Älsklingar...

2010-08-31 @ 15:56:38
Hejsan.
Klockan är tio över tre och jag kom precis hem från skolan. Några vattendroppar träffade mig i huvudet på vägen hem. Tur att jag tog en jacka på mig till skolan idag eftersom att det har (utan att man vill erkänna det) blivit lite svalare i luften de senaste dagarna. Jag är förkyld. Imorse när jag vaknade kunde jag knappt prata pågrund av slemmet i halsen, det värkte i kroppen och jag nästan vinglade ner för trappan. Efter en kopp te och en tallrik gröt kändes det lite bättre och efter lite kallt vatten i ansiktet kände jag mig som ny. Fast viruset har hunnit ikapp mig under dagen och jag möjligtvis varit lite tystare och lägre än vanligt. Sjuksyster hade stängt så hon kunde varesig checka min hals eller ge mig en alvedon för huvudvärken, men jag får be Magnus undersöka mig när jag kommer hem. Sa jag inte nyss att jag var hemma? Jo, fat jag är i mitt andra hem, pappas alltså. Mamma och Love ska till tandläkaren vid fem- någonting så jag väntar hemma för att få åka bil hem sedan.
Nu kom Love hem. Jag ska strax sätta på en kopp the, bädda ner mig i soffan och svara på SO- frågor. Om jag hinner ska jag även förbereda ett träningsschema som vi har fått som uppgift att göra på idrotten. Det ska faktiskt bli ganska roligt att först rita en tabell och sedan noggrand skriva ner datum, sport, puls och kommentar. För VG-nivå ska man reflektera och för MVG ska man fördjupa sig i träning och kondition. Jag ska läsa igenom det lilla fåniga häftet som vi fick i dag, men sedan hade jag tänkt att läsa, söka på internet efter "ta det med en nypa salt"- info och sist men inte minst diskutera. Att prata med en föräldrer eller ett syskon kan faktiskt hjälpa rätt bra! Då kan man både ta del av den andres fakta och lära sig att använda sina egna kunskaper. Det låter fånigt, men jag skulle vilja kalla det för ett hett tips! Framför allt till er som lätt får skrivkramp!

I dag fick Lasse spader, han gick i taket, han blev fly förbannad. Jag trodde nästan att vi hade satt våra sista potatisar! Det var så läskigt och jobbigt att det nästan blev roligt. Ni vet känslan när man måste skratta fast man absolut inte får. Det var inte jag som gjorde honom arg, men det är nästan lika jobbigt att skämmas för sin klass som aldrig kan sluta avbryta med dumma frågor som "Kan man göra en flygande tomat som lyser om man blandar ihop anlagen från en örn, en tomat och en lysmask?" Någon som man stör sig ännu mer på är når någon säger "Jag har inte förstått" när Lasse har gått igenom samma sak 13467,5 gånger! Jag förstår verkligen inte att det kan vara så svårt att lyssna? Hur som helst fick vi inte göra grupparbetet som han hade förberett utan vi fick gå hem, högröda och tystlåtna. Det är bra det! Meningen med det var väll upperbarligen att alla skulle skämmas. Det är bra att han gör på det sättet, Lasse, tycker jag. Andra lärare hotar och hotar utan att någonsin skicka ut någon ur klassrummet eller införa kvarsittning eller vad som helst. Då är det väll självklart att ingen lyssnar! Om jag blir lärare (0,004 % risk) ska jag köra med Lasses metod: Få dina elever att skämmas om de har betett sig illa.
Lektionen började åtminstånde ganska roligt. Lasse frågade om jag hade haft sönder något mer idag med tanke på tallriken som gick i tusen bitar i går pårund av mig. Precis innan jag skulle säga nej så kom jag på att axelbandet på min väska faktiskt hade gått av för några minuter sedan. Hahaha

På väg till skolan stod bussen stilla i en halvtimme på grund av en olycka som hade inträffat på Skurubron. Love hade tagit bussen innan mig så jag blev livrädd att det hade hänt något med honom! Jag har för tillfället ingen mobil eftersom att en liten mystisk kula har karvat sig in i det lilla hålet där man stoppar in laddaren. Därför kunde jag inte ringa honom heller. Skitjobbigt. Men vi återförenades på tunnelbanan vilket var väldigt skönt. Han var dock ganska rejält försenad medan jag mirakulöst nog hann till teatern innan den började. Hurra!

På torsdag fyller Love år och vi ska ha en liten mini- fest hemma hos mamma. Tänk att min lilla lillebror ska bli tonåring, det känns verkligen knäppt! Han som är så barnslig, haha. Det är i och för sig jag med. I morgon ska jag i alla fall dra ut på stan och kolla efter present...tihihi. Jag vet vad jag ska köpa till honom! Det är dyrt med det förtjänar han. Ibland kan jag hata Love så mycket att jag vill slå ner honom, men det finns trots allt ingen annan som jag kommer att kunna älska lika mycket honom. Inte ens mina barn. Inte ens mig själv (haha) Fast ibland måste jag erkänna att jag är fördjävlig mot honom. Som en häxa kan jag bete mig. Nu får det vara nog me det!

Nu är det vulkanutbrott i min skalle! Jag måste vila från och med... om en minut. Förstår inte hur jag ska orka dansa idag!

PUSS

p.s. Det finns ingenting roligare än Nalle I Det Stora Blåa Huset- dansen. LOL

Lång trött fin dag

2010-08-30 @ 17:58:19
Hej världens bästa och för nuvarande fulaste blogg!
Jag känner mig konstigt stel och ibland värker det till någonstans i huvudet så att det liksom blixtrar till framför ögonen. Ögonlocken är tunga och halsen tjock. Jag är lite sjuk och lite trött, men ändå glad. Jätte glad faktiskt. Varför vet jag inte. Kan inte ni också känna så ibland? Jätte glad för ingenting speciellt.
Dagen har varit lång. När någon skriver att dagen har varit lång så brukar jag genast tänka Oj. Hon/han har visst haft en jobbig dag. Men jag har inte haft en jobbig dag, det har bara varit lång.
Vi hade hemkunskap för första gången på terminen. Vi skulle göra omelett. Jag avskyr omelett. Alltså det är inte det att jag inte tycker om det, jag hatar det. Själva ägg- grejen ger mig rysningar i hela kroppen. Jag tänker på kycklingar och prutt och kräks. Men vad ska man göra?
- Fröken, fröken! Kan inte jag få laga pannkakor istället?!
Det går ju inte så det var bara att sätta igång. Alla fick göra på sitt vis och jag gjorde på mitt vis. Jag stekta olika saker i olika stekpannor och när jag tillslut lade upp min mat på tallriken så såg det faktiskt ganska tjusigt ut, nästan gott till och med. Yvonne (HK- läraren) tyckte att min omelett var jättefin! Och visst, jag kan hålla med om att den var fin, men god? Nej det var det inte kan jag tala om. Lyckosten Tilda som var täppt i näsan och inte kände smaken! Lektionen avslutades med att jag hade ner en gul porslinstallrik i golvet och det jobbigaste var att jag inte kunde slutade skratta när de hade hänt och tallriken lång i tusen bitar på golvet. Som tur var tyckte inte Yvonne att det gjorde någonting och det var ju tur. Men jag och de som hjälpte mig kom lite försent till matten. Lasse tyckte inte att det gjorde något.
- Det är ju inte ofta Ebba slänger tallrikar omkring sig!
Jag blev nöjd med min teckning på bilden. Det blev noggrant och fint utan kladd. YEES!
DAGENS DIALOG MED EN OKÄND KILLE I SJUAN PÅ VÄG HEM FRÅN SKOLAN.
- Hej
- ...Hej...
- Fett snygg
- Vad menar du?
- Den där flätan
- Vad är det med den?
- Har du gjort den själv?
- Eh ja
- Helt själv?
- Mm
- Fett coolt
- Happ. Tack...
Det var ganska konstigt tycker jag för inte var flätan fin. Rufsig efter den långa dagen och inte alls särskilt speciell. Han kanske bara drev med mig? Så tänker man alltid eller hur! Bara för att någon som man inte har träffat ger en komplimang så tror man att det bara är på skoj. Så borde det inte vara.
När jag och Love kom hem hade Alina och Vendela bakat scones! Är det inte lyxigt? Som två hemmapigor som niger och serverar precis det som jag behövde just då. Det var de godaste sconesen jag nånsin ätit! Helt ärligt.
Jag vill ut och springa i den friska luften med eftersom att det gör så ont i halsen så ska jag nog avstå! Måste faktiskt läsa på lite om celldelningar och plugga in engelska- glosorna!
I morgon börjar jag på street dance i Nacka och det ska bli sjukt kul!
Hoppas att du får kvällssol!
sleepy gurl

PUSS

Tidig morgon

2010-08-30 @ 06:56:16
God morgon, god morgon!
Klockan är bara halv sju. Jag såg fel på schemat och trodde därför att jag började 08.10, men till min stora glädje så sätter skolan igång 09.35. Då är det NO. Vi ska starta upp höstens nya biologiprojekt: Männiksokroppen. Jag var hps tandläkaren förra veckan när Lasse gick igenom sperma (fick skriva av Tilda), men nu hoppas jag att vi kan sätta igång med hjärta, lungor och blodomlopp som jag har skrivit tio sidor om i förväg. Bra va? Nu kan jag räcka upp handen och svara på alla frågor! Haha
Jag är lite orolig över att betygskriterierna är så höga i musik. Det känns som att jag inte har någon chans att få högre än G. Målen för MVG är omöjliga för mig att uppnå! Jag försöker just nu göra en låt på pianot som ska bli så svår och komplicerad som möjligt.
Nu ska jag väcka mamma och gå ner och göra frukost. Magnus, Alina, David, William och Vendela har redan åkt med bussen.
Ha en bra dag under molnen!
Här sitter jag i mitt rum. Jag SKA bädda sängen

PUSS&KRAM

Njuter av livet

2010-08-29 @ 13:34:22
Hej hej!
Här sitter jag i det nya huset och njuter av livet. Solen skiner och naturen skimrar som ormskinn. Det känns fantastiskt, faktiskt.
Här ute kan man njuta av alla årstider till hundra precent och just därför känns det helt OK att hösten är på ingång. I stan blir hösten motbjudande. Man vill bara ta den och skjuta iväg den med ett tennistack långt, långt bort. Här känns hösten mer som en vän. något fint och klart.
Jag sprang i morse och det var jätte skönt. Vi har ätit frukost i det ljusa matsalsrummet och nu har Magnus och mamma åkt i väg på några ärenden. Det är mycket som de har att göra, som VI har att göra. Huset i stort. Vi är åtta personer och därför finns det åtta åsikter. Alla måste bli nöjda och glada.
Efter inlägget ska förmodligen jag och Alina laga lunch till alla barnen. Det blir något enkelt, mackor med stekta pålägg och kanske en sallad. Efter det ska vi tagga till Forum Nacka och glida omkring i trakterna.
I går var vi och tittade på Dansfeber som mamma är programledare för. Jag som tröttnat på Let´s dance tyckte att detta var mycket roligare! Det är liksom lite mer på skoj. Titta nästa Lördag 20.00 på tv4.
Oj oj, jag vet verkligen inte vad jag ska skriva om! Allt är bra, faderallanla! Nöjda? Nee, eh hmm...
Vet ni vad jag önskar mig? Jag vet att vissa "ni" vet det, men om inte alla redan har förstått det så måste jag bara få säga det igen: Jag vill ha en EU- moppe!! När jag sade det till mamma och pappa så trodde jag först att de skulle totalförbjuda det, men de lät på dem som att det tyckte om idén. Hurra för det! Fattar ni vad mäktigt?
Nej, nu kommer jag faktiskt inte på något mer att skiva om. Jag är verkligen tom i hövve
Photo Studio?
Här sitter jag i arbetsrummet iklädd Mary Kate and Ashley Olsen- leendet
Mig ska man inte bråka med!
Do you wanne be on top?
Fisk
Visst älskar vi höstens alla färger?
STOR KRAM&MÅNGA PUSSAR

Simpel

2010-08-23 @ 20:07:26
Tja!
Idag har vi bara snackat om betyg förutom på bildlektionen. Det har varit helt OK. Skönt att inte hålla på med något fysiskt ansträngade när man har en lång dag. Fast psykiskt ansträngade är det. Inte behöver man vara speciellt smart men jag kan ändå nästan höra kugghjulen gnissla i järnan. Jag får ont i magen när jag tänker på betygen och ändå är jag inte en av dem som riskerar ett lågt resultat, hoppas jag, haha. Första matteläxan ska göras med omsorg kan jag tala om så att jag loggade in på datorn beror på att jag har läst igenom pappret fyra gånger. Läxan är tills på fredag. Jag blir nästan arg på mig själv. Jag BLIR arg på mig själv, ibland, när jag vaknar från hypnosen och inser att "Jamen snälla Ebba, du har ingenting att oroa dig över! Släpp skiten och bli dig själv". Nu har jag släppt det för idag :) Hurra!
Vi hade håltimme idag på hemkunskapen. Trist. Jag gillar inte håltimme. För mycket tid för att sitta och vänta utanför klassrummet, men egentligen för lite tid för att hitta på något. Lösningen brukar stavas Kiosk, men jag och kompisarna skyndade oss ner till Åstaviken. Jag har aldrig varit så sugen på att bada i hela mitt liv! Jag var nära att "råka" ramla i vattnet, men ja det var nog bra att jag "lyckades fånga mig själv" eftersom att 1. Det inte är så fräscht att sitta med blöta kläder i klass rummet och 2. Vattnet är brunt och förorenat.
Maja hade oturen att bli stucken av en geting på två ställen. Hon svullnade upp lite och vi gick till skjuksyster. Har jag förresten berättat att mamma blev stucken i tungan den här sommaren?! Förstår ni vilka tankar som for igenom mitt huvud när apelsinjuicen sprutade ur hennes mun och den lilla äckliga getingen kravlade omkrig på diskbänken utan sin tagg! Jag fick panik, fullständig panik. Vi befann oss ute på landet också och jag visste unigefär hur lång till det skulle ta tills man inte kunda andas. Fyra minuter. Fy satan vad rädd och jag var och vilken tur att det mirakulöst nog inte svullande upp. Det tackar vi Gud för.

Jag och Love trog till NK idag för att dels köpa present till Hugo som fyller år imorn och för några anledningar som är mer eller mindre hemliga. Det var skönt att gå omkring i stan eftersom att det blev så varmt och soligt på eftermiddagen.
Igår tittade vi på Låt den rätte komma in. Jag vet att typ alla har sett den redan, men till er som känner sig lika utanför som jag kände mig igår: Den är inte läskig. Eller ja, det beror på hur man är. Jag tycker inte att den är läskig. Obehaglig i så fall, lite obehaglig. Blodig och ja.. jo kanske ändå lite läskig ändå, men inte sååå. Det lovar jag :)

Undar om mamma och Magnus har kommit långt med uppackingen? Jag längtar!

pussochkram

Man blir aldrig för gammal för att leka med dockor

2010-08-21 @ 21:12:34
Kolla in de där stickade Barbrie- outfitsen som jag hittade i en låda! Bättre än de rosa- glittriga magtröjorna?



Barbrie ska på middag med Kent. Därför tar hon på sig sin pistagegröna klänning och ett par söta, röda klackar.



Blått och ledigt. Barbrie stannar hemma i stugan en vinterdag.



Visst är hon söt och flott i vaniljgul midjeklänning, spetsblus med guldknappar och sommarhatt? Barbrie ska på kafferep hos en väninna.

Jag vill tacka Barbrie som har ställt upp som modell i min studio. Tack, tack.


Söker du en modell så är det bara att kontakta Barbrie&Company. Barbrie själv och ett tjugotal andra välutbildade modeller ställer gärna upp på bilder för både reklam och personliga bilder till bloggar, hemsidor och album. Jag och Barbrie är gamla kompisar så hon tog ingenting för mina foton, men om du vill låna henne för en dag så beror kostanden på miljön. Vill du att hon ska posera i geggamoja kostar det mer än på stranden. Du behöver inte oroa dig över lunch under dagen eftersom att Barbrie och hennes kollegor går på en diet som kallas "ät ingenting så blir du smal som en pinne". Tummen upp! Ring: 070669875463726 och beställ en tid nu

På vägen hem från Antes kalas åt vi på Mc Donald´s!

haha puss&kram




Tårta och ballong

2010-08-21 @ 12:46:57

Hejhej Sillen!
Om 26 minuter ska vi åka till Antes kalas. Barnkalas, med paprikamackor, tårta och bullar ni vet. Jag har gjort ett kort till honom och blev faktiskt ganska nöjd. Det tog nästan en halvtimme att klippa och klista på olika färgpapper, skriva med fin penna och hålla koll så att jag inte råkar skriva fel ålder. Det har hänt flera gånger faktiskt och då måste man knyckla ihop och börja om. Jobbigt

Jag har på mig en klänning. Det har jag alltid när det är släktkalas. Klänning, flätor och rosa ögonskugga. Det är något gulligull över det hela. Som en möjlighet att klä ut sig lite. Det är synd att inte Kim och Robin kommer med sin lilla Liv. Mitt kusinbarn som jag nästan dör av längtan att få träffa och hålla i min famn. Jag har köpt en jätte fin liten present som jag vill ge till henne också. Men eftersom att Liv föddes för tidigt förstår jag att de behöver mer tid.  
Igår tittade vi på Harry Potter 1. Vi har bestämt att vi ska titta på alla filmer från början, gämföra och bestämma vilken som är bäst. Oj vad små och söta de är i första filmen! Min favorit är Harmione, hon är liksom söt och kaxig på samma gång och det stora håret får henne att se ännu mindre ut.

Igår tittade jag och Niktita på Vampire Sucks efter skolan med popcorn och läsk. Den var en jätte rolig. Framför allt när Jacobs vargkompisar hoppar fram i korta jeansshorts och dansar till It´s raing men. Då höll jag på att dö.
 
Efter filmen gick vi hem till mig och tittade upp... några saker på datorn, skrev en lista och så. Spännade!!! :D


Nu är det sådär jobbigt väder. Kallt på morgonen och klibbigt på eftermiddagen. Det är bara att packa väskan full med fem olika outfits om man inte vill antningen frysa eller svettas. Nästa gång vi kommer ut till Nacka ska jag bada. Jag vet att det låter jätte knäppt med det ska jag banne mig göra. Någon som hänger på?
Nu ska jag göra mig ordentligt i ordning och plocka upp klädera som ligger här och var i mitt rum. 

Ha en fin dag! 

puss&kram 

En morgon som glänser

2010-08-20 @ 09:25:12
Tjena Sillen!
Jag fick en kommentar igår. Jag tycker att du ska ha bilder annars är det inte roligt med bloggar.
Tack, nu vet vi vad du tycker. Sjävklart kommer jag att ladda upp bilder i senare inlägg (kanske i detta), men inte lika mycket som förrut. Vill du titta på bilder så kan du tillexempel läsa Kenzas blogg, eller Fokis. Jag tycker att texterna är viktigare än bilder i en blogg, i alla fall i min eftersom att jag är en så fantastiskt intessant människa!

Klockan är sju minuter över nio och ska ska gå halv. Gå, faktiskt. Gud har skänkt oss en underbar morgon med solsken och ren luft. Jag ska gå långsamt och andas djupt hela vägen.
Jag gick hem hit för att lämna en stor väska hos pappa och för att jag hellre ville åka bussen med mamma och Love, som skulle inte till stan tidigare, än själv. Jag tycker alltid att det är så jobbigt att skiljas från mamma när vi har varit tillsammans i en vecka...
Efter skolan ska jag och Nikita gå på bio. Vi ska se Vampire Sucks, på lördag har min kusin Ante kalas och på söndag ska jag äta brunch med Gabi. Så, nu vet ni vad jag har för planer. 
Jag vet inte när jag bloggar igen så jag passar på att önska er en trevlig helg!



Lucas på kräftskiva



Middagen som jag lagade helt själv förra veckan



Söta Erica på Wayne´s



pusshej 

Klibbigt

2010-08-19 @ 16:27:06

Tjena bloggen! Jag ska nog döpa dig till till något. Vad sägs om Sillen? Jag tycker att det är ett riktigt bra namn.
Tjena Sillen!
Dagen är varm. Jag säger inte var eftersom att klockan bara är tio i fyra. Jag tog på mig jeans idag för det regnade på morgnen. Det var ett stort misstag kan jag säga. Jag är jätte varm och svettig! Jag avskyr att vara svettig, det är verkligen äckligt. Framför allt när håret liksom klibbar sig fast i nacken. Usch, då fryser jag mycket hellre!
Jag sitter hemma hos pappa och smattrar. Tanken var att jag och Love skulle ta oss ut till Nacka tillsammans efter skolan, men han gick hem till en kompis och påväg till Slussen ringde han och sa att han vill stanna. Tack så mycket! Äsch, det gör inget. Vi åker hem med mamma och Magnus lite senare. Det är förresten ganska skönt att sitta här en stund, klappa min fina katt och krama om pappsen. När jag tänker efter så har jag faktiskt saknat honom, fast det har varit mycket med hus och flytt.
Jag och kompisarna fikade på Muffin Magansiet idag precis som för ett år sedan. Det var mysigt. Jag tror att vi tog upp hela caféet så många som vi blev. Muffinsarna är otroligt stora! Och goda. Tillskillnad från bullarna på Saturnus. De är också stora, ännu större, men smakar nästan bara deg.
Ozze snackade på om betyg idag. Jag ritade på blocket, fyllde i bokstäverna med bläck. ABC. Men jag lyssnade också och det stack till lite i magen varje gång han nämnde det allvarliga ordet betyg. Jag är så vansinning rädd för att bli besviken på mig själv. Jag vill inte bara ha höga betyg, utan jättebra, bäst. Jag tävlar inte med någon annan än mig själv, men jag har satt upp målen så högt. Jag använde en pall när jag satte upp mina mål och nu måste jag hoppa för att nå dem. Men ni ska ge er fan på att jag ska hoppa. Det handlar ju trots allt om min framtid.
Igår sprang jag i Nacka. Det var jobbigt, och dessvärre är det ju det som är meningen. Helt ärligt så var det skönt också. Framför allt efteråt.
Nu kom Hugo hem. Världens sötaste kille. Nu ska jag brotta ner honom i soffan och pussa honom.

stor kram och många pussar

Start

2010-08-18 @ 11:45:56
Hej bloggen!
Det känns rätt att vara tillbaka. Det är så mycket som har hänt, ni fattar inte! Var ska jag börja? Det var skolstartidag. Sammanfattning: Helt OK. Det skulle ju inte skada med liite mera sommarlov, några dagar till bara. Men det är en skitsak att klaga på! Jag menar, hur många har tio veckors sommarlov? Inte alla i alla fall. Ingen hade förändrats. Inte mycket i alla fall. Jag kan inte bestämma mig för om det är bra eller dåligt. Min första tanke var dåligt, men nu känns det ändå skönt att alla är sig lika. Någon var brun som en pepparkaka, några hade blivit lite finnigare och ett par killar hade kommit ur målbrottet under sommaren, men mer än så var det inte. Jag kände mig lång som vanligt när jag kramade om alla. Lång. Jag har kommit på en sak med mig själv. I våras kunde jag ha lite av ett komplex för min längd, men nu tycker jag bara att det är snyggt! Jag älskar fortfarande mina korta kompisar lika mycket (haha) men jag trivs mycket bättre med min längd nu. Jag är nöjd med mig själv. Jättenöjd. Det viktigt att tycka om sig själv för den man är!
Mitt sommarlov har varit jätte härligt! I början hade jag fullt upp med resor och "familjeutflykter", men den senaste veckan har jag träffat en hel del kompisar, hängt på UNG08 och sovit ut på morgnarna. Mitt i allt detta så har vi ju faktiskt också flyttat! Snacka om omställning från tre till åtta personer! Men, enligt mig, väldigt spännande och kul. Jag ser fram emot att lära känna alla på djupet och bilda en vardag tillsammans med dem som jag lyckligtvis tycker väldigt mycket om. Ingeting är perfekt, men man måste nog ändå säga att jag har haft tur! Tur att Magnus barn är de bästa plast-, låssas- eller styvsyskonen man kan få. Faktiskt.
Huset är den dröm. Men det vet ni redan. Så fort vi har fått någorlunda ordning på lådorna så är ni alla välkomna ut till Södra Lännersta (där jag numera bor varannan vecka)! Jag har fått ett jätte gulligt rum med ett runt fönster som jag fånigt nog alltid har velat ha, haha.
Tillbaka till ämnet: Skolstart som inkluderar ett nytt och fräscht skolår. Jag har ett blankt uppslag framför mig och nu är det upp till mig att fylla sidorna allt eftersom. En dag i taget. Jag har bestämt mig för att skriva med min allra finaste handstil dessutom. Jag vill att allt ska vara rätt. Med det menar jag inte att jag inte ska begå misstag för det är något man lär sig av, men jag ska inte stressa eller göra saker som jag inte mår bra av. Jag ska inte boka upp veckan med saker som jag inte har något lust att göra. Det är så mycket nu. Helst av allt skulle jag bara vilja vara ute i det nya huset nu och lära känna det nya området. Satsa allt på det nya! Det ska vara nytt! Jag ska krossa trista rutiner och måla vardagen röd och gul och lila. Jag ska vara kreativ. Stryka tennis och ridningen på prov och börja på Street Dance. Jag gämför inte mina intressen med varandra men jag vill göra något annat för ett tag. Ska torka av dammet på min keeyboard och skriva en låt om kärlek. Jag ska lägga min veckopeng på kläder som jag känner mig skitsnygg i och små saker som ökar mysighetsfaktorn i mitt rum. Som sagt är det bara jag själv som kan fylla i den blanka sidan i min bok och vem har sagt att man inte får lov att rita i den fast det bara är tisdag och skoldag? Bloggen finns till för att bekräfta det jag gör. Men om jag inte skriver på ett tag så kan ni räkna med att jag har fullt om med något roligt. Ni ska vara glada för att bloggen står kvar på min lista över saker jag ska fortsätta med!
Just nu sitter jag på mammas jobb. Usch vad tråkigt, tänker ni. Men jag tycker tvärt om att det är mysigt. Tyst och stilla. Ett kontor fullt av blanka tidningar som ingen har läst och ett behagligt smattrande på ett tiotal datorer. Alla har fullt upp med sitt. Jag har fullt upp med mitt. Jag undrar var vi ska äta till middag. Undrar vad vi ska laga för något i det nya köket? Kanske måste jag ta cykeln till Hemköp och handla mjölk. Inga problem. Luften är tung och fuktigt. Jag får lite ont i huvudet, men om värmen vill hålla sig kvar ett tag till så är det värt det. Förresten så känns inte hösten så ångestladdad längre. Jag kom just på att kollektioner som kommer att släppas ut snart! Alla snygga färger och annorlunda modeller! Kommer modet att passa mig eller ska jag gå min egen klädväg? Erkänn att hösten bjuder på det finsate!
Nu börjar jag bli hungrig. Jag älskar att vara hungrig! Då har man något att se fram emot: Lunch.
Vill skriva förlåt för att jag inte lägger upp så mycket bilder, men jag kommit på att det är ganska billigt med bilderblogg. Ska satsa mer på texterna! Bilder kan man titta på i mina album på Facebook om man har glömt bort hur jag ser ut. Ful är bloggen också, världens fulaste! Men DET däremot kommer lite längre ner på listan.
Ojsan vilket bamse- inlägg! Varför blir det alltid så? Har du orkat läsa ända ner hit så får du en guldstjärna av mig!
Stor Puss Och Kram!

Ta en risk

2010-08-01 @ 21:36:41

Hola.

Mitt rum är fullt av kläder i alla färger och former. Jag är verkligen bäst på att skapa högar! Om det fanns en tävling om vem som kunde skapa flest högar på tio minuter så skulle jag vinna första pris. Men sedan. Sedan tar det stopp helt och hållet. Jag vet liksom inte ritkigt var jag ska placera alla dessa högar. Vad ska jag ta med till mamma och vad kan stanna i pappas garderob? Vad ska strykas och vad ska inte strykas? Måste jag verkligen tvätta den här klänningen? Jag har ju bara haft den i en och en halv dag! Ja, det är mycket att tänka på.
Den här kvällen var vi på en riktigt lyxig grekisk restaurang på St Paulsg. Jag åt lamwracks med tzatziki och grillad potatis. Det var hur gått som helst! Jag älskar grekisk mat. Allt som har med Grekland att göra väcker fina minnen och skapar ett välbehag som liksom sprider sig i hela kroppen. Finns det inte saker som ni också får sköna vibbar av?

Ikväll ska vi spela Sagan om Ringen Risk. Jag vet vad jag har sagt tidigare. Risk är inte min grej! Men jo, det visade sig vara jätte roligt. Spelet gör min alldeles ond och galen. Jag satsar allt på att ta hem segern och när någon tar över min världsdel slår jag handen i bodet så att de små gubbarna flyger åt alla håll. Då tycker pappa och Love att jag går lite över gränsen. Vem trodde att jag skulle bli så uppspelt över något som för en vecka sedan var dötrist i mina ögon. Men hade jag verkligen givit det en chans. Nopp. Så vad kan man lära sig av det? Prova innan du nobbar! (1 poäng)

Vi bowlade idag och det gick ovanligt bra för mig! Självklart brukar jag inte förlora men idag vann jag överlägset över både pappa och Love. Dessvärre blev det inget bad och det var kanske lika bra...? Vi gick till Skrapan senare för att kolla runt lite. Då mötte jag till min stora glädje Amanda och Signe på gatan! :D När jag såg dem kände jag med en gång: Shit vad länge sedan det var!
Synd att jag inte kan följa med dig och fira, men du ska få världens bästa present när vi ses nästa gång. Puss, puss och massa kramar!!
Vi tittade omkring lite i bokhandeln (medan love tittade i TV- spelshandeln, haha). Mamma och pappa och sagt att böcker, böcker kan jag få hur många som helst av och det tycker jag är en väldigt bra sak att lägga pengarna på. Man lär sig faktiskt väldigt mycket av att läsa på att möjliga vis utan att kanske direkt tänka på det. Vi var tvunga att gå ganska snart så jag hann inte välja mellan Carrie´s Dairys och en bok av Lauren Conrad, men jag överlever nog kvällen med senaste nummret av SOLO :) Jag ska fråga mamma och om vi kan titta förbi en bokhandel imorn innan vi åker till landet.

Nu ska jag spela RISK och förhoppningsvis vinna, vinna, vinna! Men troligtvis inte. Love och pappa är både ena ritkigt prisjägare :) Jag saknar jätte många människor jätte mycket! Kim, finaste, finaste Kim. Jag längtar tills vi ses nästa onsdag!! Jätte trist att vi inte kunde ta en fika idag, Maja, krya på dig! Zanya, I´m with you sweetie. Alina! Ta det coolt. Snart flyttar vi ihop och då ska vi alltid vara tillsammans :)

Ha det jätte, jätte bra nu!

pusshej


Tejp

2010-08-01 @ 15:41:32

Usch, vad bloggen är ful, jag får nästan ångest! Jag lovar att den ska pimpas inom en snar framtid.

I går kväll hade jag fruktansvärt ont i en tand. Det gjorde så ont att jag var tvungen att ligga stilla och nypa mig hårt i kinden för att det skulle värka mindre. Jag hade till och med lite feber. Allt började med att jag stoppade ett tuggummi i munnen som jag har gjort så många gånger förrut och sakta men säkert började smärtan stiga till nästan olidlig. Det ilade i tanden på samma sätt som när man åker Balder på Liseberg, fast roligt var det inte, tvärtom.
Jag tog värktabletter och värmde upp en kulpåse att trycka på kinden och det kändes lite bättre, men när jag vaknade på morgonen kändes det likadant. Jag och pappa åkte till akuten och det visade sig att min tandläkare hade missat en liten bit av hålet. Bedövningen var hemsk, så hemsk att jag grät. Det gjorde så ont att jag inte ens brydde mig om att det var pinsamt. Borrningen gjorde också ont men jag höll inne alla klagomål eftersom att jag absolut inte ville att han skulle sticka mig med ännu en fasansfull spruta i munnen. Nu är det över och alla tycker synd om mig. Jag har legat och läst Glaumor i sängen chillat med tusen nålar i munnen efter bedövningen. Nu har vi ätit lunch och jag har hjälpt till att tejpa in Love. Nej, det är ingen syskon- mobbning utan ett modelljobb. Han ska stå staty i en tunnelbana och i en park. Maria gör skulpturer av honom och det första momentet stavar: tejpning. Jag hjälpte till att riva tejpen i bitar och njuta av att se Love plågas. mwoahahahahaa (näädå)!
Efter att vi har ätit lite bullar ska jag, pappa och Love sticka iväg på något eget. Vi ska antagligen åka till Flatenbadet och hoppa från hopptornen. Jag har äntligen tagit modet till fånga och hoppar från alla höjder nu :) Det är ganska mulet ute men tryckande varmt och jag skulle inte tacka nej till ett dopp i det blå.
I morgon åker vi till landet med mamma och där ska jag ta det lugnt.


Killarna som står högst på heting- listan! :





Fotbollshunken Cristiano Ronaldo. Vi kan skratta gott åt att hans kärlekshistoria med Paris Hilton försvann lika snabbt som den blossade upp.



Den goda vampyren Kellan Lutz. Som ner ser på bilden gör han reklam för Calvin Klein. Vi förstår varför de vill ha honom.

Badbilder:



Jag och Lucas.



Här slänger jag mig ut från fem meters höjd.



Pusshej