Vinnare av Erovison Songcontest

2010-05-31 @ 20:14:19

TYSKLAND



Jag tyckte nog ändå att hennes låt var ganska bra! :)
Vilka mer än jag tror att Salem Al Fakir hade klarat sig bättre i Eurovision Songcontest? Jag tror inte att Europa tyckte att Annas bidrag var tillräckligt "svängigt". Visst är hon söt i sin lilla klänning som blåser i vinden, men hon verkar ju så skör och sårbar. Lena (som vann) var kanske lite mer av den "coolare" sorten och hon rörde sig mycket mer på scenen. Hon påminde mig faktiskt lite om Bitterfittan (som brukar vara med i Ballar Av Stål) till utseendet, haha ;)

Boboll?

2010-05-31 @ 16:03:01

Hej hej sötnosar!

Förlåt för att min blogg är tillfälligt ful men jag ska fixa det snart, en dag när jag orkar :)

Jag kom precis hem från skolan, eller snarare Tildas gård, haha. Vi stod där utanför och pratatde om allt och ingenting och nästan en halvtimme. Vi har alltid något att prata om jag och Tilda. 

Idag gick vi igenom boboll- regler på idrotten och det var ganska komplicerat. Banan var formand som en segelbåt och utelaget var tvungna att ha på sig stora, jobbiga handskar som bara gjorde det svårare att fånga bollen. Eftersom att inte vi är några proffs och utelaget ska kasta bollen åt den som ska slå i innelaget så flög bollen oftast inte mer än fem meter. Jag stod längst bak så jag fångade inte ett enda slag, haha, men det kanske blir roligare på fredag när vi har grunderna i huvudet.

På bildlektionen skulle vi städa. Jag skurade bänkarna och det var ett helvete att få bort all intorkad färg, men tillslut så försvann det mesta :)

SO- lektionen gick åt för att titta klart på Troya och gissa vem som grät igen?! Ebba Ahlström Killgren. Jag kunde inte stoppa tårarna när Arkilles dog! Det värsta är att man vill vara på både Troyas och Grekernas sida i kriget, man vill att alla ska bli vänner med alla och att de ska sluta kriga! Ingen ska behöva dö, eller lida. Fast det hade ju inte varit så spännande! Men det var lite för många som man "hejade på" som dog tycker jag :(

Stackrs Kalle som blev skuk och kräktes idag i skolan! :( Hoppas han kryar på sig tills imorn! :)  

I morgon är det den 1 juni och då är det sommar på riktigt. Då är det inte vår längre, utan sommar, sommar, SOMMAR!
Jag är så shopping sugen att det nästan kliar i kroppen just nu :P Jag vill köpa många shorts och ett par söta ballerinaskor med guldploppar på Belle! Klänningar och ännu flera ballerinaskor! Bikinis och hjärtformade solglasögon! Jag trivs abolut bäst i sommarkläder! Inga kladdiga leggings eller stickiga koftor :) Sen ska jag tvinga Ankan att lära mig att göra sånna där utbakade flätor i luggen!

Nu eller senare ska jag öva lite på cellon inrför sista lektionen och sedan ska jag sätta mig på balkongen och njuta av värmen! 

PJÄS OCH MER












(Röda kinder!!!) 









Blå leggings, haha. Är det inte typiskt mig? :)

PUSSILUSSGUSS

Musik

2010-05-30 @ 20:37:53

Coldplay´s lyrics in my heart!





FIX YOU:


When you try your best but don´t succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can´t sleep
Stuck in reverse

Ande the tears ceme streaming down your face
When you lose someting you can´t replace
When you love someone but it goes to waste
Coluld it be worse?

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

And high up above or sown below
When you´re too in love to let it go
But if you never try you´ll never know
Just what you´re worth

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you...

____________________________________________________________

Bandmedlemmar:
Sångare/Gitarrist/Pianist: Chris Martin
Sologitarrist: Jhonny Buckland
Trummi: Will Champion
Basisit: Guy Barryman

de har sålt över 50 miljoner album! :O





FAVORITLÅTEN!



Jag fattar inte varför det bara är Vivala Vida som har legat i topp på hit- listorna! Coldplay har gjort en massa amdra låtar som är mycket bättre än den (min åsikt)!
Jag lyssnade på P3:s hitlista idag och det var fem nykomlingar av 40 st! Jag fattar inte hur människor pallar lyssna på samma låtar varje gång.
Musik är en ny rubrik som jag hoppas ska dyka upp oftare i mina kommande inlägg!
PUSS

Tårta

2010-05-30 @ 18:32:48
Hej hej :)

Vi kom precis hem från landet. Jag, pappa och Hugo var där bara över dagen för att vi var tvungna att klippa gräset som hade blivit alldeles för högt. Tyvärr så missar jag Amandas föreställning på Göta Lejon, men jag hopppas att det går bra för henne! :)
Nu ska jag leka med Hugo. Sedan ska vi nog käka middag, fast jag är inte hungrig alls. Vi har ätit pizza och glass på landet plus tårta på morgonen eftersom att det är Mors dag. Jag och Love hade bakat våran specialtårta. Vi gick hem till mamma vid tio med present och blommor. Hon blev jätte glad! Ett litet firande är väll det minsta man kan ge sin mamma efter att ha satt en till livet? :)
Imorgon drar skolan igång igen och det känns faktiskt rätt kul eftersom att den här veckan förhoppningsvis kommer att kännas som en avrundning inför sommaren. 
F*UCK! Jag glömde min sminkväska på landet igen! Epic fail, haha. Aja det löser sig ;)
Ha en fin söndagskväll, PUSS

Jag har världens bästa mamma! :D

Jag vill ha fyra kattungar!

2010-05-29 @ 12:41:15
Heej :)

Klockan är halv tolv. Om en kvart ska jag, Love och Hugo gå till Medborgarplatsen för att käka på Burger King. Pappa hjälper Maria med en skulptur som ska vara klar snart. Vi ska möta honom på Mariatoget klockan två för att bowla. Jag ska göra allt jag kan för att inte vinna igen, haha.
Vi har städat hela morgonen. Jag har dummsugit och städat toaletterna, usch! Jag är tyvärr ganska känslig för smuts och bajs och sånt... Wäck!
Ikväll kommer kanske Palle :) Jag vet inte om vi ska titta på Eurovision Songcontest eller om vi skiter i det eftersom att Sverige inte är med :( Deprimerande! Men alla kan ju faktiskt inte vara med varje år...

Gårdagen var skitbra! :)
Jag fick träffa Tildes kompisar Otto, Bure, Alice och Kadio och vi hade jätte kul :) Vi köpte läsk och satt i parken på eftermiddagen. Sedan gick vi hem till Alice och gosade med hennes overkligt söta kattungar som var två veckor gamla! De var oerhört frestande att stoppa ner alla de fyra små luddiga varelserna i handväskan..., men jag hade förmodligen blivit upptäckt eftersom att de skriker så mycket, haha. (Ni får bilder senare)

Jag önskar att vi hade en stor fläkt på taket. Om man tryckte på en liten röd knapp skulle den sättas på och alla stora, gråa moln skulle glida ner till Göteborg istället. Det är inte det att jag inte tycker om Götet, men göteborgarna verkar ärlig talat inte bry sig speciellt mycket ifall det regnar eller inte.
- Känn ingen sorg för mig i Göteborg!!

Nu ska jag sätta upp håret i en sexig knut och dra iväg!

PUSS

Sweden is out of game

2010-05-28 @ 10:05:01
Godmorgon godmorgon! 
Jag har precis vaknat och stoppat i mig lite frukost. Mamma och Love har redan gått för jag sov till ganska längre eftersom att vi har komp- ledigt hela dagen idag. 
Elva ska jag vara hemma hos pappa. Då har han lagt fram pengar på bordet (månadspeng) så att jag kan gå och handla en present till världens sötaste violinist som fyller fjorton år idag! Sedan ska jag tagga till Zinken vid fyra och möta Tilde, Otto, Bure, Alice och Nalleman =) Vi ska köpa kakor! Måns och Ludvig frågade mig om jag skulle följa med till Grönan i dag så jag frågade Tilde, men hon ville inte så vi hänger så Söder istället. Jag, Maja och Zanya försöker planera att åka till Grönan nästa helg istället ;) Då ska jag köpa en sån där stor karamellnapp med lakritssmak som jag älskar!! Det var länge sen :) 
Om jag lägger huvudet på sned så ser jag vasen i köket med de blommor som jag fick igår efter föreställningen. Såhär dagen efter känns det nästan ännu härligare att allt gick så bra. Det finns inget värre än att vara nervös under en lång tid! Ett dag kändes det faktiskt nästan som att jag drömde, haha. Jag tror inte att jag har rampfeber för när jag väl står på scenen så känns det helt fantastiskt, men har har defenitivt panik innan det är dags. Herre Gud vad hjärtat slog! Jag trodde nästan att jag skulle kräkas rakt på golvet så rädd var jag, men för vad egentligen? De som sitter i publiken är ju snälla föräldrar och vänner som är där för att se på en rolig föreställning och inte för att döma mig... 
Tänk att inte Anna gick vidare till final igår! Det måste varit första gången som inte Sverige går vidare. Stackars Anna! Ja, det var faktiskt tråkigt. Men hon var faktiskt bäst av alla de som uppträdde. Ska jag vara ärlig så tror jag inte att det är så många som röstar på musiken utan snarare på utseende och kläder, och vad är det att tävla emot? Jag tror inte att våra grannländer tycker att det är så sexigt med gymnastikskor på fötterna och svarta leggings. De vill ha långa, smala, nakna ben och kort- korta klänningar. Annas bidrag var för neutralt, tråkigt helt enkelt. 
Nu ska jag klä på mig, packa en väska och dra hem till pappa. Ha det bäst!
PUSS

Lycklig

2010-05-27 @ 21:33:53
Hej Hej hej hej hej! 
Ni fattar inte hur bra allt känns för mig just nu. Allt. Det är över nu. Oron i magen finns inte längre kvar. Oron av att göra fel. Den försvann när ridån gick upp, ljuset tändes och musiken sattes igång. Då fanns det ingen anledning att vara nervös längre. Då var det bara att samla all energi i kroppen och köra för livet! Och det gjorde jag. Shit vad kul det var! Shit vad duktiga alla var! Shit vad duktig jag var! Ja faktiskt. nervös som jag har varit! Det känns faktiskt toppen just nu. Vi har ätit mammas goda laxburgare till middag och tittar just nu på semifinalen i Eurovision Songcontest. Anna Bergendahl har precis sjungit och hon var faktiskt jätte duktigt! Det kanske inte är världens mest avancerade och roliga låt med hon framför den med en sån härlig, personlig energi! 
Nu ska jag återgå till att njuta av att vara lycklig och lugn i kroppen! 
P.S! TACK FÖR BLOMMORNA!
PUSS 

Nervös och stressad

2010-05-25 @ 18:35:27
Hej hej :)
Jag kom precis hem från en hård ridlektion. Jag vart helt svettig, haha. Fick rida snälla, pigga Pippi så det var inte svårt att få ingång henne, men eftersom att jag har bytt till en svårare ridgrupp var övningarna lite mer ansträngande än vad jag är van vid. Fast det var kul med utmaningar! Jag blir så arg på Pippi för att hon hela tiden envisas med att bocka i galloppen. Jag höll på att ramla av flera gånger, haha. Stygg häst!
Snart hoppas jag att Love kommer hem för då ska vi sätta igång med maten. Mamma och Magnus kommer inte hem förrän åtta. De är ute i nacka och bisiktigar huset. FF, yeah!! Jag och Love ska riva hela huset, sälja alla möbler och köpa glass för pengarna!! :P
I morgon ska vi repetera pjäsen med musik. Jag är redan nervös! Jag är fortfarande lite osäker på hur jag ska formulera mina repliker. GOD! Vi är fortfarande lite sura över att Anita inte ha tid med oss -.- Margareta är dessvärre inte speciellt pedagogisk. Hon klagar mest över småsaker som att rekvisita - dockorna inte ska misshandlas och att det ligger ett manus på golvet. Hallå! Vi har två dagar på oss innan föreställningen!! Då gäller det att man kör igenom pjäsen så många gånger som möjligt och inte bestämmer att alla, en efter en, ska berätta om "vad de vill bli när de blir stora". Idag har vi knappt fått gjort någonting känns det som. Dessutom är alla pinsamt slarviga på att ta med sig de som ska tas med! Oj, jag har visst ingen krona, oj oj oj! AHH, nu måste alla skärpa sig!
Två andra saker att vara nervös över är celloföreställingen och provspelingen i morgon... suck! Är det någon som har ett tips på hur man kan lugna ner sig själv??
PUSS

Härlig konstert!

2010-05-24 @ 16:30:37
Hej :)

Jag har precis övat på cellon och nu låter det äntligen riktigt bra! Jag har inte haft tid och ork att träna så mycket inför konsterten men jag fick en hel tid tid över nu hemma hos pappa. Visningen i mammas lägenhet håller på till stax efter sex så då kan jag åka hem till henne igen och käka middag. Det ska bli fantastiskt skönt att komma hem till en lägenhet som tagen ur Sköna Hem utan att slippa sitta på tidningspapper i soffan och tvätta handfatet varje gång kranen har spolat. Så var det nästan igår, haha.
Visste ni att det heter en cello och flera celli? Haha

Första temadagen
Vi ska tydligen vara i ett klassrum den här veckan och öva på pjäsen... Hmm. DET GÅR JU INTE! Sista dagarna innan föreställning och vi ska kuta omkring i ett trångt klassrum med Margareta. Margareta? En svenskalärare! Hur ska det här gå?
Jaja. Jag, Maja, Simon och Kalla tillverkade ett leksaksslott i bildsalen som Maja och Ludvig ska leka med. Ja, asså i pjäsen :) Det gick väll sådär, haha. Jag höll på med en mur av kartong som bara välte och välte när jag försökte limma fast den på plattan. Det var nära att jag fick en nervöst sammanbrott och sprutade ut all färg i Simons feja. Tur att jag inte gjorde det för då skulle han har hittat på något tillbaka och då skulle kriget vara igång. Fast färg-krig blev det i alla fall och precis innan jag hann få ett nervsammanbrott IGEN blev det lunch, puh! Klyftpotatis och falaffel. Det var inte gott, men jag åt.

Åttorna hade konstert idag och de var grymma! Verkligen hur bra som helst! Till och med låtar som jag från början inte gillade blev bra när de spelade dem på sitt sätt. Kärlek till musiken och gruppen plus en massa härlig energi! Svinbra
Våran klass är också duktig men det finns några som måste tänka på att inte ta för stor plats. Samma sak gäller teatrarna... Om alla hela tiden strävar efter att få synas/göra mest så funkar varesig en konstert eller en pjäs. Det är när alla bidrar med något litet som det bli finast. Fast någon gång måste man ju få känna sig lite speciell och spela solo i en låt eller huvudroll i en pjäs! :) Men jag kan förstå att man tappar lusten om det är någon som hela tiden vill stå i rampljuset. Ibland glömmer man bort att bjuda in de som står bakom (även jag), men det är viktigt att ge sina kompisar en chans! (Even if you are the best one ofc)


I Lördags var det sommar















PUSS




Dancing in the rain

2010-05-23 @ 20:32:41
Hej hej :)

Vi sitter och tittar på Bubblan, kanske världens sämsta program, haha. Vi hade tänkt att gå och lägga oss sedan vilket ska bli väldigt skönt!
I dag var vi på Alinas dansföreställning klockan tolv och hon var jätte duktig :) Hennes grupp dansade till Goastbusters. Coolish! :D 
Innan dess åkte jag och mamma förbi hemma för att städa det sista innan visningen. Det var mysigt att sitta i bilen med henne, lyssna på musik och prata :) 
Det har regnat hela dagen, men jag, mamma och Love gick på bio. Vi såg Prince of Persia och den var rätt bra :) 

I morgon drar skolan igång igen. Egentligen så orkar jag inte, men vad gör man? Vi har ju trots allt temavecka! ;) 
Hoppas, hoppas att molnen skingrar sig och molnen tittar fram!
PUSS

Made of gold

2010-05-22 @ 16:32:53
Hej hej!
Kom precis hem från Långholmen. Det har varit en jätte härlig dag med mycket sol och... lite bad, hehe. Det var fruktansvärt kallt!! Benen är inte så svåra att få i, men jag gallskrek när vattnet gick över naveln. Fy, det var hemsk, men samtidigt skönt på något sätt. Jag råkade doppa huvudet också vilket inte var så smart eftersom jag hade smink. Mascaran rann och stack i ögonen, haha. Smart ass! Tur att jag inte ska på fest då :) Vänta lite här... Första doppet i år tror jag det var!! :D Check!
Det bästa var nog ändå att ligga och snacka i gräset medan solen värmde ryggen :) Alla hade med sig hur mycket mat som helst, haha! Det kändes som att var och en trodde att de andra skulle glömma att ta med sig något att äta.
Vattenmelon, mackor, vindruvor, tigerkaka, muffins, småkakor, apelsiner och mycket mer!! Ja, så nu är man allt utom hungrig... :) Jag köpte en morots- dricka och tog med för jag hade fått för mig att det var jättegott! Flaskan gick varvet runt, men det var ingen som tyckte om den, inte jag heller! Det blev lite för mycket med BARA morot. Det var en fruktansvärt stor besvikelse..., men som tur var hade jag med mig lite annat att dricka också ;)
Det var mycket folk på stranden. Bland annat bloggerskan Dissie... Herregud vilken smal tjej! Hon såg ut som ett levande skelett. Jag hörde hur de "snygga" killarna bakom oss snackade om henne.
- Shit vad smal Dissie är!!
- AA hon kan inte väga mer än 10 kilo...
- Nae läskigt!
Vi får hoppas att hon slutar käka bantningspiller så att hon inte försvinner helt och hållet!
En annan vi såg på stranden var våran musiklärare Mårten. Han var där med sina barn och sin fru. Ingen vågade gå fram och säga hej, haha, fast han såg oss nog när vi badade...
Det var sjukt härligt att cykla! Jag hade mammas cykel men det var inte speciellt mycket för stor :) Ibland är det svårt att ta sig fram när folk går på cykelvägen. Jag krockade med en annan cyklist som kom jätte snabbt från sidan och han körde styret i min hand så att jag började blöda. Jag frågade om det gick bra för honom och då röt han bara att jag skulle cykla försiktigt. Jag har svårt att tro att det bara var mitt fel, men även om det var det så är det väll onödigt att vara sådär otrevlig? Well, well...
Tilda körde på trottoarkanten så att cykeln välte med hon han hoppa av innan dess, haha. Det var proffsigt! ^^
Hoppas att mamma och Magnus kommer hem snart så att vi kan åka till Vallentuna!! Måste bara duscha och packa ner lite skit också.
Älskar mina underbara vänner!


PUSS OCH KRAM


Picknick och provspelning

2010-05-22 @ 10:53:57
Hejsan svejsan alla glada! 
Här sitter jag framför datorn när solen skiner för fullt. Jag ska snart hoppa upp på mammas cykel och trampa iväg till Timmi´s. Där jag ska jag möta Tilda, Maja, Zanya, Olga och Ankan. Vi ska cykla till Långholmen! :) Jag har packat ner både mat och badkläder. Längtar ut i solen! 
Efter picknicken åker vi ut till Vallentuna och har en mysig kväll med alla söta där hemma :) I morgon har Alina dansuppvisning och det ska bli jätte kul! ^^
& en lite rolig sak... 
Jag ska på provinspelning till en pjäs på stadsteatern! :D Jag vågar inte riktigt bli glad den här gången... Jag ska försöka att göra mitt bästa och inte har för stora förhoppningar ... 
Nu ska jag städa upp lite här hemma så att mamma och Magnus slipper göra allt sen!
Ha en bra dag PUSS  
Löv that pic! <3 

Love hurts

2010-05-21 @ 20:11:41
Vad innebär det att vara kär i någon? Vad är kärlek?
Som liten fick jag lära mig att kärleken kittlade som fjärilar i magen. Mamma och pappa läste sagor om prinsar och prinsessor som levde lyckliga i alla sina dagar. Barbriedockorna slogs om Kent, drömkillen med klarblå ögon och solblekt hår. Leksakstillverkarna hade till och med givit honom six pack!
Bröllop och picknick i solnedgången. Romantiskt, vackert, fantastiskt!! Vilken unge går inte på allt det där? Jag gjorde det och jag ville bli minst lika lycklig som Snövit och Askungen (bortsett från eländet i början)!
I sexårs var jag "ihop" med tre killar samtidigt och gissa hur romantiskt det på en skala att bli dragen i håret och inlåst på toaletten av sina "killar". I lågstadiet fick man kärleksbrev och teckningar av killen som alltid hade snor på läppen och av han som jämt kissade på sig. Jag rev sönder de gulliga breven med hjärtan på. Så besviken var jag på verkligheten!
Min första kärlek: Kompisens storebror som var två år äldre. Han hette Tigris och gick i fyran.
Fjärilar i magen, check! Men inget lyckliga i alla sina dagar- slut, precis. Han var inte ett dugg intresserad av lilla mig.
Obesvarad kärlek gör ont och det går sällan över på en vecka!
Kärlek: Fler tårar än lyckliga slut.
Hellre verkligheten med än gång än många söta drömmar och en stor besvikelse...


Varför just DU??!!

Fredagsvärme

2010-05-21 @ 15:40:55
Hej hej :)
Kom precis hem från skolan. Thora skjutsade mig på sin gröna cykel :) Det var skönt att slippa vänta på bussen och svettas i trängsel. Sommar och sol är underbart, men jag hatar verkligen när kläderna klibbar fast mot kroppen och halsen blir torr som mjöl. Dessutom är jag hur trött som helst -.- Men nu ska vi inte klaga! Helgen är kommen och det ska firas med fredagsmys :) I morgon ska jag och girlzen cykla till Långholmen, bada och ha picknick. Det ska bli mysigt :D Enda problemet är att jag för tillfället inte har någon cykel (den blev stulen), men jag skulle kanske få låna en av söta filuren :) Det löser sig. Allt löser sig. (Bra tänkt Ebba!!)
Jag, Zanya, Nim, Julius, Månsan, Gabriel och Nils körde lite fotboll idag :) Eller fotboll och fotboll. Jag fattade ingenting av den "leken" som vi gjorde. Killar är fan sämst på att förklara regler.
- Kan inte du filma Ebba? Sade Måns till mig.
TACK. FÖR. DEN. (INTE). BÄSTA. VÄN. Jag har faktiskt spelat i Mariebergs lag för fem år sen så deså!!!
Bara för att jag släppte in några mål och skrek när bollen kom farande i 200 km/h mot mitt ansikte! BAH!!
Mamma kom precis hem från en chefskurs som slutade jätte sent varje dag, så hon ska sova ett tag. Love är antagligen på MFK. Jag orkar inte vara ute, köpa glass osv. Jag är såå trött men jag är inte speciellt sugen på att krypa ner under ett tjockt täcke och vila. Var är min vilja? :O
Idag hade jag på mig gröna shorts från London och linne!! Det kännes verkligen bra att få klä sig i somriga kläder och verkligen njuta till hundra procent av värmen! Finns det något värre än när man tagit på sig för mycket skit och måste gå omkring och svettas hela dagen?!
PUSSISAR

Soligt och varmt, bruna legging och lagad tand

2010-05-20 @ 21:13:00
Hejsan hejsan!

Jag har precis lagt Hugo. Världens sötaste lill-kille ligger och snusar tryggt i sin säng... Ni fattar inte hur mycket jag älskar den lille mannen! 
Pappa och Maria är på fest... Jag och Love ska snart titta på Ebba & Didrik. Jag har aldrig sett den förrut men jag antar att den är lite lik älsklingfilmen Bert. Jag älskar att krypa upp i soffan, svepa filten om sig och titta på en riktig barnslig, gullig, härlig film. Jag är jätte trött så det blir nog inte så sent ikväll... Skönt med sovmorgon imorn!

Vi åt pizza till middag men det gjorde ganska ont i den lagade tanden när jag tuggade :(
Tandläkarbesöket gick bättre än jag hade väntat mig, fast bedövningen spände och det ilade lite i tanden när tandläkaren borrade. Det var ett ganska djupt hål. Jag har ju inte varit hos tandläkaren på väldigt länge eftersom att jag har åkt till Istmaninstitutet men min tandställning istället. Hade jag varit på Hornstull tidigare hade de kunnat upptäcka att det var hål påväg och hindrat dem från att bli större eller ens komma fram. Slarvigt va?!

Idag har det varit underbart varmt och soligt! :D Jag älskar doften av syrener och sanden i luften. Jag hade shorts på mig idag, dock med leggings under men det känndes ändå ganska somrigt :) 

Dagen var underbar men morgonen värst! Jag försov mig och hade bara tjugo minuter på mig, min mobil hade inte laddats under natten så jag kunde inte höra av mig till de som jag skulle träffa efter skolan och nästan all frukost var slut så jag fick äta äckligt bröd...!!  Dessutom upptäckte jag att ett av de par leggings som jag käpte igår var bruna istället för svarta! USCH! Jag hatar att vara stressad. När Ebba är stressad då blir hon arg och då är det bäst att gömma sig!!

Idag var sötnosarna Maja och Zanya tillbaka i skolan, men Ankan ligger fortfarande hemma i sjuksängen.. Nu får hon ta och krya på sig!!

Ha en bra kväll!!

(Andreas is a pain in my ass and that´s all becuse of me!!)

pöss

Var kan min engelskabok vara?

2010-05-19 @ 20:56:43

Hej hej!

Jag har ganska precis tittat på klassikern Scooby Doo med Hugo, pluggat på engelskan och ätit mycket Tacos till middag! Nu sitter jag mätt som en plätt framför datorn och förundras över att en kille i artonårsåldern står och spottar från sitt fönster mitt emot mitt hus.. Hm
Anyway... Jag har köpt nåra nya tajts idag!! :) Det är ganska bra att ha eftersom att det är för kallt att gå barbent men på tok för varmt (och fult) men vanliga nylonstrumpbyxor. Jag gick till Indiska efter Cellon. Det var otroligt varmt ute, jag hade ingen jacka eller tjockare tröja på mig ;)

Love har klippt sig kortkort idag och det blev faktiskt jätte fint! Förrut har han gömt sitt vackra ansikte bakom den tjocka luggen så detta var mycket bättre! ;)
En jobbig sak: Jag har tappat bort min engelska bok! :o Jag förstår inte hur det gick till. Jag har för mig att jag stoppade in boken i skåpet förra lektionen. Jaja, det är sånt som händer och lyckligtvis inte allt för ofta, men det är trist för den kostar
nästan 300 kronor. Jag ska kolla hemma hos mamma också, men annars är det bara till att köpa en ny :(

Tredje dagen utan smink i skolan! Wow! :D Jag är imponerad över mig själv. Min nässisär är kvar på landet... Jag skulle kunna åka hem till mamma och snatta lite av henne, men ärligt talat är det inte så farligt. Jag är ju trots allt samma gamla söta tjej ändå, haha! ;)

Idag var både Zanya, Ankan och Maja sjuka! Det verkar som att det är nåt basketvirus som har drabbat dem! :( Hoppas att ni blir bättre snart sötnosar!
Men jag och Tilda däremot har haft en riktig skrattfest i skolan, haha. Jag älskar att skratta med Tildur! Oftast handlar det om pinsamma grejor ( Andreas u know ), HAHA! Puss

Vi börjar närma oss slutet på filmen Troya och idag kämpade jag mot tårarna! Åh, det var så starkt och sorgligt och hemskt och nää joså jobbigt det vaar! Ändå kan jag inte låta bli att innerst inne älska sånna här filmer som man grinar av...

När pappa kommer ut ska vi hitta på något. Jag älskar att vara social med mina underbara familjemedlemmar! Bara för att jag har en jobbig blogg så behöver inte det betyda att jag är en tonårsbitch som inte gör något annat än håller på med datan! Important to know, huh?



Rarings!



Tilda är göllig och ballast med dragspelet! :D 


Ha BÄSTA kvällen ever och gör nåt som DU verkligen vill göra!
 
PUSS




 

1+1= Helt fel i solen...

2010-05-17 @ 20:05:23
Hej hej!

Jag sitter och lyssnar på Spotifys topplista. Den är allid bra att kolla in om man känner sig vilsen i alla nya, häriga låtar som kommer hela tiden med olika, konstiga namn :)

Idag hade 9B sin sista konstert! De var verkligen jätte bra :D men den kändes ovanligt kort... :(
På SO:n var det omrösting. Hur många vill ha grupparbete? Hur många vill titta på filmen Troya med snyggingen Brad Pitt och sötnosen Orlando Blom i huvudrollerna. Gissa vad som vann? Mm rätt! :) Filmen verkar vara bra! En blandning av blodigt krig, gudar, kärlek och svartsjuka! :o Då känns det ändå helt okej att ha SO imorn! Ska jag vara ärlig så är jag spyfärdig på skolan just nu. Jag vill inget hellre än att chilla i sommarsolen som äntligen kommit!
Idrotten var faktiskt ganska härlig eftersom att solen sken! :D Vi fick öva på lite softboll tekniker. Jag, Olga oh Theo var i en grupp. Det var roligt att slå (jag var faktiskt rätt grym, haha), men det var mindra kul att försöka fånga bollen med den gigantiska handsken. Det var nästan omöjligt att hinna ifatt bollen innan den hann studsa på gruset. Jag klarade att fånga den men en studs :) Solt! x)
 På lördag ska jag, Maja, Zanya, Olga, Ankan och Tilda förhoppningsvis åka och bada och ha picknick på Långholmen, fast det beror på hur det blir eftersom att våran lägenhet har visning... Det kan hända att det blir lite körigt i helgen. 
På torsdag ska jag få träffa Nalleman och Bure! :D  Det ska bli spännande, haha X)
Jag har övat lite på cellon, lekt med Hugo och ätit köttgryta den här kvällen... Ska kanske kolla på någon film när Hugo sover. Ett billigt sätt att skojja till vardagen ;)



Some children never grows up! I will never be too old for this kind of funny games! :)




Jag tror inte att någon av oss kan vara nöjd med den här bilden, och just därför kunde jag inte låta bli att lägga upp den!  x)

                                                                               ...

PUSS


Min favoriter!

2010-05-16 @ 15:06:54
Att kräkas i direktsänding...



Jag kommer när vi sjöng den här i skolan på gatan i kör, haha!



Hahaha x)



Jag har precis duschat och ska snart ut på stan lite granna....

PUSS

En sommar helg

2010-05-16 @ 13:33:50
Hejsan alla sockersöta sötsaker!

Vi kom ganska precis hem från landet. Igår kändes det nästan som sommar! Solen sken, det var nästan 20 grader, vi åt glass i gräset, Love badade och vi grillade ute på kvällen! Utan tvekan en toppen dag :) Men idag är det dugg och gråmulet som gäller. Jag tänkte nog satsa på att stanna inne!
Hugo och pappa är på barnkalas hos en liten kille som heter Iggy, är det inte ett gulligt namn? x)
Jag gör ingenting, känns som en blandning av skönt och trist. I kväll kommer Klara på middag hon hon ska minsann få berätta hur det var att jobba som scenarbetare under Lady Gaga konsterten! :D Hon var där med sin pojkvän som kände nån som kände nån som kände nån... snacka om lyxigt! :D De fick se hela konsterten gratis också!!

Fullspäckat shema i slutet av månaden:
Den 20 maj ska jag borra i tänderna :( 
Den 23 maj har Alina dansföreställning :)
Den 26 maj ska jag ha cellokonstert, mest för Johans skull känns det som, haha.
Den 27 maj har jag teaterföreställning :)
Den 28 maj har Simon premiär på Standsteatern!
Sedan ska jag förhoppningsvis åka och titta på Enskedespelen också där Nim, Stella och Julia är med i! :D

Nu kom pappa hem och vi ska äta gröt till lunch :)

PUSS  

Lite random pic´s

2010-05-14 @ 16:46:42

Hej hej :)

Nu är jag hemma hos pappa, ensam. Love och pappa är och ser på Talang.
Jag har haft en liten mysig stund på Fåtöljen med Lisa och hennes kompis Josse som också är i Stockholm och praoar. Det verkade som att de hade haft det jätte härligt i Sveriges glammiga huvudstad (?) :)
Det var mer än ett år sedan jag träffade Lisa, vilken är hemskt, men det kändes som att vi sågs igår som vanligt, hehe. Älskar verkligen den männikskan! Jäklar vad många minnen vi har som inte kan snackas om tillräckligt mycket...

Sitter och lyssnar på Justin Bieber och det är helt och hållet Stellas fel! Jag vet inte om jag kan säga att han är bra direkt, men hans låtar är så söta, haha. Han är sexton år och har inte kommit in i målbrottet än, det är faktiskt lite kontsigt! Det gör ju att han både har ett ovanligt högt register och kan waila som en tjej. Han är så charmig på något sätt fast jag skulle verkligen inte kalla honom snygg. Det finns bara EN för mig (Taylor Lautner ofc)!
Han ser verkligen ut som en av Loves kompisar, haha (taskigt att säga vem)!





När pappa och Love kommit hem ska vi käka middag och sedan åka till landet. Det ska bli okej :) Kul att träffa papi i alla fall!

.................................................................................................................................................



Söta Lisa på fiket!



L och Josse på Hornsgatan :)




Sämsta bilden på mig och Theo x
)



Hemma hos Nikan förra fredagen
:)



Haha Alina!
^.^




Bebisar!

PUZZ

Lisa!

2010-05-14 @ 10:39:43
God morgon! :)

Hoppas att ni har sovit gott!
Snart ska jag hoppa i duschen och sedan ska jag bege mig ut på stan och träffa Lisa. Egentligen så skulle jag passa mammas kompis lilla tvååring Hanna idag klockan tre till sex, men så blev det inte så nu får vi mer tid.
Pappa jobbar med Talang så vi kanske ska gå och titta på semifinalen lite senare men jag vet inte om jag orkar, haha.


BÄSTA VIDEON! :D


PUSS

Hoppet...

2010-05-14 @ 00:24:45
Det värsta som finns är när man egentligen borde sova men inte kan. Man är för trött för att kunna somna...
Jag vet inte vad som gör att jag inte kan krypa ner under täcket och blunda. Jag undrar fast jag nog vet ändå.
Ibland blir det svårt, men det sägs att ingenting är omöjligt. Just nu känns det som att det är hoppet som gnager i mig och desto svagare det blir desto ondare gör det i magen. Jag har längtat efter sommarlov, men nu känns det som att tiden rinner ur mina händer. Hah, som att mina problem skulle lösas med hjälp av några veckor till. Jag kan lika gärna försöka i morgon, vilken dag som helst, men det är när jag har bestämt mig som oron tar över och förvandlas till omöjlighet som en stund senare förvandlas till hopp igen. Det är som en ond cirkel. Runt, runt, runt går det. Nerför, nerför, nerför. Jag vill göra det, men jag vågar inte. Ett litet steg har fört mig närmare svaret som min fråga kräver, om man nu kan kalla det så. Hoppet är det sista människan förlorar. Hopp finns det alltid även om det kan kännas förjävligt hopplöst och meningslöst! Ibland känns det som att jag MÅSTE, men jag vill inte göra fel. Om jag gör fel går glaset sönder. Glaset som jag fyllt till hälften, samlat droppar genom gåtor.
Förlåt men jag var verkligen tvungen att skriva av mig...
Nu ska jag klättra upp på loftet och försöka sova. Godnatt alla min skatter!
PUSS

Kristeflygare

2010-05-13 @ 18:10:57
Halloj!
Idag har jag varit med gullungarna Tilde och Rebecca :) Vi har kollat runt lite i affärer, käkat glass och flummat. Det bästa (eller sämsta) av allt var när Tilde skulle ha lite roligt och slänga sin fina ring mot väggen (varför??) osso vips flög den upp i en liten springa mellan takplattorna. Hahaha! Det är inte kul för den var fin... men det var svårt att inte skratta. Tilde är en knäppis! XD
Na-na-na-na-naa-naa jag har köpt en skolavslutnings klänning, det har inte du-uu! Eller..? I så fall kan jag rekommendera BIKBOK!! De har jätte många vita, underbara klänningar i alla modeller! Sött med små blommor eller lite mera vågat med volanger och stora rosetter i ryggen. Skit snyggt! Jag blev galen när jag upptäckte att de klänningarna som jag avgudade inte fanns i min storlek! AHH typiskt va? Vi gick in på Gina Tricot och jag hittade faktiskt en jättefin klänning där (299 kronor) som jag köpte. Ni ska kanske få bilder när jag kommer till pappa. (Att det ska vara så svårt att lära sig hur man kopplar ihop mobilen med en MAC- data?!)
Vi gick in på Monki mest för att jag har presentkort där, men Rebecca blev illamående och slet i mig och Tilde som rotade bland galjarna, haha. Det fanns så mycket fint som jag inte ens fick chans att prova! BECCIS! Aja jag har ju all tid i världen att kolla runt... Dessutom är jag inte akut kläd-behövande. Det är bara kul ibland :)
Jag ringde och snackade med Bure i Saluhallen. Tildes söta, coola vän. Han var riktigt rolig måste jag säga, haha.
Mamma och Magnus kommer hem vid sju och då ska vi väll antagligen laga middag. Hoppas att det blir något gott nu, dagen då Jesus Kristus återuppstod för nåra år sedan :)
Efter det vill jag kolla på film! Jag är väldigt beroende av att bara ta det lugnt och njuta av att vara ledig. Egentligen är jag inte alls sugen på att vara ute och springa omkring med shoppingkassar i händerna just nu...
Jag förstår verkligen inte vad som har hänt med mig! Jag är helt plötsligt väldigt beroende av sömn. Var är den morgonpigga flickan som rusar upp i nattlinne klockan sju med rosenröda kinder och ett gott humör? :(
De senaste kvällarna har jag inte ens klarat av att läsa ur en bok/tidning innan jag ska sova... Det kittlar i hjärnan när min IQ sjunker till fiskmås, börjar närma sig badboll...
Ska ta en varm dusch igen! :D Det bästa som finns! :D Hurra! :D





Skjorta med broderade figurer på , som jag fick av mamma igår :)



Det finns faktiskt väldigt många saker som är bra med mammor. En av alla dessa ting är att man får låna kläder och i bästa fall för alltid! (Gäller absolut inte det här skärpet!)


PÖSS

Efterrätt :)

2010-05-12 @ 21:57:49
Hej
Nu är efterrätten i ugnen och jag känner mig lite gladare i magen. Jag har stått och hackat frukt i nästan en timme, haha, men vad gör man inte för smakens skull? Vi har ätit mammas goda köttfärslimpa (EKOLOGISK KÖTTFÄRS!) till middag. Jag måste hålla med om att det låter riktigt äckligt, haha, men gott är det i alla fall! :) Vi har tittat på Uppdrag Granskning också (mest för att Magnus är läkare). Det handlade om två föräldrar som hade mist sin femåriga son i en tumör för att en läkare hade vägrat att låta honom andas i en resperator. Hemskt, hemskt, hemskt! Att förlora sitt barn är nog det värsta som kan hända en förälder särskillt om man vet att det skulle kunna ha gått att hålla honom vid liv och försöka att få honom frisk. Men samtidigt vill man ju inte att han ska lida... Det är verkligen ett svårt beslut. Hela grejen handlade om att man borde införa en lag som säger att föräldrarna ska få vara med och bestämma vid sånna här tillfällen. Sedan är det ju alltid en massa knäppa människor inblandade som vanligt...
I morgon ska jag träffa Becca och Tilde. Om de inte vill så måste jag tvinga dem att följa med mig och köpa en klänning till skolavslutningen. Har lite ångest för att de ska ta slut, haha.
Lyssnade just på Stellas och Tyras jättefina jullåt på deras myspace. JÄTTE JÄTTE fint!
Nu ska jag äta efterrätt i soffan.
PUSS

Hahaha

2010-05-12 @ 19:16:09
En video som Love visade mig.
Skön brud! Haha


PUSS



zzzzz...

2010-05-12 @ 17:34:32
Hej hej!
När är det långhelg! :D
Jag hoppade över cellon för att vi drog över... Dåligt! :( Men inte världens undergång.
Det har v arit en lång med bra dag tycker jag. Maja, Ankan, Thora och Zanya var tvungna att gå redan vid ett för att de skulle åka till Götet på kupp. Om de fortfarande vill att de ska vara kompisar så är det verkligen bäst att de vinner! Huh (NAAAT) <3 <3
Jag och Nim övade på slutscenen på teatern. Jag började asgarva några gånger, haha men det var så.. komiskt på nåt sätt jag vet inte... Jag e lixom en fiskarflicka och en prins räddar mitt hjärta från sjödrottningen och stoppar tillbaka det, haha aa. Jag vet att det är en saga men idag var det svårt att leva sig in i berättelsen.
På fredag ska jag träffa Lisa som är uppe i Sthlm och praoar :)  Vet inte vad vi ska hitte på men det blir bäst i världen att träffa henne! <3
Jag är SjUUUKT trött. Måste verkligen sova ;o
Förlåt för världens sämsta inlägg men jag pallar inte vara smart idag
(lite ledsen i hjärtat)

PUSSILUSS

Ny ridgrupp

2010-05-11 @ 21:35:37
Tjenixen bloggen! 
Förlåt att jag inte har skrivit på några dagar... Eller förlåt och förlåt. När man inte har någon blogglust är det lika bra att låta bli kan jag lova, höhö. 
Vi har ätit Mamma Scans Köttbullar till middag idag som jag önskade! Ni kanske undrar varför jag inte valde hemmagjorda, men mamma lagar alltid det (när hon väl gör köttbullar) så idag kändes det bra med kompensation. Jag älskar verkligen halvbrända köttbullar med ketchup och makaroner, det är forntida barndom det! :D Ni som undrar hur det ligger till med icke köttätande kan pusta ut. Jag håller karisman uppe genom att bara äta ekologiskt! Lite dyrare, men mycket bättre! Eftersom är det är föräldrarna som sköter matinköpen så är det på tiden att börja tjata om miljön!! Skriv till ekologiskt innan alla varor på mammas inköpslista vettja! Det gäller att påminna varandra om det skadade ozonlagret och växthuseffekten. Visst är det läskigt? Men nyttigt att tänka på... Vi pratade lite om den trasiga oljeledningen i USA idag på NO :n. Det är svårt att tänka sig hur mycket som kommer till skada. En fisk dör av bara en droppe olja. Fettet fräts bort och den fryser ihjäl i det kalla vattnet. Samma sak gäller det fåglar. Visst är det hemskt! :O Och tänk på alla växter som dör! AHH, vi människor ställer till med alldeles för mycket skit! 
Det hade varit skönt att kunna ta cykeln till skolan, men den blev ju stulen förra året :( Vi får nog köpa en begagnad snart för det känns verkligen fel att åka ett monster som spyr ut avgaser till skolan varje morgon även om det är mycket bättre än att åka bil... 
Över från någonting fult till någonting fint.
Här om dagen när jag satt på tunnelbanan kom det in ett ungt par med sin lilla nappsugande son som var mellan 1 och 2 år. Efter en liten stund så märkte jag att föräldrarna var döva, men de var så fina med sin lilla pojke. De visade verkligen hur mycket de älskade honom med uttryck och rörelser. En stund senare upptäckte jag att det lilla barnet också kunde lite teckenspråk. Han visade med händerna att han ville smaka drickan som mamman höll i sin hand. Sedan pekade han ut genom fönstret och beskrev vad han såg. Det var så gulligt och fint att jag fick tårar i ögonen :) Kärlek!
Idag var det SO- prov det gick riktigt bra! :) Det var ganska enkelt och jag vart lite irriterad över att jag inte fick chans att skriva om det svåra som jag hade pluggat in, haha. Man vet ju aldrig vilka frågor som kommer...
På musiken skulle vi göra egna låtar i grupper. Jag var med Olga, Knut, Stella, Kalle, Kimie, Nim och Theo. Vi skulle skriva ner låten med egna, påhittade noter och tecken. Jag gjorde låten, haha. Det var jätte roligt att höra när det andra spelade det jag hade ritat. Det lät ganska kaosigt men alla hade egna idéer och nästa gång ska vi sätta ihop dem lite bättre :) 
Jag började som sagt i en ny ridgrupp idag. Det var teori vilken var ganska skönt så att man lärde känn alla lite :) Vi skulle göra i ordning hästarna för tävling. Vi lindade benen, tvättade ögonen och näsborrarna och knoppade manen. Jag hade Lille- John och det gick ganska bra för oss :) Alla tjejerna i gruppen var väldigt snälla. New friends...? :)
I morgon är det sista skoldagen innan långhelgen :) Sedan är det cello, sedan är det chill! :D 
Jag ska träffa kompisar på torsdag. Tror att vi kanske ska bada eller simma som stora flickor, haha :) Det var länge sen... På fredag ska jag hjälpa mamma att fixa lägenheten och sedan ska vi åka till pappa. 
Till och från får jag väldigt ont i magen ( det är inte mens ) :( Det är jätte jobbigt! Jag tror att jag har någon bakterie i kroppen för pappa och Maria känner likadant. Hugo kräktes i helgen men små barn har ju känsligare mage. Jag känner mig inte precis illamående men trist är det i alla fall. 
Nu ska jag titta lite på Desperate Housewifes med mamma, sedan ska jag sova gött 
PUSS 
Hade en väldigt bra helg by the way :) Laddar upp bilder hos pappa! 
 
 

MONSTER BALL

2010-05-08 @ 10:50:58
Lady Gagas konstert var verkligen hur bra som helst! Hon gav så mycket härlig energi till sin publik. Alla låtar var väldigt häftigt framförda med över tio klädombyten och scenombyten. Det var en super bra show! Jag kunde inte låta bli att sjunga med till hennes låtar, haha, men det gjorde å andra sidan alla andra också.
Det jag tycker väldigt mycket om med Lady Gaga (Stefani Joanne Angelina Germanotta) är att hon bjuder in alla sina fans. För henne är alla lika mycket värda, snygga eller fula, rika eller fattiga (det sade hon på konsterten). Jag tycker det är starkt av henne att gå sin egen väg. Hon följer inga ideal. Om hon vill färga håret kycklinggult och klä sig som en tårta så gör hon det. Visst är det något att se upp till? :) 
Konsterten var tre timmar lång, förband inräknat. Vi skulle kunna ha kommit en timme senare, förbandet var hur dåligt som helst. Ett okänt transband från USA, helt galna och dåliga.  - Show me your fucking tits, skrek dom typ hela tiden. Landet lagom är inte vana vid sådant. Haha x)


             BILDER FRÅN KONSERTEN



Konsterten var som en blandning av musik, cirkus och skådespel. Det handlade om att de skulle ta sig till världens grymmaste party Monster Ball - there everbody can be who they want to be...



Lady Gaga är smart hon som har en orgel i motorhuven ;)



Leopardmönstrad baddräckt och kristallkrona. Who likes?





Makes a show in the subway! 


















Här ser vi Lady Gaga som fisken i vattnet iklädd någonting liknande en lampskärm.







Rumpchock! x)



Blodigt...



Den här gröna klänningen tyckte jag var finast :)



The Fame Monster! :O


Nu måste jag göra mig i ordning och ta tunnelbanan till Östermalmstorg för att träffa Nikita :)
Ha det bäst!

PUSS

God morgon solstrålar!

2010-05-07 @ 08:52:38
Tjiao!
Nu är det fredag, CHILL! :) Idag är det franska prov, hah enkelt x) På svenskan så ska vi skriva en berättelse eller en dikt med rubriken Bussresen. Jag var sjuk i onsdags när alla började och man får tydligen inte jobba hemma vilket jag tycker är en jätte dålig idé! Jag kladdade på olika ideér hela förra lektionen, men nu har jag nog bestämt mig för vad den ska handla om :) Det är ganska svårt att skriva en berättelse på bara två sidor tycker jag eftersom att jag tycker väldigt mycket om att skriva, men det får bli som ett kapitel hade jag tänkt. Fast jag säger inte vad den handlar om för då kommer alla bara sno min idéee, nä skojja :) Vi får se, vi får se...
Idag är det mulet och va ska ha idrott utomhus. blä! Fast man får se det possetivt :) Nu slipper vi ju i alla fall smälta i solen!  

Ikväll klockan åtta är det konstert. Längtar...  Jag är sjukt sugen på godis, måste köpa godis fast jag har hål i tänderna, haha x)



Nu ska fixa håret och packa klart!

C ya sweeties



Frisk

2010-05-06 @ 21:21:20

HELLO BITCHES!

Hoppas allt är bra med er! Själv är jag frisk igen om man bortser från snuva och lite kli i halsen. Huvudaken är att jag har fått tillbaka mitt gamla goda humör och ett smail på läpparna :)
Idag tömde jag marsvinsburen och flyttade in dom små till grannen Gittan. Snallt av henne att ta hand om dem! Jag har även hjälpt till att bära ut saker till en stor lastbil som Magnus hyrt för att frakta mammas grejor till olika platser inför visningen. Vi lämnade in flera kassar och lådor med allt möjligt till Myrornas. Då blev dom allt glada! x)
Jag kommer att sakna mamma och Love jättemycket när de är i Paris :(  

Idag hade vi verbtest och det gick bara bra! Jag var tvungen att sitta och klura på ETT ord i en halvtimme haha men tillslut kom jag på vad det var. Det var ganska många sidor så jag tror inte att Lilian skulle strimla mig om jag hade ett litet fel, men jag vet att jag skulle gå omkring och vara irriterad på mig själv efteråt. Sån är jag! 

Jag blev nästan klar med linnet idag på slöjden. Tyvärr så glömde jag att fälla ner pressarfoten en gång så att tyet fastnade och det blev ett litet hål. Jag är inte världsbäst på att sy för hand med jag klarade det tillslut :) Nu är det bara lite kvar men det ska jag fixa hemma. Jag har väldigt gott om tid eftersom att vi är lediga nästa torsdag också. 

Jag och T och M hade kul på NO:n haha. Vi är ju fan bäst på att labba! :) Fast jag vill göra allt, haha. Då blir Maja lite sur ibland... Tilda kan göra vad som helst säger hon. Gullungar! Jag lovar att Lassa kommer att ge oss MVG med en gång bara för att vi är så charmiga, haha! (Vi hade faktiskt bäst värden också, ofc) 

Imorn är det fredag, jippe! Jag längtar efter konsterten och jag längtar tills på Lördag när jag ska slagga hos N- älsklingen (L) Vi ska få det bäst! And me and u gotta talk Alina sis :)

Pallar inte lägga upp nåra bilder, förlåt! Och FÖRLÅT FÖRLÅT söta Filur för att jag aldrig kan ses när du kan :(   

PUSS
 

Var dig själv!!

2010-05-05 @ 19:40:25
Hej hej!
Jag mår faktiskt mycket bättre nu. I morgon blir det nog skola :)
Vi har ätit pappas superfina hemgjorda köttbullar, med potatis, lingonsylt och en sås som man inte kan få nog av, haha. Pappa har förhört mig på de franska verben etre, avoir, prendre, faire och aller så jag känner mig redo inför fredagens delprov.
Jag sov faktiskt en hel timme på eftermiddagen när pappa hade hämtat mig från mamma. Det var jätte skönt! Precis vad jag behövde. 

Vissa människor är verkligen deprimerande. Vissa människor vill man bara hålla om och trösta. Jag har inte sagt att det är fel med tjejer som sminkar sig med tio lager mascara, åtta kilo brunkräm, färgar håret platinablont och kladdar på idominsalva bara för att då är man en fjårtis och fjårtisar är ju ba såå balla. Alla har olika stilar och det är bara att acceptera även om bara döda fiskar följer strömmen. Det som SKADAR mig är när gamla kompisar tappar greppet totalt om din intigritet och personlighet. För enligt mig har faktiskt inte fjårtisar någon personlighet. Eller jo, ja de kan vara mer eller mindra kaxiga men what ever?! Tjejer som är osäkra härmar andra för att de antingen inte vågar vara sig själva eller har TAPPAT SIN SJÄLVKÄNSLA! Där har vi det. Fjårtisar har självförtroende, men INGEN självkänsla. Det är sorgligt som fan tycker jag. Tonårstjejer skadar sig själva för att passa in och vara coola. De röker, dricker, snusar och skiter i skolan. Börjar någon så börjar en annan. Det är svaga, osäkra människor som gör som alla andra. För mig att för många, många andra är det ascoolt att stå emot grupptrycket och vara sig själv! Jag är jätte glad att jag har hamnat på en plats det är TÖNTIGT att röka och skada sig själv. Det starka människor man ser upp till! Var inte en ful sak i mängden.  


 somma, sommar, sommar! :o

PUSS

NÄÄEEJE

2010-05-05 @ 11:00:41
Jag är sjuk 
A det e inge kul, men jag mår faktiskt bättre än i morse. Jag mådde illa och hade ingen matlust alls men nu börjar jag faktiskt bli lite hungrig. Jag är förkyld och har ont i halsen. Det är inget allvarligt men jag kände mig inte tillräckligt frisk för att släpa iväg till skolan idag. Det var lite synd för vi skulle repetera slutscenen på teatern, men men, alla blir ju sjuka ibland. 
Jag har läst och tittat på barnprogram, (bästa medicinen!) Invecklade, händelserika och spännande filmer är inget tips när man mår dåligt. Då är det bättre att kunna slumra till något tråkigt och mysigt på TV. Fast jag kunde inte slita blicken från TV:n när Jakamoko ramlade ner i ett i hål i Yoko, Jakamoko och Toto. Tur att han lyckades gräva sig ut! :D 
Snart ska jag ta och koka fram någon typ att lunch. Hoppas vi har något hemma! Sedan ska jag plugga lite på ditten och datten ifall det skulle behövas  
Tacka och buga för det meningsfulla inlägget!
 
PUSS 

Spring, spring, spring...

2010-05-05 @ 10:20:12
Hej gullungar! 
Äntligen är jag klar med rummet! I hallen står en full sopsäck med saker som jag aldrig med vill se! Saker som annars bara kommer att stå i vägen i mitt nya rum. Jag har städat i nästan två timmar och nu ser det faktiskt riktigt fräscht ut :) Det enda som missmatchar är marsvins- buren. Därför ska Urban och Jacob få bo hos söta Diana medan lägenheten fotograferas på Söndag. 
Idag sprang alla högstadieelever på Eriksdal en mil runt Årstaviken. Usch vilken dålig kondis man har! Jag måste börja jogga i sommar. Benen blev till spagetti och det rev i halsen vid varje andetag. Ett annat minus var det otroligt varma och soliga vädret! Jag höll på att svettas ihjäl! Tur att jag inte hade munkjackan på mig :) Jag och Zanya sprang tillsammans nästan hela vägen, men vi hade helt olika taktiker. Jag springer jättefort hundra meter och sedan går jag en liten bit. Zanya joggar regelbundet vilket är mycket bättre, jag vet, men jag blir så illamående av att liksom guppa fram, haha. Jag är jätte stolt över alla som kämpade! Vissa överraskade verkligen med grymma, oväntade resultat! Jag vet inte vilka som vill nämnas i min blogg, men våran klass var i alla fall väldigt duktig! Det gäller att göra sitt bästa och försöka tänka bort hur fort kompisen springer. Alla kan bli bättre genom att tävla mot sig själv! Den som kämpar mest är inte alltid den som vinner... Själv är jag inte jätte förtjust i att springa långa sträckor. Jag kommer inte riktigt i fund med hur jag ska andas, haha. Men kort är min grej! Rekordet är 7, 14 på 60 meter. 
Det var väldigt skönt att ligga på ängen och njuta av den gassade solen en liten stund innan jag var tvungen att springa till tennisen. Men nehe... Sommarterminen hade tydligen börjat så det var ingen lektion en tältet, suck. Jaa, det var bara att gå hem :) På ett sätt är det ganska bra att det inte är någon tennis för då kan jag byta ridgrupp till en ganska mycket svårare nivå på tisdagar. Det ska bli skönt att slippa gå igenom allt om och om igen, haha. Dessutom kommer tjejerna i den nya gruppen vara antigen lika gamla eller äldre än jag så då har man någon lite mer jämnårig att prata med. Det är alltid kul! :) 
Igår hade musikarna konsert och jag måste bara säga att de var awesome! Som alltid... <3 <3 Mårten vill att jag ska gå över till "den andra sidan" för att de behöver en cello. Musik är underbart, men för tillfället känns det faktiskt som att jag vill satsa på teatern! Don´t worry! 
Klockan åtta kommer mamma och Magnus hem och då ska vi äta. Jag är faktiskt ganska hungrig... Hoppas att det blir något gott! :D Om de inte har planerat någonting efter maten så jag ska plugga lite på franskan. 
P.S. Jätte Jätte Jätte glad för det där... ;) 


PUSS 

Hemma från landet...

2010-05-02 @ 15:56:26

Hejhej!

Vi har precis kommit hem från landet. Jag har packat upp och städat mitt rum. Ikväll ska jag, pappa och Love gå på bio :) Jag kommer inte ihåg vad filmen hette men det handlade typ om grekiska gudar, spännande?
Det har varit rätt härligt på landet. Vi har monterat upp studmattan, gått på våriga promenader och pusslat. Låter ganska tråkigt, men nu när våren är kommen så är det faktiskt väldigt härligt att bara vara ute och njuta av solskenet. Ni fattar inte hur mycket jag längtar efter sommaren, bad och ännu, ännu mera sol! När jag vaknade upp imorse kändes det precis som en sommarmorgon i juli. Solen sken in genom fönstet och det liksom doftade skog i rummet. Jag älskar den lukten, landetlukten.
Jag måste köpa en skolavslutningsklänning! Hade tänkt att kolla runt lite idag men det är ju inte så mycket öppet och dessutom orkade jag inte ringa någon, haha. Det känns faktiskt ganska chill att bara vara hemma nu. Det är ju ändå ganska många veckor kvar. Gina Tricot har ganska många vita klänningar nu, men på något sätt  känns det lite tråkigt att handla på den sån vanlig affär. Då finns det stor risk att man har samma som någon annan och det är ju inte så kul. Jag tror inte jag är ensam om att vilja se speciell ut på skolavslutningen.

Mamma håller på att städa för fullt hemma i lägenheten inför fotograferingen. Jag ska komma och fixa mitt rum på tisdag efter tennisen. Jag är sämst på att säga hejdå till gamla, fina saker som har gått sönder eller som aldrig används. Det känns som att jag sviker de huvudlösa barbriedockorna när jag slänger ner dem en efter en i en en svart sopsäck. Men nu är det dags att ta sig i skinnet och inse att leksaker inte har några känslor! Jag måste tömma alla dammiga lådor fulla med skräp som vare sig jag eller någon annan någonsin har någon nytta av. Kanske fäller jag ett par tårar på vägen, men det är bara att bita ihop.

Jag måste sluta bita på naglarna! Det är så äckligt att jag klöks när jag tänker på det, men ändå gör jag det hela tiden. Stop and Grow hjälper inte längre. Jag har vant mig vid det beska medlet. Jag har provat att måla naglarna fint så att jag ska låta bli att bita sönder färgen, men det hjälper inte det heller. Kan ni tänka er hur hemskt det ser ut? Jag vet inte vad jag ska göra!! ;O Hjälp!

På fredag ska jag se Lady coolaste Gaga i Globen. Och gissa vem jag ska gå med? Pappa :) Han är minst lika förväntansfull som jag, haha. Tack för att jag inte har en gammalmodig fader. Åh vad kul det ska bli! Jag jag faktiskt inte gått på så många konsterter i mitt liv. Jag kommer ihåg när Klara frågade om jag ville hänga med på Coldplays konstert och jag sa ja. Sen fick jag feber och var tvungen att stanna hemma. Det var verkligen tråkigt! Men nu ska jag inte bli sjuk... och om jag blir det så får jag bära med mig snytpapper, en kräkbunke eller hela sängen om det behövs. Detta ska inte missas! :D

Man börjar ju bli lite sugen på Grönan nu. Det kanske e dags att samla ihop ett gäng och åka på en vardag när det inte är så mycket folk. Tror inte att jag kommer att åka Insane igen med tanke på att jag typ vred om käken ( hur nu det gick till ) förra gången med Alina, haha. Nä snacka om ångest påväg upp.

Lika bra att passa på och gratta Ankan, Maja, Zanya och Thora för att de vann basketfinalen mot Saltsjöbaden. Grattis, grattis, grattis till alla tappra gullungar! 




Peace!