Mitt marsvin dog (... i min dröm)

2009-11-30 @ 16:01:42
Hej på er alla fiina människor!
Jag drömde en jättekonstig dröm i natt! Jag drömde att Urban (mitt marsvin) dog:( Han blev biten av en liten grå kanin som jag helt plötsligt hade i buren. Jacob (mitt andra marsvin) ställde sig på två ben, kliade sig i huvudet och sa:- Oj oj oj, så tråkigt, med pipig röst. Sedan fortsatte han mumsa på sitt hö som vanligt. 
När jag vaknade med en tår i ögat tände jag genast lampan för att försäkra mig om att det bara var en dröm. Jag kikade över sängkanten på Jacob som låg mitt i buren. Han låg som en boll och sov som en stock. För att vara riktigt säker på att han levde ropade jag lite försiktigt: - Hallå. Men Jacob rörde sig inte ur fläcken. Då ropade jag lite högre men han vaknade inte. Då slog jag handen hårt i sängkanten. Jacob tittade upp på mig i en sekund, sedan slöt han ögonen igen. Jag andades ut. 
Idag fick vi gå lite tidigare från idrotten och skippa bilden. Musikarna i 9B hade nämligen generalrepetition i aulan. De var verkligen jättebra! Om två veckor är de teatrarnas tur och det ska till och med bli ÄNNU roligare:D
Ingen profil- tid idag. Anita, Anita, Anita, din slarver! Hon hade glömt att 9:orna hade tema- dag i drama- salen. Suck! ... Men det kan inte vara så lätt att håll reda på allting. Vi förlät henne:) Maja kom med den roliga idén att köra maffian i korridoren. Det var kul! :D Jag blev maffia först, hehe. Jag mördade Tora! Sen kom det bara fler och fler som ville vara med. 
Det har varit dåligt väder idag. Inte precis regnigt men himlen har i alla fall varit väldigt grå... Trist. -.- Det kommer säkert vara jätte-lerigt i stallet. Ni skulle se mina rid- skor. De är helt bruna av klegg. Jaja, det är i alla fall bra att pappa sjutsar. Han och Hugo ska stanna och titta också:) Nu måste jag springa och möta Diana!
Pussar och kramar

Glad första advent!

2009-11-29 @ 22:10:20
Magnus, Alina, David, William och Vendela sov över hos oss igår. Egentligen var det tänkt att vi skulle åka ut till dom, men mamma kände att hon inte riktigt orkade det. Hon hade så ont:( Men det var roligt att hela gänget kom! Även om det kan bli lite trångt åtta personer i lägenheten. Vi tittade på Robinson och då började man längta efter sommar och värme kan jag säga. Paradisöar, sol och salta vågor, åh jag blir gråtfärdig!! Men nu är det ju faktiskt första advent och nog är väll det också mysigt. Idag var vi och badade alla barn och Magnus, mamma behövde vila. det var jättekul! Till middag åt vi pannkakor (som jag stekte) och tomatsoppa med små stjärn- pastor i. Magnus recept. Väldigt gott! Jag har pluggat lite mer på franskan och vi har kollat på "Vem kan slå Filip och Fredrik?". Väldigt kul faktiskt. Jag tycker att Fredrik är så söt<3 
Igår på förmiddagen var jag och advents- shoppade med Maja. Köpte en ny mössa, en spargris till Hugo (som han har önskat sig), ett doftljus till Alina, en spegelljus till David, adventskalendrar till dom små och ett färgglatt julspel till Magnus. De blev glada för presenterna:) Men Hugo ska få sin gris i julklapp. Förut hade han en spargris som vi hade köpt i London, men den gick sönder:( Hoppas han blir glad för den här! Känner att jag inte skriver så bra just nu så det är nog bäst att jag slutar. 
Puss
Hoppas du fick det bra på Horse-show i Globen, Alina!  

Chokladbollar

2009-11-27 @ 21:03:13
Mums så gott det var med chokladbollar! Det var jag och Love som bakade:)
Vi tittar på Idol. Mamma har jätteont i sina fötter och tårna är alldeles svullna:( Jag hoppas inte att det blir värre. Imorn ska vi åka ut till Vallentuna så att Magnus kan hjälpa mamma lite, men på förmiddagen så ska jag träffa min lilla Mate, vi ska ut och Advents- shoppa lite:D 
Idag åkte vi skridskor med bara skorna på isen vid Eriksdal. Det gick inte så bra för mej för jag hade klackar, men det var kul haha. Jag kände mig lite som Bambi på hal is, hihi. Imorn ska jag köpa lite saker till första Advent och en ny mössa om jag hittar nån:) Hoppas det
Nu ropar lilla mamma så jag måste springa och hämta något till henne förmodligen
.........................................................................................................................................................................
Tove är ju grym måste jag säga! Okej, alla är faktiskt jättebra, men jag tycker absolut mest om Tove! Hon har verkligen utstrålning och en cool självsäkerhet på scenen. Bra jobbat tjejen!
Sen är ju Erik söt också så han kommer på andra plats:) 
Nu ska vi titta på "Mannen som kunde tala med hästar". Någon som har sett den. 
Kommentera!
Vem i idol gillar du mest? :) 
Varma kramar från Ebbson




God morgon

2009-11-27 @ 09:24:52

Åh va härligt med sol idag! Himlen är blå:D
Sovmorgon som vanligt. Pappa och Hugo gick precis. Det spänner verkligen jätte mycket i min tandställning så jag ska inte vara med på idrotten idag. Nu kanske ni undrar vad det spelar för roll om man har ont i tänderna men det är faktiskt så att när man springer och råkar öppna munnen så kommer det kall luft på tänderna. Då vill de liksom dra ihop sig men det går jue inte eftersom tandställingen trycker tänderna åt andra hållet. Då gör det så ont att man vill gråta. Därför är det nog bäst att jag sitter på bänken idag:(
 <--------- Kolla mellanrummet ÄR BORTA!

Igår kväll drack vi en så himla god choklad som jag MÅSTE rekomendera!!
Det är liksom små choklad- ploppar i som man blandar med varm mjölk, jättegott!
Prova!



Jaha nu ska packa lite och sen gå till skolan. Ha en fin dag i höst- solens gyllene sken!!

 <-------- Dagens outfit:
Tröja: Tjugosjunollsju
Skärp: Gina Tricot
Jeans: Sheep Monday

Puss





Lite bilder varför inte ? ?

2009-11-26 @ 20:13:09

Jag och Nikan


Muuums!



Hahaha vicken muppad bild!!



Puss på eeeer!



Now I´m back! ... Without my uggly glugg..hehe

2009-11-26 @ 19:52:29
Hej Hej hej!
Förlåt att jag inte har skrivit på ett tag men det har varit ganska mkt med plugg och lite annat den här veckan. 
But now I´m back!!
Var hos tandläkaren idag och spände åt ställingen på framtänderna. Det gör verkligen ont nu! Det liksom kliar, sticker och värker på samma gång. Usch och fy! Men nu, mina vänner ska jag berätta något fantastiskt! Något som fick mig att skrika av glädje när jag såg mig själv i spegeln och log. Mellanrummet är borta! Gluggen, kappoff forever gone! Jag är såå glaaad!
Mamma har precis opererat sina fötter och har jätte jätteont. Jag och Love gick till henne idag med blommor och bullar. Hon kunde knappt röra sig den stackaren! Men imorgon börjar mammas vecka och då ska vi ta hand om vår kära mor:) Jag och Love får allt göra det riktigt mysigt på första advent som är på söndag. Jag kanske plockar fram cellon och spelar en julig trudelutt! :D Vem vet?
Imorgon är det sovmorgon hipp hipp hurra! Dagen börjar som vanligt med idrott:) Oj jag glömde att jag måste hänga upp mina byxor på tork, jag gör det snart. Ikväll är det jue sista kvällen med pappa så jag hoppas att vi kan kolla på nån film tillsammans:) Sen hade jag tänkt att plugga lite på franska- provet så att jag kan känna mig 100 procent redo på tisdag;)
Jättemånga kramar på alla som läser och alla andra som inte läser men som borde läsa min blogg!

Jag snackade ju om en berättelse innan... Det tar jue att tag att skriva, men... Det kanske blir en julklapp!

Puss och kraam!

Vad sägs om en berättelse?

2009-11-23 @ 19:27:51
Tjena!
Jag undrar hur många som skulle läsa min berättelse om jag gjorde en, en följetång bara för er?
Det kan ju bli lite långdraget att bara läsa om mitt liv. Tänkte att det skulle vara kul med något annat eller vad sägs? Skicka hemskt gärna en kommentar och tala om vad DU tycker? :)
Kramar
<---- Bild från teatern:D

Bio och besök

2009-11-22 @ 11:10:48

Go morron!
Klockan är nu tio i elva. Jag kom upp ovanligt tidigt imorse:)
Igår var jag på bio med Tilde<3 , vi gick på bio och gissa vad vi såg? New Moon såklart.

Den var as- bra! Jag blev inte beskviken på någonting. Filmen var nästan precis som jag hade föreställt mig. Alla bilderna var nästan samma som de jag fick när jag lästa boken. Nu är ju jag lite efter så jag har inte läst trean och fyran i serien men klart jag ska det snart:) Jag har ju tyvärr ganska gott om tid tills nästa film kommer.
Alla tycker ju typ att Robert är hur snygg som helst men ska jag vara helt ärlig så är han inte alls min smak. I Twliligt är han liksom mystiskt snygg men annars så... nää inte alls min typ. I så fall är Taylor Lauter mycket snyggre.
 
.................................................................................................................................................................

Det var jätte jätte kul att träffa Tilde igår. Jag har saknat henne så grymt mycket.
Vi fikade efter filmen och pratade och allt mellan himmel och gjord. Fast våra samtal handlade mest om ett ämne...
På kvällen kom Nikan och Theo och middag:) Det va kul! <3 De ska till Indien snart och jag är aaavundsjuk. Eller jag skulle helst inte åka bort på julafton. Då försvinner liksom julstämningen, men annars hade det inte varit så dumt med en utlandssemester...
Nu måste jag klä på mig för vi ska åka snart!!

Ha en jättebra dag!

P.S. Vad tyckte du om "New Moon" ? Kommentera!

Jag saknar det gamla och älskar det nya

2009-11-20 @ 18:29:34

Ching Chong!
Har precis ätit kinamat hos pappsen. Skönt att alla grejer är hos pappa nu så man slipper gå omkring med det i hjärnan... Har övat på cellon och det gick faktiskt riktigt bra med läxorna: The Happy Framer, Rigadoon, Etude och Midatt Råder som jag faktiskt kan helt utan till nu:)
Fick tillbaka matteprovet idag och det bästa betyget fick man! Inte för att vi har betyg precis, men Lasse använder ändå några nivåer. Det tycker jag är bra för då får man reda på hur man ligger:D På franskan fick jag tillbaka ett läxförhör och där fick man alla rätt. Sedan gjorde vi veckans läxa och rättade den, felfritt som vanligt då... hihi såklart. Jag är jue lixom best, forever! Hihihi eller huur?
Kunde inte hänga med Majsan hem och kolla på inspelnigen av våran uppvisning... Fett synd. Imorn ska jag träffa Tiiilde! It was a loong time ago and I miss her so much!! Det är faktiskt många som jag saknar just nu. Trist, men ändå rätt bra för då kan man ju se fram emot är träffa de personerna:)
Jag saknar min gamla klass så sjukt mycket också! Det är inte det att min klass är dåligt på nåt sätt, inte alls, asså den är bäääst! <3 Men jag saknar det där gamla.. Skolgården, knäppisarna i klassen, fritidset, den stinkande matsalen, omklädningsrummen... Det går helt enkelt inte att beskriva vad jag saknar. Det är inte det att jag vill byta tillbaka, men... Det var så bra då, eller bra på ett annat sätt. Min vardag ser lixom helt annorlunda ut nu. Jag hänger runt kring samma områden... Åh ärligt talat, jag gråter nu. Det känns så konstigt att inte träffa samma människor varje dag. Det känns så konstigt att inte vara med de gamla kompisarna. De jag älskar och alltid kommer att älska! <3 Vi håller fortfarande kontakten, abslolut, men det känns ändå inte som samma sak. Vi får en helt annorlunda relation. Vissa har jag inte träffat sedan innan sommaren. Ni ska veta att jag tänker på gamla 6A varje dag, varje dag. Jag är jätteglad att jag har kommit till en ny fin klass. Mina nya kompisar är verkligen supershysta och jag trivis som fisken i vattnet, men jag kommer aldrig att glömma. Jag kommer alltid att älska er!!<3
Pussar och kramar!

Barnkonversionen 20 år idag!

2009-11-20 @ 09:20:15
Hej!
Nu sitter jag här i soffan med en turban runt mitt nytvättade hår. Klockan är nio. Sovmorgon igen. 
Igår var jag, Love, Magnus och de minsta barnen på Bervallhallen. Det var en föreställning till barnkonversionen som fyller 20 år idag faktiskt:) Mamma var programledare och hon var jättebra. Sångerskan och skådespelerskan Caroline, som spelar Gabriella i den svenska versionen av "High School Musical" på Götelejon, hon sjöng två jättefina låtar. E.M.D. Sjöng en ny låt med klassiskt musik i bakgrunden. Sedan sjöng de en till som var väldigt bra faktiskt:) Annars är jag inte så förtjust i E.M.D. Egentligen så skulle Molly Sandén sjunga igår men hon blev sjuk och lika så Kevin Borg. Göran Hägglund (K) höll tal, drottningen höll tal, mamma höll tal och nån annan gubbe. Barnkören var jättegullig. Barnen var typ elva- tolv år och de sjöng verkligen fint i olika stämmor. 
Det var ganska coolt för vi satt precis vid ingången där hela kungafamiljen kom ut. De log jättemycket mot Vendela. Molly Sandéns lillasyster och en annan tjej i samma ålder gjorde ett succénummer! De sjöng verkligen jätte bra, och den klassiska musiken ska vi inte tala om... De är liksom bäst i Sverige. En cellist på elva år spelade och herregud va bra han var! Ett underbarn verkligen. Han spelade verkligen fantastiskt. Jag tror aldrig nånsin att jag kan bli lika bra som han, det finns ingen chans i världen. 
För två dagar sedan tog jag svin- sprutan. Själva sticket kändes typ inte men efteråt blev jag väldigt yr och illamående. Jag kunde knappt stå på benen. När jag kom hem hade jag faktiskt feber men nästa dag gick det över. Fast då var jag väldigt trött för jag hade vaknat minst tio gånger den natten över att jag råkade lägga mig på armen. Nu är typ halva klassen sjuk, men Ankan kommer idag:D
I helgen ska jag träffa min Tilde och hoppas hoppas Nikita! 
Men nu börjar tiden rinna iväg, jag måste dra!! Puss!!

Sovmorgon, lik- pannkakor och HJÄLP för sprutan!

2009-11-18 @ 09:27:28
Sovmorgon till halv elva. Det är inte dåligt, va?
Vaknade och gick upp vid kvart över sju så det blev inte så mycket bonus- sömn precis, men ändå. Det är skönt att ha gott om tid på sig. Jag har ätit frukost i lugn takt, tittat lite på TV4- morgon och klätt på mig. Idag fick det bli ljusa jeans och en vit blus över linne. 
Idag ska jag vaccinerna mig mot svin- influensan! Har hört av många att man kan få väldigt ont i armen. Hoppas inte att jag får så ont att jag inte kan spela cello på eftermiddagen:/ Efter cellon ska jag och Love köpa pizza. Sedan ska vi åka till mammas jobb. Hon ska sitta i möte. Vi fick vara hemma om vi ville det hellre med det är så tråkigt. Dessutom gillar jag mammas jobb:) 
Mamma spelar i ett band med sina kompisar varje tisdag och då kommer hon hem vi typ kvart över sju. Så igår skulle jag och Love laga mat. Efter tennisen gick vi och handlade ingredienser till blåbärs- pannkakor och tomatsoppa med små- pasta i. Vi hade tänk att mamma skulle få en liten överraskning när hon kom hem. Vi dukade fint med servetter och tända ljus. Vi vispade ihop smeten och hällde i en deciliter blåbär som man skulle. Smeten blev lik- lila, den såg riktigt äcklig ut faktiskt. Men i alla fall när jag skulle steka pannkakorna gick det inte för de var alldeles sladdriga. Jag fick värsta utbrottet och sen fick vi skynda oss att göra en ny smet. Men mamma hann komma hem långt innan allt var klart. Hon blev jätteglad men jag var arg för att det inte blev som jag hade tänkt mig... De nya pannkakorna blev jättegoda iaf:D Jag åt flera stycken. Åt bara fil till lunch igår för att veg- maten såg så fruktansvärt äcklig ut. Jag fick klökningar bara av att titta på sörjan (inte överdrivet!). Förlåt mamma och pappa. Jag vet att ni vill jag ska äta riktig mat, men detta var faktiskt ANDRA gången jag åt fil. 
Idag är det cello och jag kan de tre låtarna som jag har i läxa. Det är toppen att mamma har spelat cello. Hon är jättebra på det, och det är verkligen bra att hon kan hjälpa mig lite.. Eller ganska mycket. Nu ska jag borsta igenom håret och sätta upp det.. Men hur? Är det någon som har ett förslag på hur man gör en snygg höst- frisyr?

Ha en bra dag och glöm inte mössan! 
 / Ebba

En liten kärleks- dikt

2009-11-17 @ 21:51:15
(Och snälla ta inte förgivet att det handlar om mig!)
Jag VILL, jag KAN, jag VÅGAR, jag SKA
Ett två tre på det fjärde ska det ske, 
på det femte gäller det
på det sjätte... händer ingenting ?
Varför? 
Det känns så enkelt just nu i denna stund 
Bara ett ord. ETT ord
Just nu är jag stark, men i morgon är jag svag. Det har jag lärt mig nu.
Jag kan inte, jag vågar inte och jag ska... nog inte heller... Men jag VILL, ja det vill jag
Jag fingrar på näsan som blir större och större
Händerna växer
Fötterna växer
Hela jag förvandlas till en slemmig gris
Det ända som krymper är min mun
Jag får inte fram ett ljud, eller jo ett litet litet ljud, en viskning, ett skrik inifrån. 
Du ser en liten stund på grisen, en liten liten sekund möter jag din blick
Sen ler du, men inte mot mig, mot någon annan
Jag sväljer en klump, hård som sten
Benen skakar, hela jag skakar
Ögonen svider, men ingen ser
/EbbaBebbaDearestGrodanLillaGummanPrinsessanDockanÄlskling

Jag svimmade inte!

2009-11-16 @ 21:26:47
Jag har en glad nyhet allihopa: Jag lever!
Ingenting gick snett på föreställningen Hurra hurra! Jag skulle sminka mej i en scen men glömde neccissären så jag fick sminka på låssas, men jag kan inte heller säga att det var fel. Jag bara spelade på som om ingenting var på tok. Improvisation:) Alla var jätteduktiga. Jag är stolt över min klass!
Nu har jag ätit pasta med fiskpinnar. Det var länge sedan och gott var det. Nu är jag mätt och nöjd med dagen. Ska alldeles snart gå och lägga mig för att läsa lite. Sedan ska jag sova gott:D 
Sussi Gotti!

Andan in, andas ut. Da- dunk da- dunk

2009-11-16 @ 16:04:31
Ååhhh jag är såå nervöös!
Om tre timmar... Då gäller det... Då smäller det. Är det bra eller dåligt att det smäller? Ja det är nog olika. Jag snackar om The Big Bang Junior. En explosion av jubel, publikens applåder. Det kan man ju inte mer än hoppas på... 
Vi har haft genrep och först gick det fel. Det blev rundgång när musikarna sjöng nedanför scenen där högtalarna står. Panik, panik, panik. Men det löste sig så att de fick stå scenen istället. Då blev det ju lite stökigare mellan scenerna men jaja, det var inte så farligt. Alla var väldigt bra faktiskt. Jag vill ge er att en mega- applåd. Jättebra jobbat! Jag känner mig också nöjd:) Trodde först att det skulle gå åt pipsvängen med "gamlingarna" men Måns var jätteduktig, I´m impressed man! Och Tilda som spelade när vi dansade, bäst på dragspel! 
Jag tar en djupt andetag och kopplar bort tankarna som snurrar i mitt huvud just nu. Tänk allt som kan gå fel... Nej nej nu får jag inte tänka så. Det kommer att bli bra! :D 7B rocks!

Lördag:
Vi gick upp åtta. Hemskt var det. Magnus och barnen skulle komma vid tio för att hämta oss. Vi skulle till Kolmården. Men vi kollade upp vädret på SMHI och det skulle ösregna. Därför blev det ingen Kolmården, tråkigt men det kommer ju fler tillfällen:) Alla åtta skulle då istället komma på något annat som vi kunde göra. Oj oj oj vilken tid det tog säger jag bara. Alla ville göra olika saker, men tillslut kom vi fram till något. Alla skulle spela LaserDome utom mamma och Vendela som skulle fika tror jag. Jag ville egentligen inte. Tycker inte så värst mycket om att lek- döda och skjuta sina vänner med vapen, men jag hängde med i alla fall. Man fick sätta på sig jättestora västar som det satt fast en pistol på. Sedan blev man utsläppt i ett stort rökfyllt rum. Alla hade spelat förut utom ja. Jag trodde att jag hade gjort det någon gång men det visade vara sig någonting annat. I alla fall så sprang vi omkring där och sköt på varandra, och det var inte så farligt som jag trodde:) Det kändes som att jag blev skjuten hela tiden men sen när vi räknade poängen så hade jag mest första omgången. Det måste ha blitt nå fel... Eller kanske ska jag satsa på en roll i James Bond ?? Efter detta gick jag, mamma och Alina på Bröllopsfotografen. Den var bra:) Rolig. "Tjejen" i filmen hade jättefina kläder och frisyrer, konstnärliga lixom. Vi åt sen lunch på Mc Donald´s innan vi åkte till Vallentuna. Där blev det tacos till middag! Jag säger bara mums. Vi gick och la oss ganska tidigt allihopa men jag och Alina snackade ju i typ en timme också, såklart:)
Söndag:
Vi bakade lussebullar som blev jättegoda:) Alla barnen stannande hemma när mamma och Magnus åkte för att titta på ett hus. Inte för att vi ska flytta än men de ville ändå få igång letandet lite. Jag, mamma och Love åkte hem på eftermiddagen. Sedan kom Maja och vi bakade en härlig sockerkaka med banan och valnötter:D Godast nånsin! Kunde inte riktigt somna på kvällen och jag blev bara mer och mer nervös inför morgondagen. Det är så jobbigt när man verkligen vill och försöker sova för då går det inte. Man måste vara avslappnad:)
Måndag:
Ja nu är det Måndag. Det blir bara mörkare och mörkare ute till mångas stora förskräckelse. Alla blir automatiskt bara deppigare och deppigare. Då gäller det att hålla humöret uppe. Ett tips är att klä sig i starka färger, det gör en glad:) Gå till H&M och kolla efter något ill- färgat. I lördags provade jag och Alina en massa olika kläder. Jag provade en ill- rosa klänning. Synd att den inte fanns i min storlek... :(
Nu ska jag ta ett varv i lägenheten och tänka, tänka, tänka. Är det något jag har glömt inför föreställningen. Gulp! Hjärtat bultar snabbt. Håll tummarna! 
Kram från EbbaBebba

BAJS och BRA

2009-11-13 @ 15:31:19
Här kommer lite Bajs och Bra om den här fredagen. 
Bajs:
Kalle har fyrtio graders feber och kan förmodligen inte vara med på måndag!
Jag kan inte träffa världens BÄSTA Maja imorn. (Men kanske på Söndag?) <3
Jag måste tillbringa den här kvällen på ett halloween- disco för Loves klass! Ooorka
Jag har ont i huvudet och är hungrig!
Måste på något sätt ta mig till pappa nu och hämta min jäkla cello!
Bajs bajs bajs

Bra:
Snälla Måns tar över Kalles roll.. Och det funkar faktiskt 
Ska till Kolmården imorn och det är ju kul ändå
Ikväll kan jag ju alltid ta lite bilder... på festen asså
Vi har frukt hemma
Kanske kan jag fråga pappa om han kan ta med cellon till Loves halloween- firande ?? 
Bra va?

Pust va skönt. Tankarna är sorterade. 
HÖRS OCH SES ÄLSK.

Nu ska jag sova väldigt gott

2009-11-12 @ 21:48:10

Det var bara två cellister på ansambeln idag, jag och en annan tjej som går på Mariaskolan. Det verkade som att många var sjuka. Jacob låg hemma med halsfluss den stackarn. Det var bäcksvart ute när jag kom dit redan och ännu svartare när jag satte mig på tunnelbanan påväg hem. Hamnade bredvid två tjejer som pratade svengelska, för att en av dom verkade vara från USA. Det lät ganska kul när det blanade orden hihi.
När jag kom hem var det vääldigt gott med mat. Jag e alltid exta hungrig på torsdagar. Hugo har fått högre feber och jag tycker synd om honom! Lilla gubben. Tittade på mammas pojkar och det var minsan drama ikväll, som vanligt. Snart ska jag lägga mig och läsa. Ska bara bosta bissingarna. Imorn ska vi till mamma. Det ska bli rolit men samtidigt tråkigt att lämna pappa, sorgligt. But thats life! Vi hörs imorn, tror jag verkligen!

Pussar

Sjukdom

2009-11-12 @ 15:49:14

Hej alla!
Idag hade jag världens snyggaste mössa på mig som jag har fått av gulliga Hugo. Han har en likadan fast i en annan färg hihi. Min är röd med flammor. Så himla coolt!
Just nu kliar det överallt. På benen, på händerna i ansiktet... Detta beror på att vi har labbat idag.., med stålull. Tycker att Lasse kunde varit lite tydligare med konsikvenserna faktiskt!
Hade eng- test och det gick bara bra:)
Svenska: Ozze satte igång en ny skirv- lek... suck, men nehe. Den här gången var det faktiskt rikitgt kul:D Man skulle hjälpas åt att skriva en berättelse, men lite seriösare och mer än förra gången. Bra jobbat OzzeGosse!
M och Z var sjuka idag! Det blev som en stort tomt hål. Saknar er! Hoppas verkligen att ni blir bättre tills imorn när vi ska repa i aulan. Jag är så nervöös! Dessutom kom Ankan till skolan idag blek och grå (men snygg som vanligt). Hon mådde inte heller bra.. Vad är för nån bakterie som går egentligen? Men det verkade som att hon kände sig lite bättre mot slutet av dagen. Jag håller på och gör ett pussel på slöjden. Det låter kanske lite töntigt men jag ska faktiskt ge det till Alinas lilla Vendela.. tror jag. Har målat den rosa och nästa gång ska jag måla dit en stor guld- krona i mitten också, sen ska jag börja fippla med kontutsågen, lääskigt!
I alla fall så Ankan och Tilda : Mycket nöje i målarrummet:)
Tjugo över fem börjar ansambeln och jag känner att det ska bli kul, faktiskt. Det är skönt när det inte börjar så tidigt, som på onsdagar. Eller då slutar vi ju senare också...
(Internt:) Tack Tilda för att du sa till om färgen  i håret och i... örat. Snälla undra inte hur det kan komma sig att jag var rosa i örat för det vet inte ens jag.
Okej. Vilken program är det här?:
"Mammas lilla poppy!"  Juste : Mammas Pojkar! Titta klockan åtta på TV4 ikväll. Eller föresten... Gör det inte. Det är en fälla kan jag säga! Världens bästa skit- program. Jag ska i alla fall titta, måste måste!
Hugo kom just hem och han har feber! Nej nej nej den stackarn är sjuk igen! Hoppas verkligen inte att jag blir smittad för jag måste ju vara med på föreställingen, annars är det kört. Hit med medicinen!

Ett litet brev till Mate och Den söta Fliuren: Saknar er!!<3 Vill ringa men mobilen laggar jue. Jag förklarar om "små flickor" när vi ses föresten. Kraam<3

Puss och kram på er alla vackra och tack för att ni läser!
  And dot´t forget... Be happy

Tjena alla underbara männiksor som läser min bloggelliblogg!

2009-11-11 @ 17:16:46
Hej!

  <------ TÖNT- bild! ;)



Kom precis hem från skolan. Vi drog över på tiden så därför hann jag inte med cellon..
Vi hade matteprov idag och jag kände att det gick bra! Är alltid nervös innan bara för att det är prov och läskigt, men har man pluggat och hängt med på lektionerna så är det ju ingen fara, och det var det inte heller. Nu efteråt så kom jag på att jag hade tänkt fel på en enkel uppgift, åh va jobbigt! Det är så irriterande när det egentligen är jätte ekelt, då stänger man lixom av hjärnan på nått sätt, haha. Jag tror inte att Lasse kommer att ge mig kvarsittning i alla fall:)
Tacobuffé till luch och den här gången hade de en supergod veg- färs som alla åt, men bönor i!:D Jag vet att det är många som hatar bönor, men inte jag hihi, och inte Ankan heller. För första gången på länge så tog jag en till potion, så gott var det! En applåd till husmor, detta gjorde du bra!
Hela dan har jag varit törstig... konstigt va? Jag vet inte varför men jag blir lixom helt torr i munnen. Det stora problemet är att jag bara inte KAN dricka ur kranen på toaletten. Uäck! Jag blir illamående bara av att tänka på det. Dessutom stinker det verkligen på skolans toaletter.. Visst tyck att jag är töntig men sån e jag bara! Lättäcklad. Och om någon smaskar... Det är det värsta jag vet. Nej vi ska inte ens prata om det... usch! Nu låter jag som en fjolla men det är bara så, jag tål det inte! Jaja i alla fall såå.. vart var vi? Jo skolan... har varit bara bra. Jag och Maja jobbade tillsammans på SO:n och som sagt: Vi äger på det! Vi e så jäkla snabba asså, det finns inte. Vi smaskar i oss uppgifterna lika lätt som mammas pannkakor (inte bokstavligen)! En spontan- applåd, tackar!
På svenskan skulle vi göra nån kontsig skriv- lek som blev heelt misslyckad, förlåt men oj oj va fel det blev. Det var nog meningen som en kul grej, men... Det var inte så kul. Stackars Ozze.
Franska: Jaha, nu var det dags att skriva om vad man INTE gör på fritiden. Känns gaanska meningslöst. Lixom:
- Tjena!
- Hejhej!
- Vad brukar du inte göra på fritiden?
- Naaj asså jag brukar inte måla och jag spelar inte piano på onsdagar. Då rå?
Lite skumt men det är ju bara att jobba på:)
Gick en bit hem med Maja och Ankan idag. Vi (eller Maja) kom på en väldigt snorklig väg för att vi skulle kunna gå längre tillsammans. Sen var vi ändå tvunga att skilja åt, buhuu! Fast Ankan skulle till sin fiol som ligger på Medis så vi kunde gå lite längre ihop. Hon köpte en lussebulle och jag fick smaka:P Hade tänkt att köpa en egen men man måste ju tänka på kaggen... Skojja bara! xD Neej jag var inte sugen bara.
Imorn är det ansambel och jag måste öva lite på cellon. E fett lack på Olga! Hennes kontra- bas (stavning?) är MYCKET större än min cello. Så nu ska jag gå och gråta lite.. snyft. 

Ha det bra snyggingar! Brb<3

P.S. Va mysigt att det regnar. Dripp, dropp på rutan:)


Orkar inte, men här -.- En lista, förlåt!

2009-11-10 @ 21:10:11
Hej alla söööta!
Jag orkar faktiskt inte skriva ett mega- inlägg just nu. Pallar inte formulera och skriva smart (som alltid), haha. Men visst kan ni få en lista. A ni läste rätt, en lista över ja.. allt som händer (okej inte allt dårå men) :
1. Sur för att jag glömde cello- boken hos mamma.
2. Musikarna var grymma igår. (Ska lägga upp bilder)
3. Äcklig mat.
4. Matte- prov imorrn och jag är lite, bara lite nervös -.-
5. Ska börja läsa boken som jag fick låna av Maja "Fjorton år till Salu" ikväll. Hoppas den e bra!

Så det var det. Jag läser igenom texten... Det är skamligt asså! Hur kunde jag? Det kan man verkligen fråga sig... gäsp men jag orkar inte.. Snälla hata mig inte!

Pussar

Nervös

2009-11-09 @ 16:03:15

Hejhejhej!
Jag är såå nervös! Idag klockan halv sju ska musikarna ha sin konstert i aulan. Ni kanske undrar varför jag är nervös, jag ska ju inte ens vara med men ändå! Det är så konstigt för ibland blir jag rädd att det ska gå fel för mina kompisar. Som nu.
Igår bakade jag kärleksmums och de blev jättegoda faktiskt. Pappa har bakat nån blåbärskaka och han har också ansvar för kaffet. Därför ska vi vara där redan klockan fem vilket är ganska snart. Jag har precis duschat och bytt om. Snart ska vi åka till mamma och hämta mina kakor, sedan till skolan. Maja kommer vid sex:)
Hoppas verkligen att ni inte gör bort er musikare. Då får vi allt skämmas! Nej jag bara skoja.. Lycka till allihopa!



Ses!

Ja bjuder på lite sommabilder

2009-11-08 @ 13:29:16
Är det verkligen jag? 
Varma sköna underbara Grekland. I want you back!
Koka, steka, fräsa. Det är jag i ett nötskal. Kanske ska man ta och satsa på kock- karriären?
Här klättrar jag snabb som en vässla (NOT) upp för väggarna på Dielserverkstan. 
 
Världens bästa mamma fyllde år på skolavslutningen den nionde Juni. Då vart det fest!
Titta på den här lilla sötnosen. En liten kattunge i i Grekland... Naaw
Det var det:) Visst blir man längtig efter sommaren..? Kanske lägger jag upp lite fler sommar- bilder senare, men just nu har jag inte tid. Jag och Love ska nämligen gå hem till våran fina far och gratta på fars- dag! Ha en underbar dag! 
Puss på dej!

Viktigt att vara tacksam

2009-11-07 @ 23:58:36
Hejsan fina vänner!
Har precis tittat på "Jakten på Lycka" med Will Smith. Den är så himla bra! Men sorglig, väldigt sorglig. Det här var femte gången så jag grät inte lika mycket som jag brukar. Vi såg mest på den för att Magnus inte har sett den och han var ju tvungen att se det enligt oss:) Efter den så känner man sig så fruktansvärt tacksam i livet. Tänk att jag nu har en varm skön säng att krypa ner i, jag är mätt och jag ska gå på bio imorgon. Det är ganska otroligt egentligen om man gämför med andra människors liv i andra delar i världen. Jag tror det är viktit att tänka så ibland. Gud va bra jag har det:) Och ännu mer lycklig blir jag ju av era kommentarer. Tack! Det är ni som håller bloggen vid liv<3 Mamma lagade en jättegod middag. Rödspetta, men rödbetor, kapris och potatis. Jag bakade en kladd- kaka till efterrätt, mums! Nu ska jag tvätta mig i ansiktet och sedan gå till sängs. Kanske läsa lite ur min speciella bok. 
Godnattkramar!

Idol- snack

2009-11-07 @ 11:01:11
Klockan är tio i elva, jag vaknade precis. 
Oj va gott man har sovit! :) Kom i säng vid tolv i natt. Vi hade ju som sagt varit på middag. Såklart kollade man på Idol och vilken tur att inte Mariette åkte ut! Min favorit är fortfarande Tove, men M är också skit- grym. Egentligen så ville jag att Eddie skulle åka. Han klarade verkligen inte av de höga tonerna, nej usch va falskt det var! Jag tycker inte att han har varit bra de senaste gångerna heller. Rabih, åh va töntig han är! Förlåt till alla er som gillar honom. Han verkar vara jätte- gullig som person, men han sjunger som en liten flicka. Inte för att små flickor e fåniga (haha Zanya) men.. a du fattar. Jag tyckte i alla fall det var ganska bra att han åkte ut. Den bästa killen är ju Erik, det är ju bara så. Calle, han är grym men långt ifrån lika bara som flick- idolen. Har ni tänk på en sak? Idol är ju en musik- tävling. Egentligen så borde man väll vinna idol för att man är bäst på att sjunga men många röstar ju för att dom tycker någon är sjukt snygg eller har en cool personlighet. Man kan ju inte gå långt i Idol och vara tråkig, men kanske sjunga jättebra. Då är det ingen som lägger märke till en och bestämmer sig för att rösta. Är det bar eller dåligt? Ja det beror väldigt mycket på vem man frågar. Jag tycker det är lite både och. Det blir jue självklart roligare att titta när idolerna är roliga och coola men det är ju lite orättvist att de som är venliga eller hur man ska säga inte får en chans med sin röst. 
Tyck till om detta och kommentera inlägget!
Nu ska jag och mamma gå och köpa frallor till frukost. 
Puss och kram sötisar!

En liten, liten resa till Götet

2009-11-06 @ 16:32:25
Hej!  
Konstigt nog så är jag inte speciellt trött, fast jag borde vara det. Tio i sex kom en taxi och hämtade upp mig, mamma och Love. Sedan tog vi flyget hem igen, till Stockholm. 
Mamma var tvungen att åka till Göteborg för hon skulle vara med i debatt och prata om "barnens rättigheter" typ. Egentligen så hade vi ju kunnat bo hos pappa, men varför inte följa med på en mini- semester, hihi. Igår kväll åkte vi. Då upptäckte jag till min stora glädje att min flygrädsla var väck, helt borta:) De senaste gångerna har det varit okej, men för typ två år sedan... Du skulle sett mig då. Jag skakade som ett asplöv och grät kvällen innan för att jag var så skraj, kan ni tänka er? Jag kunde lixom haka upp mig på saker som egentligen inte var läskiga alls. När jag tänker tillbaka på det så skäms jag nästan över hur töntig jag var. 
I alla fall.. De leende flygvärdinnorna serverade lite sallad och en bulle på flyget. Jag var hungrig men åt bara bullen för vi skulle ju äta middag när vi kom fram. Usch det var ingen god bulle, men jag hade inte väntat mig bättre. Sen läste jag hela vägen. När vi kom fram hämtade nästa taxi upp oss och åkte till Park hotell. Det var fint:) 
Vi lämnade väskorna på rummet och gick för att äta på PastaPlus, en italiensk supermysig restaurang. Jag och mamma åt jättegoda pastarätter. Jag tog en barn- potion och det räckte verkligen. Jag blev supermätt. Love åt nån biff med pommes, som han alltid brukar ta när vi äter på restaurang. Han är lite emot att prova nya saker, hehe. 
Efter den goda middagen var det dags för mamma att åka. Jag hade intervjuat henne lite innan så att hon skulle få öva upp sig:) Det lät jättebra, ack en sån klok mor jag har:) Jag och Love gick och köpte Pringles- chips på SevenEleven. Sen gick vi till hotellrummet. Man kunde hyra film på tv:n och efter mycket fix och trix med fjärrkontrollen fick vi igång Madagaskar 2, hihi. Det gick inte att kolla på någon annan film med svensk text. Det måste man jue inte ha men ändå lite skönt att inte behöva koncentrera sig klockan nio på kvällen. Filmen var HAHAHA rolig :D Jag älskar Disney Pixar- filmer. Fast det var lite synd för vi kunde inte få igång TV- kanalerna:( Därför kunde vi inte se mamma, men jag tror att det går i repris. Mamma kom hem typ när filmen var slut och hon var nöjd med programmet, hurra:) Vi somnade typ vid tolv.. Lite sent när man ska upp så tidigt, men mamma ringde mormor och det är ju lite svårt att sova i en etta när någon pratar i telefon, även om hon satt på badrummet. På morgonen var jag så trött att jag bara ville skita i hela dagen, hela livet och sova sova sova för alltid, i evighet. Men upp och hoppa! På med kläder, borsta tänder och wiii iväg. Jobbigt. In med en äcklig halstablett i munnen. Jag slumrade till lite i taxin och det var hur jobbigt som helst att gå ur sen. Ni vet hur jobbigt det är att tvingas vakna och gå upp? Det finns inget värre. Men jag bet ihop. Äckligt väder, mulna moln regn och rusk. Jag hackade tänderna fast jag hade dunjacka på. Det hade nog att göra med att jag var trött också. 
När vi väl hade kommit på planet var jag inte trött längre så jag tog upp min august- nominerade bok ur väskan. Flygvärdinnorna serverade varma små, små mini- frallor. Det var gott att äta men jag blev inte så mätt. Det ända man fick var ju en smörgås och juice. Man fick en sån där Actimell oxå som det visas reklam för hela tiden, men det var verkligen ingenting för mej, fytterackarn!
Tur att jag hade sovmorgon idag, annars hade jag inte överlevt. När vi kom hem la jag mig på soffan och försökte sova men det gick inte så jag vilade bara. Sedan tog jag en underbar dusch satte på mig idrotts- kläder. Det gick faktiskt väldigt bra på idrotten fast jag bara hade sovit i fem timmar. Eller det beror ju förstås på vad man menar med bra. Mitt lag vann inte på spök- boll men jag föll i varje fall inte ihop, det var ju tur:) 
Egentligen så borde jag väll varit hungrig men det var jag inte. Det blev potastis med friterade korn- plättar för min del, åh va jag är trött på korn! Har mattanterna verkligen inget roligare att komma med?! I alla fall så åt jag en potatis och lite lite korn- plätt.  
Jag och gänget (haha) hängde i korridorren på rasten. 
Sen var det svenska och Ankan skulle redovisa. Hon är nog den enda som inte ÄLSKAR sin bok. Jag tyckte heller inte att den verkade så rolig. Hon försökte lura mig att läsa den men nej tack. Det står faktiskt en lång kö med böcker som väntar på att bli lästa av mig,. Den hamnar sist på listan. I alla fall så var själva Ankan suväräään där ute<3 Det gick bra på matten, vilket flyt asså:) Jag och Maja jobbade med extrauppgifterna eftersom vi är klara med kap 1 och 2 som man ska. Dom som vi ska ha prov på nästa vecka. OMG!!! Nej jag är faktiskr inte så orolig. Jag har bra koll på ekvationer:) På franskan hade vi verb- förhör och alla rätt hade man :D Fasr det var inget speciellt test egentligen. Efter det skulle vi skriva om våra intressen. Jag chansade på några ord men det var bara bra sa Eva Skog, hehe. Sen var skol- dagen slut och helgen väntar:) Vad fort det gick! Fredagarna som alltid brukar kännas så långa. Det är nog bara för att vi har skrattat så mycket idag! Hihi. 
Oj nu kom sömnigheten tillbaka, åh mitt huvud sprängs snart! Jag måste nog lägga mig och vila en stund. Vi ska på middag ikväll så man vill ju inte somna och hamna med ansiktet i soppan, haha. Ha en fin kväll så ses vi!
Puss
P.S. Finaste Ankan. Ha en trevlig helg lilla vän. Jag glömde att pussa på dej för du pratade i mobilen:) Kraam iaf! 

En lång dag

2009-11-04 @ 18:55:55
Hej alla fina!
Nu var det länge sedan jag la upp bilder på bloggen. Detta beror på att jag är hos mamma och om jag ska vara ärlig så vet jag faktiskt inte hur man laddar upp bilder på min data här:) Jag är inte så teknisk av mej precis. 
Nu på eftermiddan har jag varit på cello och gosat med marsvinen. Jacob började tugga på min dragkedja, ajabaja! Han är alltid så hungrig av sej. Mamma har precis kommit hem. Snart ska jag hänga med henne till posten och hämta nåt paket:) Love är hos en kompis. 
Tack för att denna långa dag är över! :
* Försov mig i 45 minuter (bara mitt fel). 
* Svenska. Förlåt Ozze men dagens lektion var faktiskt ganska meningslös 
* Franska. Helt okej med repetitioner. 
* Matte, ekvationer. Lite "vad man ska kunna inför provet nästa vecka" - info. Sen va det JFF (Jobba För Fan) enligt Lasse. 
* LUNCH. Då var man hungrig. Hann ju inte äta nån bra frukost i morse eftersom det blev så stressigt. Stella frågade mej: - Varför säger man "smörgås" egentligen? Ja.. Det var en bra fråga. Maila ditt svar till [email protected] och vinn en bil! Nej tyvärr så har jag ingen bil att ge som pris men du kan få en kram:) Eller vill du veta svaret? Nää gissa på du bara:D
* Engelska. Fick tillbaka ett test:D Det gick bra. Sen skulle vi läsa en text ur boken. Den texten var verkligen hur bra som helst! :D Jag har aldrig läst något bättre i hela mitt liv. Skicka ett mejl om du vill ha bokens namn (hoppas du förstår att jag driver) ! Fick läxa till på onsdag och torsdag. Ingenting som man behöver lägga ner särskilt mycket tid på egentligen. 
* Sen var det SO. Jag och Maja var väldigt effektiva och blev klara med hela arbets- häftet under lektionen. Måste bara få skryta med att jag och Maja är BÄST när vi jobbar ihop. Fast jag och Ankan är jäkligt grymma också. Det är svårt att gämföra.. :) 
* Profiltid! Hurra:D Jag och Julia L fick spela upp våran lilla pjäs. Anita ville att vi skulle ändra på några saker och tillslut kändes det bara bra:) Kan inte avslöja mer... Alla var väldigt bra och det känns som att bitarna börjar falla någorlunda på plats i alla fall. 
* Pussade alla fina och sprang till bussen. Urk va kallt det är ute! Idag snöade det ju till och med. Glömde säga vad jag och Zanya gjorde på rasten. Vi båda kom fram till att det var en ganska dum idé senare.. Usch va kallt det var att gå ut i bara T- shirt och spela fotboll, hihi. Fast vi klarade bara att vara ute i några minuter. 
* I alla fall så åkte jag till cellon som ligger på Odenplan. Min lärare är väldigt speciell kan jag säga, hel- skum. Han är alldeles stirrig av sig och man blir lixom nervös av hans beteende. Jag fick " The Happy Farmer " som läxa. Visst låter det som en barnlåt men det är det inte. Sedan skulle jag spela lite mer på gamla låtar. Johan (som min lärare heter) sa att jag ska få en en hel- cello snart. Just nu har en tre- kvart och den känns lite liten. Efter jul ska jag byta. Tills nästa vecka skulle jag tänka på om det fanns nån låt som jag ville spela. Då skulle han ordna noter till mig. Då måste man ju tänka till ordentligt... Har du något förslag? Kommentera gärna:D
Hejhej Nu kom Love hem. Jag ska gå till posten:)
Ha en jättebra kväll och glöm inte att kommentera! Pussellipussar!

P.S. Zanya är bäst på att imitera Kiss

Jippe en jeanskjol!

2009-11-03 @ 19:10:07
Hej fina blogg!
Trodde att vi skulle ha elevaktivitets- dag och sluta vid elva idag. Vi hade elevaktiviteter och de slutade elva men sen fortsatte vi med vanliga lektioner. Suck... Nej det var inte så jobbigt egentligen men jag hade jue tänkt att hinna gå hem och packa innan tennisen. Jag hann hem emellan men jag hann inte packa så vi fick gå hem till pappa igen efter tennisen. Då var det redan mörkt och jag var helt utmattad. Våran tränare Daniel var inte där så vi hade Johan istället. Han är väldigt snäll men ganska hård. Det var någonting som jag gjorde fel med armen när jag slog bollen, men jag lyckades få till några ganska snygga slag mot slutet:) 
När vi hade varit hos pappa så gick jag och Love till tunnelbanan. Precis utanför hörde jag en liten röst: - "Hejsan Ebba!" Det var lilla Hugo och pappa som kom. De skulle hem till en kompis och gratulera till hans nyrenoverade kök. Då fick vi säga "hejdå" ordentligt:) kommer sakna dom
Det var väldigt roligt att träffa mamma. Hon hade köpt presenter till mej och Love! Jag fick en jättefin, sliten jeans- kjol, en (till) I love NY- tröja och en lila I love NY- väska:D
Nu har vi ätit goer middag. Jag var så hungrig att jag höll på att svimma. Är lite slarvig med att äta mellanmål. Klockan nio ska vi titta på mammas program:) 
Pussar och kramar!

En hemlig blogg om våran klass?

2009-11-02 @ 18:21:14


Hej!

Det har kommit fram att någon i klassen skriver en hemlig gossipgirl- blogg om våran klass! Det är nån som skriver vilka som e ihop med vilka och så.. Bloggen skrivs på engelska och handlar bara om 7B, konstigt va?
Jag troor jag vet men det kan vara.. Men man vill jue inte anklaga nån. Iaf så har typ alla snackat jätte mkt om det idag och man börjar jue bli lite nervös. Helt plötsligt kanske det står nåt om mej där och det vill man jue inte..
Men jaja så farligt e det jue inte. Bloggen är jue inte direkt världskänd.. Inte än i alla fall, hehe.
Pappa är nere och hämtar middag, pizza blir det:) Kan va gott ibland. Tror att mamma och Magnus sätter sej på flyget snart, hem till Sweden. De skulle i alla fall vara hemma typ sju imorn bitti. Vi har elev- aktivitets dag imorn och vi slutar vid lunch, en bra start efter lovet visst? 
Nu ska jag äta! :D

Puss!

Stora mys- tröjor? I like

Jag ska få en kusin!

2009-11-01 @ 15:18:34

Kan ni gissa vad jag fick veta igår kväll? Ja det är ju bara att läsa rubriken:) Visst är det kul?! Pappa ska bli morbror och farfar ska bli morfar. Farmor blir inte mormor för det är pappas syrra som är gravid och de är bara halvsyskon. Detta har man ju väntat på länge:D Det lilla barnet kommer i Februari. Hoppas han/hon inte snor min födelsedag bara! Då blir jag aarg -.- men huvudsaken är jue såklart att barnet är friskt. Sissa väntade med att tala om "det" för hon ville väll antagligen vara lite säkrare på att det inte skulle bli missfall och alla skulle bli besvikna. Såklart är det aldrig hundra procent förän barnet är fött, men nu är de jue i alla fall lite säkrare på saken menar jag:)
Nu är vi hemma, äntligen. Ni får inte tro att jag hade det tråkigt hos farfar, nejnej men det är jue ändå ganska skönt att komma hem efter flara nätter borta. Jag har kört utan smink i två dagar nu. Det har varit väldigt skönt. Även om jag inte använder så mkt i vanliga fall så har det kännts som att min hud och framför allt ögonen har reagerat på makeupen. De har lixom svullnat upp och kliat, inte så kul. Därför har jag också börjat tvätta ansiktet extra noggrant på kvällarna och även på mornarna. Jag använder ett jättebra ansiktsvatten från apoteket, nåt finn- borttagningsmedel och sen nån salva, suveränt faktiskt! :D Fast jag tror att "den söta filuren" tyckte att jag var lite överdriven i tisdags med mina små flaskor och tuber, hihi.
Måste egentligen rengöra marsvins- buren idag, jag vet. Men affären är inte öppen och jag behöver sånt där underlag för det är slut. Får väl försöka köpa det imorn på något sätt som jag inte vet än.. Det löser sej nog. Vet inte om jag ska åka hem till mamma och ge dom nytt vatten och mer mat idag, eller om jag ska be Diana. Egentligen så klarar de sej utan ompyssel ett par dar, men jag får sånna skuldkänslor för dom små söta!<3
Kissemissen hamnade i bråk hos farfar med en annan katt på natten. Jag tror det i alla fall för när han kom in på morronen så blödde han på nosen. Det såg verkligen ut som en klo hade rivit honom där. Sen när vi skulle åka hem såg vi en annan hankatt springa på farfars tomt. Den lilla jäveln! Hur vågar han mucka med min katt? Morr..
Det börjar redan mörkna nu, vid tre lixom! Det är så deppigt. Visst det är härligt med vinter och snö men detta mörker, naaj.. inte våran grej va?
Nu ska jag i alla fall hjälpa till att rensa ut lite grejer här i hemmet. Vi har typ samlat på oss en massa kassar med kläder och annat som vi inte vill ha. Nu ska det ut! Härligt va? En liten höst- städning kan man säja.
He en trevlig söndags- kväll!

Pussar!