Easter Holiday

2010-03-31 @ 19:50:49
Hej 
 
Nu är det påsklov. Underbart! Jag och Love fick ledigt i morgon när alla andra måste slita en sista dag i skolan ;)
Kommer självklart att sakna alla gullegrisar till klasskompisar, mamma och andra sötsaker till vänner, men ibland får man offra sig för en liten semester :)
Jag ligger i soffan. Har precis plockat ur diskmaskinen, ätit lite chips och hjälpt Love med en smarrig äppelpaj som vi ska äta till efterrätt. Mamma och Magnus lagar laxburgare i köket. Jag är fruktansvärt hungrig! 
Usch vad jobbigt det var att spela upp pjäserna idag! Det var mycket värre än jag trodde att kliva in i klassrummet klädd som Narkissos, haha. Fast Nim hade det värre för hon var tvungen att ha på sig ett lakarn som Dionyssos, eller tvungen och tvungen... 
I morgon får jag min månadspeng, yeeey. Jag är rik! :D Har aldrig varit så shopping sugen! Undrar vad man kan fynda på Mallorca...? 
Flyget går 15.00 i morgon och pappa hämtar oss nio. Då ska allt vara packat och klart så det är kanske bäst att börja välja ut kläder, svårare än svårast. 
Efter maten ska Magnus och mamma få ett STORT påskägg av mig och Love med en massa godis och lite annat skojs. Vi fick två chokladkaniner i en liten rosa kasse av Magnus :) De var jätte söta! 
Nu ska jag hjälpa till att duka! 
Puss   

Time for a new jacket?

2010-03-30 @ 22:08:01
Tjena mors, Jesus kliver ner från kors! Ett rätt bra rim va nu när påsken närmar sig ?  

Vilken underbar dag! Soligt, varmt och nästan bäst av allt; ljust. Våren är här, på riktigt nu och sommaren närmar sig med små nätta steg. Jag älskar den här perioden, en magisk förvandling. Den gråa väggen får sig ett härligt färgstänk. Blått och grönt och lila. Season of love (har skrivit en låt som heter så). 
På torsdag lyfter planet till Mallis. En vecka i 20 graders värme, så skönt! Ett sätt att skynda på det hela, sköna, varma. Vi ska bo hos min gudfar Pegen och hans familj i världens finaste hus nära bergen. Jag- vill- dit- nu. Bara en skoldag kvar. 
I morgon var det egentligen meningen att vi skulle spela upp våra pjäser på SO:n, jag, Stella, Amanda och Nim, men jag vet inte om det blir så eftersom att två personer är sjuka för tillfället. Har pratat med Stella som ligger hemma i sängen, men hon vet inte hur det blir imorn. Trist om vi inte kan spela upp! Men huvudsaken är att hon blir frisk :) Jag har åtminstånde samlat ihop allt som ska med så får vi se hur det blir... 
På kvällen kommer Magnus hem till oss för att fira en mini- påsk innan vi åker :) Jag ska dela ut färgglada ägg! :D Undrar om man får någon tillbaka...? 
Världens härligaste Cecilea är här. Hon har ätit middag hos oss och ska sova över :) Vi har ätit lax med wookade grönsaker och en grymt god efterrätt som bestod av vaniljkesella med krossad digestive- kex i botten och hallon på toppen. SÅ GOTT! ;P 
Puss


 

Olá amigos!

2010-03-26 @ 23:47:00
Stavade jag rätt ? ;)  
Yes, Mattias vann. Johooo! :D Hans sista Michel Jackson- dans var verkligen grym! :) Jag har nästan inte tittat på programmet alls i år, men finalen kan man ju bara inte missa (enligt mamma)! Vi hade en jätte mysig kväll med poppisar och choklad! :)  
Åh vad tråkigt att inte Lisa är HÄR med MIG! ;( Susan (hennes mamma) blev sjuk så de kunde inte komma hit i helgen. Supertrist! Vi skulle gått på Singing in the Rain med dom imorn men eftersom de inte kunde så byter vi ut två härliga människor mot två nya, nämligen Alina och David! Det ska bli jätte roligt :) 
I morgon på dagen så ska vi gå på Marias utställning på Galleri Lars Bohman. Hon är jätteduktig så det ska bli kul att titta på hennes bilder :) Sedan ska vi fika med Johanna, Greta och Bobbo, majsigt! Om vi hinner så ska vi köpa en ridväst till mig också eller så tar vi det på söndag :) Kunde tyvärr inte träffa världens sötaste lilla vän men det tar vi en annan gång, promise <3 
Efter musikalen imorrn drajvar vi hem till familjen Larsson och slaggar i Vallentuna :) 
På söndagen ska jag förmodligen gå på bio med Zanya eller så hittar vi på något annat. Vi måste prata (important!) 
Längtar så galet mycket till på torsdag för vad händer då...? Jo då lyfter flyget till Mallorca! Yeah! ;) 
Btw. Jag fick ett par snygga skrynkliga lack- byxor idag :D Dock (<---älskar det ordet) fanns de bara i size M, så de är lite eller jaa ganska mycket för stora med what ever?! I love my mother
Ser fram emot helgen och hoppas att ni gör det oxå! Puss

GAMLA BILDER




Det vattnas i ögonen ...

2010-03-26 @ 20:59:59
Usch jag sitter här och gråter framför Let´s dance när Mattias ger blommor till Cecilia! Buhuu han är så gullig och de är så fina tillsammans! De gråter för att allt snart är slut och nää vad fint och sorgligt det är. Jag måste nog tyvärr säga att Claudia är lite skickligare än Mattias men jag tycker inte om henne (vet inte vrf) så jag hoppas att han ger igen i sista dansen! Mitt lilla charmtroll! <3 

Våfflor

2010-03-25 @ 20:10:31

Hejhej!



I eftermiddags åt jag våfflor på Saluhallen med Olga och Tilda. Sen var jag med Hugo på Thai Kwando. Han var så söt när han hoppade omkring i sin lilla dräkt :) Medans han tränade/lekte messade jag med Isabelle och vi ska ses den 24 april för att titta på en film som vi gjorde i fyran. Världens bästa/sämsta! ;D
Annars har väll dagen varit rätt vanlig... Jag fortsatte med sköldpadde- bilen på NO:n tms med Tilda och Maja. Det går rätt bra faktiskt.  Jag hittade på en egen söm på syslöjden btw, det var jättesnyggt och såg ut som vågor :) Hopppas jag kommer ihåg inställningen till nästa gång!
Har en massa vita blåsor på tungan som gör rätt ont men jag försöker igga att en ännu en förkylning är påväg :( 



What do you think? Tyvärr då har jag skenan på här, men som ni ser eller snarare INTE ser så syns den inte så tydligt :)



Love ya! <3

 

Här ser ni min nya väska från Belle! :)

P.S. Våfflorna som vi käkade på Saluhallen var gratis och det e öppet imorn med! :D Det var inte så farligt mycket folk heller!


Kläder jag funderar på att köpa på Monki





Puss och kram

Stackars lilla mig...

2010-03-24 @ 20:38:03

UGG!



Min dag har varit sämst! Eller ja det kanske är lite å ta i, men jag har haft så fruktansvärt ont i tänderna. Och den där j*vla skenan skär upp mitt tandskött så det svider. Dessutom blir jag äcklad av den! Det är inte så mysigt att pilla ut en dregglig plastbit i matsalen precis. Åh!! Jag vill bara stanna hemma och tycka synd om mig själv imorgon. Jag vill inte gå till skolan med där saken! Men det är å andra sidan sista dagen så jag samlar alla mina krafter för att hålla ut. En annan jobbigt grej idag: Jag skyndade som vanligt hem efter skolan för att hämta cellon och for i väg till Odelplan lite halvtrött och VARM i dunjackan. Och sen... Sen var det ingenting. Suck! En plötslig intällning utan mail, dållit. Jaja jag fick mig i alla fall en promenad i solskenet :)
Imorgon har vi sovmorron! Hurra! Man fick gå till skolan och göra klart kapitlet om geometri om man ville eller stanna hemma och göra det istället. Jag är redan klar och har gjort uppgifterna man skulle efteråt så jag kan sova ut imorgon bitti. Kan behövas!
Idag bytte jag ut väskan som jag fick av mamma. Nu är den brun och blev femtio kronor billigare också! :D Ni kan få en bild imorn, och på mina tänder ofc, men mitt hår ser för tillfället ut som ett skatbo så jag känner mig inte rikitgt fit för fotografi. Men ni kan få lite annat att njuta av som plåster på såren...



Snow, snow, here we go dude!



Ebba är sexig i bowlinghallen xD



- Shit vad många som trängs här uppe. Om fem år ska ni få se mig på tv. Ensam!



Jag har en mycket rolig stund :) På Andy`s lekland...



Söta hästar i Stjärnhov<3 Längtar så galet mycket till sommarlovet! 
 

 

Men hallå jag då älskling?

Spekulationer

2010-03-23 @ 20:42:29

UGG!
Snart ska jag lägga in lite före och efter- bilder på min mun, men inte nu. Det är så jobbigt att koppla in mobilen och hålla på.

It´s time for fasihon!

Här kommer en sanning: Jag har aldrig provat ett par chinos! Men det behöver inte betyda att jag inte gillar dem, tvärtom! Någon mer som också känner sig sugen på ett par nya byxor som INTE är jeans ? Kolla in Sheep Monday eller Rules efter ett par snygga braxor eller på kika in på Gina Tricot för en lite billigare variant!
Jag ska nog spara mig till vår/sommar eftersom korta är snyggare enligt mig!



Jag tycker verkligen jättemycket om mina svarta lack-leggings. De passar till allt! Funderar på att köpa ett till par för månadspengen. Kanske guldiga...?
Rekomenderas! Finns att köpa på Gina Tricot för endast 149 kr! Är du sugen på en annan häftigare färg, kolla in Amarican Apparel!


Jag är ärlig talat inte speciellt förtjust i leopardmönstrat, men ett par prickiga legging skulle inte sitta fel till en svart pennkjol eller halvtrist klänning som aldrig plockas fram ur garderoben just för att den är så tråkig. Prova! Finns att köpa billigt på H&M och vill du ha en tjockare variant så finns det på Åléns för ett rimligt pris.
Leopardsjalen är ett annat plagg som intresserar mig. Passar säkert prima till en brun eller svart skinnjacka nu när våren närmar sig.



Ojoj nu måste jag nig dessvärre slänga in ett par dissar i allt det roliga.

DISS

Gummisrövlar. Nej nej nej. Det är skor som man använder på landet och inte i stan, tycker jag. Det ser vilset ut. Jag har sätt ett antal männiksor klafsa omkring i gummiströvlar nu när det har varit slaskigt, men det är faktiskt inte så svårt och dyrt att impregnera skorna!



Jag vet att det är många som tror att maxikjolen kommer att bli vårens största trend men jag har än så länge inte vant mig vid det. Nej jag tycker det ser ut om något man bär påväg till stranden en het sommardag. Det är ingenting jag skulle ta på mig en vanlig skoldag precis och inte till fest heller. No thanks!

                                  Ingenting för mig! :)

Puss

Len och vit

2010-03-23 @ 17:46:43

Hello bitches (så inte Ebba) !
Min tandställning är borta. 


Borta, borta, borta för alltid, i alla evighet. BORTA! Jag kan knappt fatta det! Nu, dagen efter är jag mycket nöjd med mina tänder men det tog ett tag för både mig och mina vänner att vänja sig. Det ser kontsigt nog ut som att tänderna är mycket längre och leendet blir ju självklart annolunda eftersom metallen pressat ut överläppen på ett mycket jobbigt vis. Men nu är jag len och vit och glad :)
Det var lite jobbigt att komma tillbaka till skolan igår.. eh när jag gick in i klassrummet sa Zanya - LE! Jag log lite generat och då började alla applådara och typ skika. Jag blev röd som en tomat och slängde mig ner på en stol. Jag vet inte om det var planerat eller inte med det var utan tvekan High School Musical- stuk. Våran klass är sååå full av kreativitet.
Imorse fick jag åka till tandvården igen för att sätta på en genomskinlig skena i hårdplats. Den syns inte så mycket om man inte viker upp överläppen eller ler allt för stort, men det skaver på tandköttet. Jag ska egentligen bara sova med den men tandläkaren sa att jag skulle ha den heltid i tre dagar först så att tänderna skulle vänja sig vid sin nya possition. Jag fick välja färg på skenans ask. Hurra! :D men jag fick inget bokmärke -.-
Det har varit en superbra dag. Varför? Vet inte. Det bara var det, haha. Jag är sällan så trött nu mera. Det kanske beror på att jag inte lägger ner så mycket energi på bloggen, så hejdå! Nee den största orksaken är nog att jag har börjat käka mycket mera, inte hålla på och pilla i maten. Man blir seg om man inte äter ordentligt! Ett tips till dig som känner sig mörbultad: ÄT MELLIS! Risifrutti eller en skål med mjök och flingor är mina nya goda vanor.
Jag hade chansen att gå på "Ön" idag. En teater som åttornas teaterlärare är huvudroll i på Stadsteatern. Men GUUUUD så tråkig jag var som inte orkade. Eller orkade och orkade... Jag har hört att alla skämtar om politik (vilket inte är min grej) och att den är sjukt lång. Om jag hade gått skulle jag kommit hem halv elva och det är lite sent på en vardag. Några som har sätt den säger också att den var bra, men det dåliga övervägde det bra. Tyvärr. Jag kanske missar något fantastiskt (vilket jag tvivlar på) men det kändes skönt att få komma hem efter tennisen och ta det lugnt. Jag känner dessutom att jag måste plugga på franskan och engelskan plus öva cello inför imorn fast låten är förolämpande enkel... Förlåter ni mitt oförlåtliga svek ?
Hahaha. Åh vad jag älskar att man får spela teater även på SO:n :D Visst är det lite jobb med att hämta fakta och skriva manus men ändå jättekul! Jag, Amanada, Nim och Stella- Bella är i en grupp. Vi ska göra två, kanske tre pjäser om myter och spela upp för klassen på tisdag nästa vecka. Shit, jag har skrattat så mycket att det inte förvånar mig om jag har fått six- pack. Det blir så komiskt på nåt sätt att spela mälktiga gudar, kungar och skogsnymfer. P.S! Jag ska spela Narkissos. Snubben som förvandlas till en pingtslija för att han sitter och speglar sig i vattenytan för länge. Rollen passar mig ganska bra för tillfället eftersom jag speglar smailet i typ allt som man kan spegla sig i. Varning! Kan uppstå mycket pinsamma situationer när man visar alla tänder i ett bilfönster. Man vill ju inte att någon där inne ska misstolka situationen... hehe
På fredag blir dej naaajs! Då kommer min supersöta kompis Lisa upp från Skåne med sin mamma och lillebror. De ska bo hos oss i helgen och vi ska gå på Singing in the Rain - musikalen på lördagen. Åhh va kul vi ska ha! Vi har typ inte träffats på ett och ett halvt år. o.O

Igår fick jag väskan som jag ville ha från mamma och "Magnus" (<--- Titta vad snäll jag var)! Fast jag ska byta imorgon till en annan färg. Eftersom jag redan har en svart skolväska så är det roligare att variera med en brun ;) Pappa och Maria gav mig ett presentkort på Monki, hurra! För har man fått lida så fruktansvärt mycket pin så är det inte mer än rätt att ett och halvt år senare får vara fin! :)
Nikita har också blitt av med sitt skrot så vi ska ha en storslagen fest snart :) Yeej! ^.^

Nu kommer pizzorna! Bildrer is next!

Kärlek!


Varför är jag inte deppig?

2010-03-18 @ 15:47:02
Hejsan Svejsan!
Oj, jag har visst inte skrivit på länge. Har ni saknat meeej?! Ofc 
Men nu är jag tillbaka. Det är torsdag eftermiddag och himlen är grå. Men inte är jag ledsen för det! Inte ens efter rollsättarens mail. Jag kommer inte att få göra pilotfilmen... Jag vet inte vad det är med mig! Varför är jag inte gråtfärdig?! Kanske beror det på att hon skrev att jag var jätteduktig och att hon hade visat upp min film för andra regissörer, men jag tror att det beror mest på att är var glad i grunden :) Tur att jag vaknade på rätt sida och att alla var så härliga idag! Annars hade det förmodligen blivit bölfest... Jaja rollen var inte anpassad för mig, that´s life. Jag gjorde så gott jag kunde.
Det har som sagt vart en bra dag och jag kan inte sätta fingret på varför. Ibland kan jag känna att klassen står på autopilot men idag var alla så roliga och härliga. Jag fick mig många goda skratt som förhoppningsvis ska förlänga livet! :) Självklart saknar jag Maja och jag önskar att hon har det jätte bra i Dalarna!
Jag och Tida (och resten av klassen) byggde bil idag på NO- lektionen. Deva naajs! Jag trodde verkligen inte att teknik var min grej men det var det! :) Jag tyckte det var jätte roligt att limma och hamra, fästa och planera. Vi ska göra en bil som föreställer en sköldpadda (dessvärre inte min smarta idé) fast vi har inte kommit på en sköldkonstruktion än. 
I kväll så blir det torsdags mys. Framför allt för att det är sista kvällen med mamma men också för att... Det är MYSIGT! Jag och Love ska laga mat, hyra film och poffa upp här hemma innan mamma och Magnus kommer hem vid sju. 
I morgon är det fredag, sedan är det helg. Åh vad skönt det ska bli! Vi ska åka ut till farfar på fredag eftermiddag och måla ägg. Detta kanske låter lite konstigt eftersom att vi befinner oss i mitten på Mars men vi ska ju åka till Mallis i påsk och farfar vill gärna att vi ska fira tillsammans. Så varför inte måla två gånger? :)
Nu ska jag fortsätta med min långa inköpslista så att den är klar innan Love kommer hem! 
Puss
 

När våren träder in åker ställningen ut

2010-03-11 @ 20:12:43
Äntligen vaknar våren ur sin långa dvala, isen spricker upp när den slår ut. Nya krafter, nya tag. Knoppar på träden. Snön smälter bort i det gyllene solskenet och allt fler gympadojor kommer på fötter igen. Convere i alla regnbågens fäger.  
"Välkommen vår, välkommen vackra vår, vackert väder vart vi än går, åh vad vi har längtat efter V:et i år!" Som Magnus och Brasse sjunger i "Fem myror" iklädda storkträkter, medans Eva gungar mellan två björkar i bakgrunden. Who does´nt love that part?´

Hejsan gullungar!
Om elva dagar ska jag ta bort min tandställning :D Forever babe! Och jag som trodde att jag skulle bli tvungen att vänta mycket längre! När vi skulle boka in en ny tid idag suckade tandläkaren och sa att hon hade ett väldigt fullt schema och då satte jag nästan hjärtat i halsgropen. Inte sommaren också! Inte sommaren också! 
- Är det okej med den tjugoandra?
- Tjugoandra VAD?
- Den tjugoandra... (förmodligen den längsta halva sekunden i  mitt liv)... Mars.
Hollywood´s (soon) most famous superstar is back on her feet with a new sparkling smile! Jejj

Lars- Gunnar, Lars- Gunnar... Hur kunde du vara så klantig och glömma NO- proven hemma? Det var tur att han kom ihåg mitt resultat i huvudet för annars hade jag blivit galen, men är ju synd om dom som behöver vänta yttligare fyra dagar. Jag har ju inte sett provet än så jag kan inte riktigt avgöra om jag är nöjd eller inte, men jag fick det bästa resultatet i alla fall :) 

Det är superhärligt att solen skiner för då kan man vara ute och gunga på rasterna. Så himla mysigt! Fast det är inte så kul när det blir många vid gungorna för då måste man vänta på sin tur. Haha. Låter det inte ganska komiskt att en fjortonåring och hennes kompisar köar till gungorna? Men tro det eller ej det är verkligen ett sätt att njuta max av solskenet i skolan. 

Efter tandläkaren gick jag inte tillbaka till skolan för då hade jag bara varit där i typ tjugo minuter och det kändes lite onödigt. Jag köpte semlor och gick hem till mamma istället, hehe. Det var trevligt med en liten mitt i veckan - fika. Eller mitt i veckan och mitt i veckan... Det är ju faktiskt torsdag och vi ska till henne imorgon :) Vi gick och handlade och lämnade in en kasse kläder på Myrornas. Jag plockade godis till sex barn inför imorn när vi ska till Globen på genrep. Jag, Love, Alina, David, Vendela, William, mamma och Mugge Mygga ska alla titta på Melodifestvalen Live klockan sju. Det ska bli festligt! :D

Halv fem började mitt utvecklingssamtal, trodde vi. Det blev något missförstånd mellan mamma och Jonas i deras mailkonversation så ja.. hur som helst började mötet fyra så det blev ett kort men bra samtal, hehe. Fyra lärare hade kommenterat konsentratinssvårigheter, jag hade tjugofyra skolk och och underkänt i två ämnen, men det var ju inte så faligt eller hur? 
Gick ni på det? Haha, då känner ni inte mej! xD

(RingMigNikanOmFesten)

Ikväll ska vi förhoppningsvis ha en liten myskväll med pappa för att det är sista kvällen! :D :D 

Lööv u all pyss

 


  



Puss!

2010-03-09 @ 15:08:58
Hej!
Jag mår mycket bättre nu. Känner mig inte alls lika hängig längre även om jag låter som den snuviga dvärgen Prosit i Snövit. Jag har ganska mycket slem i halsen så det roslar äckligt när jag hostar vilket är ganska ofta men annars känner jag mig ganska frisk. Imorgon blir det skola! :)
Pappa kom hem det mexikansk mat till lunch. Tapas fyllda med kyckling och tortillas med gacumole (stavning?). Det var jättgott men nu är man mätt, haha. Jag har tittat lite på Top Model. Jag veeet att det är dåligt för "unga flickor" att titta på sådant "trams", but I don´t wanne be on top. Det är roligt att se männiksor som brinner för vad de gör och tillsätter alla möjliga knep för att regera i flocken av tjejer. Jag menar inte att det är underhållande med bitchar som skriker "piiiiiip", kärring- slåss och spottar på varandra (eller jo.. kanske lite). Det är facinerande och närmast bizzart hur männiksor orkar genomlida så mycket för att posa framför en kamra i tio år. Sedan är man för gammal och står där med resväskan i handen utan någon utbilding. Nej, jag ska minsann inte bli modell ! Snygg kan man ju vara ändå, eller hur? ;) Det gäller nog om man ska ha nån chans på Jacob eller.. jag menar förstås Taylor Lautner.




Tur att vi snart ska åka till New York (eller snart och snart...)! I) FRIDA stod det att Taylor vill dejta fans ;D men... jag läste i en annan tidning att han försöker få Taylor Swift tillbaka -.- hmpf. Visst är det töntigt att de har samma förnamn? Vem tycker du ska få drömprisen?

Ebba Ahlström vs Taylor Swift

Pöss



Mår lite bättre av musik

2010-03-09 @ 10:37:00
Hejhej
Jag är fortfarande väldigt roslig i halsen men det börjar kännas bättre i huvudet :) Imorgon är jag nog frisk!
Denna morgon har jag ätit lite frukost och sedan svoit vilket har varit väldigt skönt. Att sova är egentligen det bästa man kan göra när man är sjuk. Just nu lyssnar jag på musik, bästa medicen! Tänkte bjuda er på en liten Spotifylista! Och till er som inte har Spotify: Gå in på www.youtube.com och leta upp musikvideon.

Owl City - Fireflies
Jason Derulo - Whatcha Say
Regina Spektor - Laughing With
Kesha - TikTok
Avril Lavigne – Alice  <---- Speciellt till dej som ska gå och se "Alice in Wonderland" på bio! :)




Puss

GÄSP!

2010-03-08 @ 20:01:11


Jag ska nog göra son Kisse nu och hoppa i säng!

Puss

You´re eyes are like diamonds in the summer sun
When I look at you they tell me Something has begun
I can push on a invisible botton and you are suddenly front of my eyes
It´s something behind us two
True love never dies

Sno seglarstilen och köp ett par högklackade converse!

2010-03-08 @ 19:48:06

E det någon mer än jag som jag upptäckt att BIKBOK har ett stort utbud av segel- kläder? Hämta insperation vettja!



.......................................................................................................................................

Converse men klack

Nja det var inte riktigt dom jag menade...


Sånna! Visst är de balla? Titta på "Din Sko" och fynda ett par högklackade sneakers, dock inte äkta Converse ofc


love from ebba

Hes

2010-03-08 @ 18:15:54

Heej...
Jag mår inte så bra. Var tvungen att gå hem från skolan. Jag har ont i halsen och känner mig allmänt dålig. Trist! Men vad kan man göra mer än att vara hemma och pigga på sig?
Jag har tittat på "Fucking Åmål". En film som jag kan rekomendera, den är fin. Försökte sova lite men det gick inte så jag läste ut min FRIDA- tidning istället :) Love kom precis hem med en kompis. Nu när jag inte är ensam hemma längre kanske det går bättre att somna... Men först ett litet mode inlägg!

Puss (eller det kanske är bäst att avstå om ni inte vill bli smittade med mina baciller)

MODE

Snart får vi hoppas att vintern RASAR ut från våra fjällar och vårens gröna knoppar tittar fram. Help us to heal the spring! Inpieras av mina mode- mixar som jag trollat fram på H&M:s hemsida!


Jag måste nästan börja med att rekomendera denna härliga oversize- tröja som jag själv köpte i måndags. Den är utan tvekan prisvärd och passar jättebra till både smala jeans och latex- leggings. Finns även med blå- glammiga paljetter!


Så enkelt, så snyggt! Matcha en blommig kjol i vårens alla färger med svart- vitt upptill och ett par färgstarka dojor! Jag älskar färgen på dessa klackar men de är opraktiskt nog skyhöga och svåra att stappla omkring i, haha. Ett par söta ballerinaskor i samma laxfärg skulle sitta finfint.


En ljus, avlappnad outfit. Ett afrikans trä- halsband är pricken över i. I löv seglarskor!


Hur dessa färger och mönster går så bra ihop kan man fråga sig, men visst får man en härlig känsla av vår?
Tajt småblommigklänning matchad med mörk- lila leggings och en jacka i matt jeanstyg. Varför inte pimpa upp det hela lite med ett par mörka pumps?



Jag älskar verkligen den här tunikan! Blå som havet och somrigt mönstrad. Passar perfekt till en par uppvikta (såsmåningom) baggy jeans och H&M:s ljusrosa, topplistade ballerinaskor.

Det behöver inte kosta så mycket för att vara snyggt!
.............................................................................................................................. 


När jag ändå håller på är det lika bra att hissa Canada- tröjan :) Både snygg och superskön på samma gång!


... Och ett Hipp Hipp Hurra för han som upfann duntofflan! :D  mysiga att tassa omkring i på morgon kvisten. 

Puss





Slalom i Romme Alpin

2010-03-07 @ 15:35:52

Hejhej schötisschar!

Vi har precis kommit hem från två jättehärliga dagar i Romme Alpin! Solen sken båda dagarna :) Igår blev det så pass varmt att vi vågade ta av oss jackorna och sola mitt i backen. Det kändes nästan som att ligga på stranden i Thailand.... Nästan. 
Det finns många roliga och branta men inte jättemånga backar i Romme. Därför räckte det perfekt med två dagar. Vi bodde på ett hotell mitt i stan som hette Saga. Jag, Love och Lucas låg i ett rum medans Christer och pappa låg i ett annat som hade tv. Vi fick ligga i deras sängar och tittade på Melodifestivalen igår. 
Det var jätteroligt att åka slalom! Jag har verkligen längtat efter att få susa ner för backen :) Oftast kom jag sist ner till liftarna, men det är ju ingen tävling -.- Jag försöker åka så bra jag kan, svänga ordentligt och hålla ihop skidorna. När jag var mindre åkte jag störtlopp hela vägen, tävlingsmänniska som jag är.
Någon som håller med mig om att det är otroligt avkopplnade att sitta i liften? Jag tycker det är jättehärligt! En liten paus lixom. Solsken är ju en fördel såklart. Vi hade väldigt tur med vädret! Vindstilla, nästan nollgradigt och inte ett enda moln på himlen. Familjen Killgren kommer med vädret. Längtar tills vi ska åka igen med mamma och comapy sista veckan i Mars :D 



Ebbas finner fem fail:

* Mina skidor utlöste sig två gånger när jag, L och L tog en tur i skogen offpist.
* Jag skulle åka trix- backen med Christer men vågade bara glida över det sista hoppet.
* Jag skulle sätta på mina googles mitt i backen, tappade balansen och for in i skogen.
* Jag ramlade när vi skulle korsa ankarlifts- spåret och hann precis undan inann en mamma och hennes son skulle bli tvugna att hoppa av i förväg.
* Jag tappade staven i sexstols- liften så att vi var tvungna att åka ner samma backe igen!

Tillbaka till Melodifestivalen. Andra chansen. Herre Gud vilket fiasko! Hur kunde dessa låtar gå vidare till final? Pernilla Whalgren och Jessica Andersson. Nej jag blev verkligen besviken och... och vred! Neo och Pauline skulle gått vidare till Globen, utan tvekan från min sida. De var jättebra tycker jag! Vad är det med svenskarna? Jag funderar på att rymma från detta blågula land och bosätta mig i Polen istället. Hyperventilation! Hur ska vi kunna vinna Eurovision songcontest om Sverige tänker så... svenskt? Jag lovar att Pernilla gick vidare bara för att hon hade en guldklänning på sig..., men om man tänker tillbaka på när finland vann med "Hardrock Halelujah" så kanske vi har en chans. Det verkar tråkigt nog vara många europeriska länder som tänker mer på bidragens glans än på själva musiken. Så om Jessica Andersson klädde ut sig till en jordguddtårta kanske alla skulle glömma hur tråkig hennes låt är. Förlåt om jag låter kritisk, men Melodifestvalen är ett program som är värt att diskutera.

Ojoj nu måste jag allt logga in på Febban och mata fiskar igen! ;O

Pussisar


Packat och klart

2010-03-04 @ 13:54:01
Hej!
Jag kom ganska precis hem från Östermalm där provspelningen var. Mamma dissade ett möte för att följa med mig, hehe. 
Jag visste knappt någonting om filmen men idag fick jag reda på lite mer. Filmen ska baseras på en manga- serie i fantasy. Den handlar om fem ungdomar vars hästar får superkrafter. Förhoppningsvis ska den sändas i SVT, men först måste de göra en pilotfilm. Provspelningen var väldigt speciell. Jag skulle föreställa mig att jag var i en grotta för att leta efter trummor som kunde locka ner de vandarade döda till undrjorden igen (läskigt?). Helt plötsligt började det falla ner stenar från taket och jag blev tvungen att ta mig igenom lägerelden som jag hade gjort upp nere i grottan. Brasan växte sig stor och jag gick igenom den utan att bränna mig. Medans jag befann mig i den sprakande elden fick jag syn på en massa bilder. Ett äppelträd, en död häst och slutligen en magiskt vacker pojke som förde mig ut i ljuset. Visst låter det skumt, men spännande! :D Det känns som att det gick bra förutom att jag ögonen rann hela tiden pågund av att jag är förkyld, hehe. Hoppas inte att det påverkar deras omdöme allt för mycket. Jag försöker att inte hoppas på att gå vidare men det är omöjligt. Jag får reda på hur det gick i slutet av nästa vecka. 

Jag har packat resväskan och ätit lunch hemma hos pappa. Klockan två bär det av till Christer och Lucas. Imorgon bitti måste vi åka klockan sex så det är nog bäst att jag går och lägger mig ridigt ikväll. Jag är redan nu jättetrött! Det blev ju dessvärrre en ganska tidig morgon idag med, men det var det ju värt :)
Nu hörs vi nog inte på några dagar så jag vill önska er alla ett fortsatt trevligt sportlov!

ROLIGT I VECKAN

 Jag och Nikita bakade chokladbollar :)
 Tilde löövs varm choklad!

 - Nehe. Men var ska jag ligga rå?

 Vi var på middag hos Sara och Johan i Lördags. Undrar vad deras dotter Hanna hittade i tröjan?



Jag och Rebecca Sötaste Öhman var och shoppade i Lördags. Köpte bl.a denna trevliga blus i tunika- modell :)

 Min älskings- häst Nodi<3
 Helluuu! xD

Pyss




Jag ska provspela! :D

2010-03-03 @ 22:12:40
Hej hej heeeej!
Hoppas att ni alla mår bra. Det gör minsann jag! Jag fick nyss ett mail från Maggie Widstrand och gissa vad hon skrev? Jo, jag ska på provinspelning, i morgon! :D Det känns verkligen jätte roligt! Händerna darrar när jag skriver. Hoppas verkligen att det går bra! Vad ska jag ha på mig? Hur ska jag vara? Mig själv, mig själv, mig själv. Aaa! Andas in, andas ut. Det kanske inte låter som en stor grej. Jag har ju inte precis fått rollen, men jag har i alla fall kommit ett steg närmare min dröm. Önska mig lycka till! :)
Jag har precis matat mina FB- fiskar och skrubbat akvariet skinande rent. Jag är tillfälligt beroende av det mest löjliga spel på jorden (förutom Farmville), men det är så mysigt att pynta sitt egna akvarium med färgglada stenar, koraller och söta fiskar! I löv. 
Innan dess tittade vi på mammas program och åt jordgubbsglass toppad med riven, vit choklad. Det var gott! :D 
Tilde var hos mig idag <3 Vi åt semlor och flummade hemma i lägenheten. Eftermiddagen avslutades med en runda Guitar Hero (det gick inte så bra för mig...), sedan var hon tvungen att bege sig till Ikea för att köpa en säng. N0000! 
Efter det här inlägget ska jag hoppa till sängs med en gång. Jag är hur trött som helst! Nikita och Theo sov över hos oss i natt. Vi hade verkligen jätte roligt tillsammans med det blev inte så mycket sömn direkt. Jag tror att jag somnade vid halv sex. Och stackars Nikita som var tvungen att gå upp halv åtta för att åka till tandläkaren. Jag skulle egentligen följa med henne dit men benen bar mig inte. Det var näst intill omöjligt att hålla ögonen öppna under frukosten. Jag bestämde mig för att stanna hemma och sova på mitt rum medan städerskan var här. Det var nog bra det. Jag gick och lade mig igen vid halv nio och vaknade fem över tolv. Snark! Jag hoppade i min glitter- randiga oversize (som jag köpte med Rebecca i måndags) och de svarta plastbyxorna från Gina. Jag knöt på mig conversen (kallt men snyggt) och rusade till tunnelbanan där Tilde stod och väntade. Hennes glada, härliga humör piggade upp lite! :)
Igår såg jag, Nikita, Love och Theo på bio. Sherlock Holmes. Den var faktiskt väldigt bra tycker jag! :D 
NU måste jag gå och lägga mig! Nu Nu Nu innan jag storknar! 
Pyss


Kusin plus Godis

2010-03-01 @ 11:22:25
Hej alla fans (Rosa- replik)! 
Jag har fått en kusin! :D Pappas halvsyster Sissa har fött sig första barn. En son! Välkommen till familjen lill- killen :)
Just nu sitter jag på mammas jobb. Jag fick följa med henne till Ring P1 tidigt på morgonen och nu är vi här på OTW. Jag orkade inte häcka hemma hela förmiddagen. Om femtio minuter ska jag träffa Rebecca Sötaste Öhman :) Vi ska åka till Kista Galleria och köpa godis! :D Har ni inte hört? Jag har brutit mitt plågsamma godis- löfte efter över två år! Man lever ju bara en gång... Konstigt not kändes det hur naturligt som helst att äta en chokladbit igår kväll. Det är så det ska vara när man är barn! Lite socker skadar väll inte...? Jag måste prova jeansshortsen på H&M som kostar 99 kronor också. Det är ju rena rånet jue (reklam- replik)! Det är ju inte sommar än men när det börjar bli varmare kommer säkert priserna höjas. Bäst att passa på! :D 
Juste jag skulle ju ringa stallet! :S Hoppas inte att det är ridning... 
Imorgon ska vi träffa Nikan och Theo. Jag har saknat dom såå mycket! Det var obegripligt länge sen vi sågs. Det var senast i... Oktober. Oktober?! Det finns inte asså. Vilken tur att vi ska kolla på bio imorn då! :) Ska fråga om de vill äta och sova hos oss också. 
Ikväll ska vi kolla klart på P.S. I love you. Vi började se den igår kväll när vi kom hem från festen och den var verkligen sorglig. Jag grät och grät, hulkade och snyftade, haha. Typiskt mig! Haha 
Nu ska jag börja röra mig mot tunnelbanan så att Rebecca slipper stå och vänta i detta hemska väder. Jag vet att man inte ska klaga på snön för att den är vacker och underbar och fantastisk, men HALLÅ?! Det är Mars nu och vi (eller i alla fall jag) vill ha vår! 
Hoppas att ni alla får en bra dag inomhus! Tänd ett ljus, koka te och ta fram kortleken, eller varför inte bläddra igenom bioannonserna i DN?
Puss