätt så jag är sjukt mätt! Fick faktiskt dricka ett halvt glas champange och det var gott, haha, fast det brände lite ofc ;)
Klara var sjukt fin i sin vita känning och hatten såklart! :)
Det var en uuunderbar kväll och jag har gått i bara linne och shorts hela tiden, haha, så jäkla skönt och somrigt
Ha en fortsatt braa kväll
(Shiet sämst inlägg, men aja hehe)


Klara. Ombytt efter ölregn på flaket :)



Snart är den min tur! :D NAAT, fem fucking år kvar... -.-



Jag och en av Katarinas shhööta kisse Bellatrix (tror jag den hette, haha)

Kisses





MODE

2010-06-03 @ 15:12:21

En sommar utan klänningar är ingen riktig sommar! Det ska vara ljusa färger, blommor och somrigt helt enkelt! Spara de svarta långkjolarna till en begravning. Det finns ingen andledning att svettas när det finns så pass billiga (och lite dyrare) klänningar ute i de allra vanligast butikerna. Ut och shoppa! Eller om det regnar, varför inte klicka omkring på klädhemsidor som t.ex Ellos och Bubbleroom?



  Sisters Point (finns att köpa på Bubbleroom.se) 399 kronor

 Sisters Point (finns att köpa på Bubbleroom.se) 249 kronor

 H&M ca 200 kronor




H&M ca 200 kronor

 Eros (Finns att köpa på Bubbleroom. se) 399 kronor

 
H&M ca 200 kronor

 


Urban Outfitters
ca 400 kronor






Sisters Point 
(finns att köpa på Bubbleroom.se) ca 300 kronor 

 



B.Young
(Finns att köpa på Bubbleroom.se) 299 kronor


 MIN FAVORIT! :)


Bubbleroom/ H
299 kronor



 

B.Young
(Finns att köpa på Bubbleroom.se) 399 kronor





Lila- Sh (Finns att köpa på Bubbleroom.se) 249 kronor Snygg till ljusa jenas!





Brooker
(Finns att köpa på Bubbleroom.se) 299 kronor


Bikbok ca 200 kronor Mysiga att ha framför brasan sent på kvällen eller en seg dag på landet :)


Gina Tricot ca 300 kronor (finns även i blått!)


Cubus 199 kronor



H&M ca 200 kronor (Finns även i gräddvit!)

Egentligen har jag laddat upp många, många fler bilder, men jag måste dra till Klara nu. Pusshej!





Ett tomt rum

2010-06-02 @ 19:34:49
Hejsan bloggen min!

Jag har alldeles just rensat ur mina proppfulla byrålådor. Då krävs det verkligen tålamod och en rejäl näve lust för annars kan det hända att kläderna bara blir liggande här och var i rummet när man inte orkar längre.

Idag gick vi och såg Ett tomt rum Vår teater istället för att ha Engelska, SO och profiltid. Pjäsen var verkligen bra! Jag hade inte räknat med att den skulle vara så "proffsig" om ni förstår vad jag menar, med ljuset och ljudet (och skitbra skådespeleri såklart). Det var kul för alla som spelade hade varsin färg på kläder och accesoarer som de hade på sig under hela pjäsen, fast olika beronde på vilken rollkaraktär de spelade. Maja hade gul, Zanya hade turkos, Simon hade grå och Kalle hade rosa, haha (skitsnyggt!). Den första scenen började med bara ett tomt rum och sedan fylldes det på med varje scen och tillslut var det över tio personer som spelade i den sista scenen. Pjäsen handlade om människan och den väckte många tankar, haha. You are the best, fuck the rest!! ;) 

Sista cellon var bra :) Som sommarläxa fick jag Gudfadern som jag har tjatat om så länge. Vi spelade igenom den och den verkar lagom svår. Jag kommer att få spela en annan fingersättning höre upp (längre ner) på cellon. Imorgon ska mamma hämta ut min, nya, stoora kompis!! :D  

Nu är det bara en vecka kvar till skolavslutningen. Eller bara och bara... Just nu känns det verkligen som att dagarna seeegar sig fram, men nu när det är sommar varmt ute så är det lättare att ha kul och då går tiden fortare!
Idag var det verkligen jätte varmt! Jag var tvungnen att gå hem och byta om innan Hugos sommar avsluting. Hugo var jätte gullig i nyklippt frisyr och en papperskrans på huvudet. Hela dagiset sjöng för föräldrar och syskoan som satt i gräset på filtar med fika uppdukat. Det var jätte mysigt, haha :) Sedan fick Hugo gå fram och hämta ett fotoalbum som fröknarna hade gjort och en färgglad mapp med alla hans täckingar i. Det var en söt syn!

Jag var tvungen att köpa ett par nya shorts i den plötlsiga värmen så det fick bli ett dom här!!

 Monki 300 shhpänn



Jag bjuder på påsen (valgeln, haha?) under ögat!




Choklad är gott även när solen skiner!

PUSS

Toppen ridning

2010-06-01 @ 19:47:09

Hej hej

Först vill jag bara säga grattis till Stella- Bella som fyller fjorton år idag! :D I morgon ska du få en liten present!

Vi har ätit pappas ungspannkaka till middag och det var väldigt mumsigt (som vanligt)! Nu ligger Hugo, Love och pappa i en hög på soffan och tittar på Monsters Inc. Man bara äälskar den filmen! Jag avundas er som inte har sett den så att ni kan se den nu, överaskas av de dramatiska (,kanske lite läskiga) händelerna och njuta som jag gjorde för första gången när jag var typ fem år :)

Ridningen var toppen idag! Vi fick rida fritt och det var skitkul! :D Jag tror att alla helst skulle hoppa och galoppera hela lektionen, men det hade ju inte varit så shyst mot hästarna. Hur som helst red jag världens finaste Pippi och hon ville inget annat än springa, hoppa och vara bäst som vanligt :) Sega hästar är bara tråkiga, jag älskar hästar med flow! Dessutom var ju Pippi shnuggast också eftersom att hon e fux! 
Däremot var det ett helvete att gå hem från ridningen eftersom att det var så fruktansvärt varmt ute! Det kändes som tio solar sken på himmlen istället för en. Det ska vädergudarna ha cred för ofc, men den bästa klädseln då är kanske inte tajta ridbyxor, höga svarta ridstövlar och munkjacka?

Vi snackade lite betyg på NO:n idag och då fick jag gensat ont i magen. Det är inte det att jag kommer att få dåliga betyg, det vet jag! Jag kommer nog, tvärt om att få väldigt bra betyg (hoppas man på) :) men frågan är om "väldigt bra" räcker för att jag ska känna mig nöjd. Jag vill ha MVG i allt, fast det nästan är omöjligt att få i åttan... Det är så jobbigt för mig att veta att jag kunde ha gjort lite bättre ifrån mig. Vad kan vi konstatera? Jo, att jag har för höga krav på mig själv. Vi måste bli bättre på att inte vara bäst, tjejer! :D

På lördag blir det Grönan, feeest och taxi till Skansen (på natten?) där mamma ska jobba under kvällen. På söndag tror jag att det blir chill i Vallentuna eller Erikstals utomhusbad med vännerna mina :) Vet som sagt inte om jag kan hänga med på torsdag eftersom att Klara har studentskiva och jag vill gå på den. Känn er INTE dissade! <3

I morgon ska hela klassen gå och titta på Majas, Zanyas, Simon och Kalles pjäs på Vår Teater klockan 13.00 och det betyder att vi kommer att minssa typ alla lektioner på eftermiddagen. Yeah!! :D Det ska bli jättekul att se mina små solstrålar uppträda :) Jag läste manuset idag och verkar hmm BRA men märkvärdigt.. aa det kommer att bli skoj!! Sedan är det ju ett plus att jag slipper springa till (sista!) cellon :)  

Ha en underbar kväll!!

(Filar på en MODE- inlägg, men jag vet inte när det kommer att publiceras!)

PUSS