Happy Halloween sweeties!

2009-10-31 @ 17:11:19
Bu på er! Vi har precis kommit hem från Vattenpalatset i Eskilstuna. Vi skulle egentligen bada i Strängnäs med det var stängt idag. Lucas hängde med till badet och det var kul där:) Äventyrsbad med ruchelkana och vågmaskin. Maria badade inte, hon gick på nån utställning istället, men farfar badade. Han hänger ju alltid med på allt:D
Vänta lite...
Vi skulle bara fika:) Jag åt en halv supergod kanelbulle och en singoalla- kaka.
I alla fall på badet så hade de väldigt speciella omklädningsrum, precis såna de hade i England. Herrar och damer bytte om i samma omklädningsrum men alla fick gå in i små hytter och byta om. Sen hade man små skåp som vanligt, men om man ville kunde man hyra ett eget litet rum för en familj, konstigt va?
Jag fick ett massa klour i ögonen så det sved, men annars var det kul. Hugo hade väldigt rolit. Han blir på nåt sätt lite galen när han får bada. Han far fram och tillbaka, hit och dit. Så gullig! Och han vågade faktiskt åka ruchelkakan, modigt va? Ja han e jue en cooling;) En gång i halvtimmen sattes vågmaskinen igång och det kom jättehöga vågor. Alla skrek och det va lie joobit.. Jag och Lucas simmade ut till den djupaste delen och höll oss fast i några rep vid kanten. Då blåste en vakt i sin pipa och viftade med handen. Han ville att vi skulle hålla oss längre in. Det var lite pinigt.
Efter badet åt vi lunch på Donken. Jag blev mätt ganska fort så jag orkade typ inga pommes, men då fick Lucas käka dom. Innan det hade han också ätit en hamburgare , en chicken nuggets (6 bits) och en Big Mac, godness va mkt! Nu har han åkt hem till sej. Han skulle va barnvakt till sin systerdotter Tindra.
Den här kvällen hade vi tänkt att kolla på nån mysig film. Vi ska hyra med farfars box. Hugo sover i bilen just nu, han blev ganska trött efter badet. Jag känner faktiskt rätt pigg men har fortfarande lite ont i ögonen.

Igår:
Jag hann jue inte skriva igår för det var så mycket att göra under dan.
Efter frukost så tog jag, pappa och Maria en promenad till Willy´s. Vi skulle handla det sista till festen. Jag plockade ÄNNU mer godis till killarna plus lite till Hugo. De hade snygga burkar där som man kunde lägga godiset i, det tyckte jag var lite fint. När vi hade handlat för typ 2000 spänn gick vi till Solberga. Det är typ ett litet café där man också kan titta på blommor och annat. Jag var inte sugen på fika så jag tog bara vatten att dricka. Maria köpe nån blomma till farfar. Jag hittade en jättefin ljus- tallrik och ett lila ljus som jag köpte för att ha på mitt rum. Hemma igen. Farfar lagade mat. Vi åt luch. Efter det började vi med pysslet. Vi satte upp spindelnät som vi trädde plastspindlar i, vi hängde upp saker som vi hade gjort och vi gjorde i ording pumpor. Jag visste ett väldigt gott bruchetta- recept som vi skulle göra till förätt så det fixade jag. Sen tog jag en dusch och bytte om. Lucas kom vid fem och Christer kom med lilla Tindra typ kvart över. Sen så var det igång. Jag målade ett ärr på Loves hals som jag blev ganska nöjd med. Pappa skulle vara en björnligan- buse från Kalle Anka så jag målade såna där glas- ögon på honom. Det blev ganska kladdigt för sminket hade typ börjat smälta men tillslut fick jag det att bli ganska bra i alla fall. Farfar fick en djävulsmask som han hela tiden hade uppfälld på huvudet. Hugo var ett superläskigt kungaspöke och Maria gjorde sig till en skitläskig häxa. Hon e jue konstnär och det var nog därför sminkningen blev så verklig. Love hade typ bara en vit mask på sej och det var jue lite trist med det blev läskigare med det blodiga såret som jag gjorde:) Lucas var inte utklädd, booring! Inte Chirser heller men han målade sej när han  kom, lite steg för steg så att inte Tindra skulle bli rädd. Jag fixade spökbål och pappa hällde ner kolsyre- is, shit va det rök. Som i en häxgryta. Farfar hade lite frysta blåbär hemma som vi hällde i oxå, det blev bra:) Mer får ni inte veta, glöm inte att det e mitt super- hemliga recept, mwoahahahaha!
Chriser målade sina naglar svarta och ritade ärr i ansiktet med en kajalpenna. Han blev faktiskt väldigt obehaglig att prata med då..
Bruchettasen blev goda. Till varmrätt åt vi rårakor med olika fyllingar. Farfar hade blandat i rödbettor så det såg ut som sårskorpor, wääk! Till det åt vi svampsås och klyckling. Kan ni gissa vad vi åt till efterrätt? Pumpapaj! Och kan ni gissa vad det smakade? Pepperkaka! Det kan man väll inte tro? Jag trodde att det skulle smaka mycket äckligare, det var faktiskt gott men inte det godaste jag har ätit. Till pumpapajen åt vi glass och grädde. Först tänke jag att jag skulle färga grädden grön och det gjorde jag, men den smakade jätteäckligt sen av karamellfärgen. Då fick vi vispa ny... Vi åt kakor också. Singoalla lakris, kul va? Det var jue väldigt passande:)
Alla åt godis utom jag -.- Stackars lilla mej! Nä jag blev ändå proppmätt av middan. Maria rostade pumpafrön och det blev ganska gott. Resten av kvällen lyssnade vi typ bara på musik. Jag och Love kollade lite på The Mask också med Jim Carry och Cameron Diaz. Den har man jue sett några gången men jag var så trött så jag orkade inte bry mej. Lucas åke väldit tidit, han skulle hem och göra nåt vet inte vad. Det var tråkig att My inte kunde komma, då blev vi jue inte så många.. Men det var kul ändå. Jag fick tag på mamma innan jag gick och la mej. Hon ligger jue fem timmar efter nu så de satt på resrurang och skulle precis äta.

 Före

 Efter.

 Spökbål...
...MED kolsyre- is


Pumpapaj men glass och möglig grädde, hihi

Kommentera gärna och berätta om din Halloween!



Puss & kram




God natt, dröm läääskiga drömmar

2009-10-31 @ 00:31:33

Hej! Ville bara säga: Jag har inte glömt er!
Hade bara inte tid att skriva idag och nu ska jag soova:) Laddar upp spök- bilder från festen imorn, pusspuss<3

/I´m alive

Mysiga höst- tips!

2009-10-29 @ 20:32:07
Hej älsk!
Detta inlägg är en present till er från mej! Puss<3

Jag älskar hösten, yes I do . Luften känns friskare än vanligt och allt är så underbart vackert. Lövens alla nyanser och himlens blåa klara, lyckliga färg. Hösen är som en fin målning, ett konsverk. Men detta mina kära vänner är ingen dikt. Jag ska ge er några super- duper mysiga höst och höstlovs- tips! Vad ska jag göra? Jag vet! Läs mitt inlägg, darlings <3

THE
Finns det nåt härligare än att dricka en rykande kopp kvälls- the? Extra mysigt blir det efter en lång- promend i det ruggiga höst - mörkret. Kryp ner under gose- filen och grabba en bra bok eller tiding (Psst! Läs mina gamla bok- tips!) De finns många olika typer av the men min personliga favorit är kanel. Prova! Och läs noga på paketet innan så att du inte blir antingen trött eller pigg vid fel tillfälle.


STICKA
Inte för att jag är bra på det, men visst är det roligt? Sticka dina egna benvärmare! Eller om du aldrig har stickat förrut så börja med en halsduk, det är enkelt. Om du inte vet hur man stickar så fråga din syslöjdslärare, eller farmor. Det är faktiskt en höst- mysighet måste jag säga. Dessutom funkar alltid stickade grejer som julklappar. Förra året stickade jag en mössa till min farfar och han verkar tycka om den eftersom han hade den på sej idag.
Han hade den på sig när han blev inrevjuad av en tidning, kul va? Det är kul att sticka men HATAR du sånt så är det jue i alla fall snyggt med stickade kläder:D

 

MÅLA
Det jag älskar med att måla är att man inte måste kunna måla för att måla, alla kan! Sätt dig i fönstret och måla av ett naket träd i på gården, vetja! Det kan vara ganska svårt och man måste ha en smal pensel men älska utmaningen! Har du inga färger hemma? Det kan man köpa billigt på många ställen. Om du inte är ute efter oljefärg för det kan kosta en del.. Men vatten- färger är roligt! Blanda och gör på DITT sätt. Det finns inga regler, inga alls. Låt fantasin flöda!



KLÄTTRA
Klättring har inte direkt någonting med hösten att göra men å andra sidan har inte klättring någonting med nån annan årstid att göra heller:) I alla fall inte om man gör det inomhus. Jag älskar att klättra. Första gången kan det vara ganska läskigt att häva sig högre och högre upp på en vägg. Det känns lixom som att man ska ramla ner, men det e jue ingen chans för man har jue säkring. Efter ett tag bryr man sig inte om höjden längre, då kämpar man sig bara genomblöt för att komma hela vägen upp. Det är inte bara kul utan väldigt bra träning. Har du inte klättrat förrut så MÅSTE du göra det. Det är verkligen en upplevelse. Gå till Dieselverksaden:) Deras vägger är bra.

Det var mina super - duper mysiga höst- tips! Hoppas att du fick nån bra idé, puss!

Moppe, bowling och höstlöv

2009-10-29 @ 19:16:55
Hej!<3
Pappa väcke mej vid tio idag. Då va Lucas på väg. Han skulle äta frukost med oss. Jag släpade mig upp ur sängen mjukis- klädd. Åt lite havrefras med mjölk och en sån där polarkaka med ost. Lucas kom på sin moppe, skitsnygg blå. Det e så konsigt att tänka sej, lilla Luki med en moppe. Weard! I Han e så lång nu. För typ ett och et halvt år sen var jag längre än honom men nu e han typ två meter.., typ:)
Vi krattade löv på farfars tomt. De va huur mkt som heslt!

krafs... krafs


Kunde inte låta bli att slänga mej i lövhögen med Hugo ... Och farfar kunde såklart inte låta bli att ta en bild. Och då kan jue inte jag direkt låta bli att lägga upp den!


Lucas skjusade mej på moppen. Jag hatar verkligen att ha hjälm på mej men det var kul att åka med vinden i håret, haha:) När vi kom tillbax var jag helt tårögd av blåsten och kolla på mitt hår.. lite crazy visst?
Jag leke lite med Hugo och hans StarWars- gubbar medans killarna spelade lite på datan. Vi käkade korv till lucnh. Älskar kycklingkorv, mycket bättre än vanlig varmkurv tycker jag:D Det var rätt kallt att äta ute men friskt! Hehe
Vi gick en liten, liten kort promenad innan vi åkte o handlade lite halloween- grejer. Vi hittade inte så mkt på Willy´s, men det blir nog bra. Vi ska kolla lite på andra affärer imorn.
Efter det skjutsade Lucas mej till bowlingen. Det var lite läskigt i trafiken men jag litar jue på honom:)
Först gick de ganska dåligt för mej att bowla, men sen tog jag ledingen och ÄGDE de andra. Eller pappa vann faktiskt men han räknas jue inte, hehe. Hugo var i alla fall söötast när han slängde i väg det tunga klotet med båda händerna. Jag tyckte att han var bäst!<3
 
Har precis käkat middah. Farbror Christer kom också. Ska kanske kolla på nån film ikväll eller spela kort. Känner mej faktiskt ovanligt pigg. Man sover så himla gott här hos farfar. Nu ska vi äta ostkaka till efterrätt!
Puss!


Be lucky with me

2009-10-28 @ 23:02:41

Don´t worry about the future
Don´t look back
Just Be
Right here, right now
Be with Me

Yestoday is history
Tomorrow is a mistory
But today is a gift

Have you met a girl like me before? Never, ha? So Be lucky

Ett önskemål

2009-10-28 @ 22:14:20
Hej käraste blogg!
Nu e jag i Strängnäs hos min farfar. Vi har ätit middah, glass och sen har vi bara typ hållit på med farfars data. Jag och Love gjorde om en bild på honom så att den blev helknäpp haha. Är väldigt trött men ska jag nog ändå kolla lite på Australia med de andra bara för att den e så hiimla bra:D 
Fick tag på kusin Lucas ikväll. Han har fått moppe nu, så jäkla coolt! Vi ska ses imorn och bowla klockan fyra. Innan det ska vi typ shoppa lite halloween mys tills imorn. My har inte svarat.. den svikaren. Jag messade henne bara men ska ringa imorn också. Så himla sköönt att vara här ute på landet, i den vackra nauren. I löv it! <3 

Bloggen har fått önskemål om att skriva en tips- lisa för höst- mys.. Det låte jue rätt bra:D Ska tänka på saken. Håll ögonen öppna! Puss gonatt!<3
 ... bara för att vi e så sjukt söta. Saknar dej Maaaja!

Sov över hos Zanya

2009-10-28 @ 13:38:28

Hej äslk!
Kom precis hem från Zanya som jag har sovit över hos:D Det var så myysigt! Hennes pappa äger på att laga mat måste jag bara säga. Vi fick tacos till middah, jättegottxP och sen till frukost fick vi plättar, pankisar, halverade kiwis och passionsfrukt, mmm. Vi låg och snackade till skitsent igår och vi vaknade vi halv tolv så jag kommer nog inte äta nån lunch idag, hehe. Skulle jue egentligen va hemma halv ett för pappa skulle på nåt möte och då sa jah att jah kunde va med Hugo. Men Love var ändå hemma så jag behövde inte stressa. Vi ska åka till Strängnäs på eftermiddan och jag har redan packat både halloween- kläder och lite vanligt oxå hehe. Kollar på internet hur man kan göra lääskiga spökdrinkar utan att bara blanda sprite med grön karamellfärg. Helst skulle man jue vilja ha nåt flytande däri så att det blir lite äckligare, hihi. Jag går verkligen helhjärtat in i detta. Jag tror att mamma åker till NY imorn, men jag e inte hundra. Hoppas i alla fall att hon köper nåt snyggt till mej där:) Jag tycker lite synd om henne för hon kommer dit när det i halloween och då ska det tydligen vara ganska stökigt. Man blir typ fett mobbad om man inte e utkläddxD
Hoppas att My hör av sej snart. Det hade verkligen varit kul om hon kunde komma på fredag:D
Igår spelade jag och Love tennis med pappa. Först gick det skit för bollarna var så hårda, men sen så fick vi in ett rätt bra spel faktiskt. Jag ville duscha hemma men Love och pappa duschade i omklädningsrummen. Medans satt jag där nere och kollade på tv, det var tennis och en av tjejerna gav ifrån sej ett skitk- knäppt ljud när hon sköt iväg bollen. Hon lät typ som en blandning av en fågel och en utter, det var lite läskigt, haha.
Marias syster Katta och hennes dotter skulle komma på kvällen och jag gillar dom så det var jue lite tråkigt att vi missade varann. Men jag hade jue kul i alla fall:) Typ det enda jag och Zanya gjorde var att prata och shit va det räckte. Man behöver lixom ingen tv om man har samma humor. Inte för att Zanya inte har nån tv och inte för att det e " sjuk knäppt" att inte ha nån tv, men... jaja vi klarade oss i alla fall så hiiimla bra utan den.
Nu ska jag... vet inte, men jag har i alla fall inge mer att skriva så puss på er gummor och gubbar!




PS.ssst snygging! Glöm inte att kommentera, taack!

Gill eller Kill?

2009-10-26 @ 22:53:17

... thats the big question.
Lovikavantar. Utan tvekan Gill! Jag bara älskar att få stoppa händerna i ett par äkta Lovika! Då slipper man jue frysa och visst e dom snygga?


  Slitna jeans. Javisst! Slitna jeans funkar alltid:D men bara inte föör slitna för då kan det lixom se lite slampigt ut hehe. Men Gill absolut!

Min mascara. Det e lixom Ebbas mascara. Klart att den e bra då:) Skojja Fast denna grej e faktiskt grymt bra. Do you wanne look perfect tonight? Gill Gill Gill
Läppglans. Det e imopnerande. Bara en enda Kill- grej på listan. En enda sak som jag bara vill mosa. Usch va jag hatar läppglans. Det e så klibbigt och äckligt glansigt, ser lixom billigt ut. Dessutom blir man typ helt handikappad från att dricka och sånt. Najnaj  Satsa på läppennor, de e inte lika slaskiga.

Det var lixom det soo.. puss och god natt! <3

Tjena snygging

2009-10-26 @ 14:49:28

Har drömt så jäkla konstigt i natt. Läskigt, jobbigt, roligt men mest bara helt sjukt knäppa saker. Vill inte berätta vad.. har hört att det e otur xD men jag har typt tänkt på det hela dan.
Vaknade vid typ halv elva. Hugo var på dagis, pappa och Maria jobbade men Love var iaf hemma. Han skulle till en kompis då typ. Jag var så himla förkyld så jag kände inte smaken av frukosten. Kändes lite meningslöst att äta dårå men det måste man jue. Rensade ur min skrivbordslåda för det var så jäkla kaosigt. Städade rummet så hiimla fint så nu känner jag mej hemmaxP
Ringde Nikan men nån annan tant svarade. Har hon bytt nummer igen eller? Shit jag som har skickat så många sms.. opsydopsy
I alla fall så fixade jag mej. Det fick bli ljusa slitna jeans och en vit tunika, mörkrosa ögonskugga och flätor. Åt med pappa på Oliver Twist, gottgott! Sen hängde jag med honom till jobbet lite. Han jobbar just nu på Vasamuseet. Han håller på med spel och sånt som ska finnas där för barn. Det var kul att se :D han gör saker för handikappade och blinda också. Det tycker jag e jättebra! 
Ringde till Nikans mamma Madde men hon svarade inte heller så jag lämnade ett meddelande som blev lite flummit, hehe. Sen skickade jag ett sms:)
Love och hans kompis kom just hem, fast de ska gå nu och kolla på bio. Skulle jag också vilja.. men hinner inte för det e ridning kl fem. Ska snart gå hem till mamma och byta om. Det e jue så sköönt att rida i mjukisbyxor men jag ska ta ridbrallorna idag så att man känner sig lite mer profsig, haha. Får inte glömma att käka mellis innan för då får jag sån huvuvärk. 
Puss puss hörs!



Heej älskings- läsare!

2009-10-25 @ 17:58:46
Tjena!
Så skönt med lov. Chillar hemma, lyssnar på Mixmegapol..
Ska snart äta. Det luktar såå gott från köket. Jag har haft en bra dah:) Var hemma hos Maja och vi åt sushi. Hon visade mej en massa bilder från gamla tider, gulligt! Ville bjuda nån på middah men typ ingen kunde, bajs. Det e det ända dåliga med höstlov. Typ alla e borta. Men skit samma mysigt ändå. Ska faktiskt bli kul att åka till Strängnäs. Mina kusiner kommer på halloween- pary på fredag. Saknar de så mkt! Mest Kim men jag tror inte att hon tar planet till Sverige bara för att komma..
Har spelat dinosauriespel med brorsorna och Hugo vann som tur va, hehe. Annars blir han nedstämd-.-
Jag har precis snackat med Tildebästis men det var skitdålig tecking så vi ska höras senare. Imorn ska jag ringa Nikan och fråga om vi kan ses och typ göra nåt på tis. Det e så många jag saknar just nu. Måste passa på att träffa alla gullungar nu när det e lov. Men ha bästa kvällen, pusspuss<3

lite bilder från helgen :)

2009-10-25 @ 17:14:37

Snyggast ever!


hihi


kolla mitt hår fett krulligt efter knut


de tre muskitörerna hehe


finns det nåt vackrare än höstlöv?


älskar denna odd molly- produkt


Haha! Hanna och Agnes

Söta Maja<3

Första lovet- dan

2009-10-25 @ 10:26:46

Hej kära bloggen och kära läsare!
Egentligen så har jag inte riktigt tid att blogga nu, men jag lovade ju att ni skulle få ett litet inlägg på morgonen.
Tack Maja för att du påminde mej om vintertiden, pust! Det brukar alltid bli problem med ställning av klockor och annat. Nu har jag ställt om mobilen i alla fall:) Det är jue tur för annars hade Maja fått vänta ganska länge på mej idah. Vi ska mötas vi Södra Station vis halv tolv. DET är osaken till jag typ inte hinner skriva. Jag ska ducha innan jue, men har man lovat så har man.
Klockan tre så ska jag, Love, pappa, Hugo och Maria åka till Moderna museet. IGEN för min del, men det e lugnt. Det passar bra ändå för Maja ska åka till sitt landställe vid den tiden.

Igår mötte jag mamma för att vi skulle köpa jacka. Vi trodde båda att det skulle ta en evighet, men vi hittade faktiskt en skitsnygg dunjacka i första affären hihi. RedDevil. De hade inga dun- fjällräven, men denna var faktiskt precis lika fin:D Egentligen så ville jag jue ha en blå men det var grymt snyggt med svart också, glansligt lixom.
Efter jack- köpet tog jag och mamma en fika. Drack en iskall kola och världens goaste morotskaka. Mamma skulle ha middag igår så jag följde med henne in på lite olika affärer. Sen skulle hon typ lämna tillbax nåt på PureAndSimple så jag hängde med henne dit också. Hittade en ny Katie Melua skiva, men nehe det var samma som den senaste bara att den hette nåt annat och såg annorlunda ut. Dåligt!
Tog avsked från min gulliga mamma och gick hemåt.
Bytte om till odd molly- klänningen för vi skulle på middag senare. Rosa läppstift fick det bli också. Pappa såg lite skärrad ut, haha. Vi köpte lite choklad och vin på vägen till middan. Gick in på en affär som kallades för Godislandet. Killarna ville jue ha lite godis till kvällen också. De plockade en påse med hur mycket godis som helst! Fast det var jue en stor familj vi skulle hem till. Två vuxna, deras fem barn plus tre andra barn som skulle komma också. Jag var typ den enda som inte åt mej mätt på snask innan maten, hihi. Det var jättegod middag. Herrn i huset är jue kock:) Det blev typ ungstekta rotflukter, nån svamp- grej, kyckling, gott brödm stekt lök och sallad. Läckert! Jag var typ mest med Hanna. Hon e 16 och går på Södra Latin på teaterklassen. Hennes kompis var där också och det var kul att prata med dom. Hanna har gått på Erikstal förrut så hon gav mej lite viktig fakta om vissa personer... Bra va? Vi berättade skitläskiga spökhistorier, o fan va rädd jag bleev! Till efterrätt fick vi sorbé med krossad choklad, mmm
Nu måste jag faktiskt sluta skriva gullungar. Ha en bra dah!<3
P.S. Jag ska lägga upp bilder men inte nuu

Sleap tight darlings!

2009-10-24 @ 23:26:55

Hej söt!
Tyck inte att jag e tråkig nu snälla men jag orkar faktiskt inte skriva nåt mega- inlägg just nu.. Jag e grymt trött och ska nu krypa till kojan.
Slänger in ett inlägg imorn bitti. Pussisar och kjamisar sötisar!

Watch it babye!

2009-10-23 @ 19:46:54


Förra veckans bilder! Enjoy 
OBS! Detta är efter idrotten så..


Stella, Tilda och Ankan. Snyggast!<3


Den söta filuren Zanya


Nim åt sushi till lunch och fick en lyckokaka! :D Gillar inte smaken med det e kul att se vad som står.. Senaste gången jag fick en lyckokaka stod det att jag skulle bli skådis, yes!


Knut och hans iPhone. E de inte söta tillsammans?


Ankan är inte den enda som tycker om potatis. Maja fäktas med gaffeln så gott det går.


Är detta verkligen vi? Jag och Majsan? Japp det vare. Vi får se till och ta en snyggare bild nästa gång när man inte ser min bh lika tydligtxD 

Pssst... Glöm inte att hålla utkik efter lovet- bilder. Kramar!


Redan höstlov? Jag som har väntat så länge

2009-10-23 @ 13:41:47
Hej!
Har precis käkat Donken- lunch med pappa och Love. Lämnade mina stackars vänner att äta ensamma i matsalen. Vilken svikar jag e, men jag var faksitkt inte sugen på skolmat och nu när jag fick tillfälle att äta med min käre bror och far så, blev det som det blev:) Gott var det i alla fall!
Idah är himlen grå. Molen ligger som en förbannelse över Södermalm. Det reganade faktiskt lite innan Hurra! :D Vatten till blommorna!
I alla fall så har vi fraktat över alla väskor från mamma till pappa. Pust och stånk! Skilsmässobarn får verkligen slita hårt.. 
Hade det lite problematiskt imorse för jag visste inte vad jag skulle ta på mej, vilken katastroof! Prova, nehe, byta, prova, nehe, kanske en annan tröja till den.., prova byta, blablabla! Tillslut så blev det en svart ballongkjol, odd- molly tröja och lila kofta. En mycket härlig kombination, hehe.
Åt frukost. Vi har köpt nya Special K, hurra! I´m happy forever. Rostade det nyttiga, mörka frö- brödet som mamma alltid köper, det smakar finfint:D
Snodde mammas snygga gröna halsduk idag hihi. Man måste jue variera sig..
Vi skulle mötas i aulan och spela upp våra surrealistiska pjäser/musikaler idag. Fast... Simon var på REA- inspelning, Lovisa hade åkt till sin kompis i typ Skåne och Leon var på innebady- läger.. happ. Då var vi bara TRE vilket inte funkade så vi fick inte spela upp.
- Oj va tråkigt!
.. fast ganska skönt oxå för jag kunde inte texten i så bra. Det e lixom inte så enkelt att sjunga Tuch and Swift baklänges.. Men det var kul att kolla på när alla andra spelade upp! Det var så surrealistiskt att man blev yr, haha. A.. det var det och nu e det höstlov. Redan? Det känns som att jag precis har börjat i den här klassen men samtidigt så känns det som jag har gått här hela livet. I alla fall så är det sköönt med lov. Ska åka till landet,hälsa på farfar, träffa Maja, Zanya och Thora förhoppningsvis. Ska inte ge mej ut på några större utflykter. Mamma åkter till NY och jag hatar henne för att jag inte får följa med.. fast hon ska dit med Magnus och de ska jobba så det kanske inte e nåt att vara avis på egentligen. Snart ska jag jue dit ändå :D Fast jag kommer att sakna henne för vi ska vara med pappa hela lovet. 
Vill du träffas på lovet så riing mej så kanske vi kan boka in en fika. Puss o kraam!

P.S. Saknar Ankan i Nepal!<3

Tråkigt med film hela dan

2009-10-22 @ 15:43:01
Ni kanske tänker att jag borde sitta ganska mycket framför datan eftersom jag bloggar nästan varje dag, men där har ni fel mina vänner. Det ända jag gör på datan är att blogga. Visst ibland loggar jag självklart in på msn, men det är inte ofta alls. Sen kollar jag jue mailen såklart, men jag är inte alls intresserad av andra sidor. 
Jag har haft Facebook, Bdb, Playahead, Nord, Lunarstorm och annat men jag tröttar så snabbt på sånt. När jag väl håller på så älskar jag det, men helt plötsligt säger det stopp. Det blir tråkigt och meningslöst. Kanske tröttnar jag på bloggen en vacker dag, men det lär dröja. Så länge ni kommenterar mina inlägg:)
P.S. Jag läser även andras bloggar!
Denna dag:
Mamma väckte mej sju? Varför varför varför när jag börjar halv tio? Jajaja. Inte en chans att jag skulle kunna somna om. Love sjuk, fortfarande. Det känns inte som att han kommer bli frisk nånsin den stackaren. 
- Mamma hinner vi köpa en jacka idag?
- Nej lilla gumman det går inte idag, men på Lördag kan vi. 
- Suck.
Hur ska jag stå ut? Jag stod ut denna da iaf:) Great!
Sminkade mej nooga, nooga med kajal så fiint. Okej ingen bryr sigxD På med sliten Swe- tröja , varm och skön:D
Gick tidigare än vanligt för att köpa chips till film- dagen. Tydligen gick jag alldeles FÖR tidigt eftersom jag kom en halvtimme för tidigt. Jag är verkligen en tidsoptimist.. suck. Där satt jag alldeles ensam på en bänk, men PLÖTSLIGT slogs dörren upp och en man klev in i rummet. Hans namn var.. trumvirvel .. Gabriel!
- Tja. 
- Hejhej. 
Sedan kom en kille från nian in. Vet inte vad han heter men han hade i alla fall en grymt cool cykel med sej med ETT hjul. Oh jag är lääskigt imponerad!! <------- Om ni undrar var jag inte ironisk där. 
Sjuor, åttor och nior vällde in.. Tydligen blev det ändrade planer så de tre grupperna som vi var indelade i skulle bara bli TVÅ .. och jag miste Zanya. Men istället fick jag sitta med Stella och Tilda i dramasalen. Bli inte arg för att jag favoriserar dom nu. Jag tycker om alla lika mycket men detta beror på att jag faktiskt SATT bredvid dom, och Thora. Bara så att ni vet. 
Hade tänkt äta lunch med Maja och company men deras film laggade så vi var tvungna att äta utan dom. Kände mej helt konstig efter filmen. Vi såg "Million dollar baby" till att börja med. Den var bra, men man blev ju inte direkt GLAD av den precis. Snarare gråtfärdig. Åt inte mycket chips. Det var inte gott alls när man i princip precis hade borstat tänderna, usch nej jag var inte alls sugen. Simon fick ta typ allt för han glömde snacks. Varsegoo!
Det var hamburgare till lunch och jag fick grönsaksbiff, uack! Ingen höjdare. 
Efter rasten skulle vi kolla på "Be kind rewind". Den har jag sett en massa gånger eftersom min lillebror älskar den filmen. Han sitter och spolar tillbaka i filmen för att kolla på vissa scener igen! Jag fattar inte varför.. Den är bara SÅ dålig och i slutet somnade jag nästan. Fast jag och Tilda kunde inte låta bli att skratta när tv:n gick sönder (i filmen). Så blir den lixom. När man kollar på en tråkig film blir det sorgliga superkul, haha. Fast ingen annan skrattade lika mkt om vi, hihi. Love ya!<3
Skulle egentligen ha kollat på Sufs up också men det hann vi inte som TUR var. Det var bara så äckligt att sitta där på golvet bland utspilld läsk och kladdiga smulor, blääk! 
Jag vet att lärarna inte menade nåt lilla alls med att ha film- dag, men det var jue inte precis super- kul. Jag menar vem vill kolla på tre filmer i sträck? Inte jag i alla fall. Jag har jätteont i huvudet. Snälla, snälla jag vill inte bli sjuk!! Ska lägga mig och vila lite nu. Läsa ur min bok.. Sen e det jue cello också men jag vet inte om jag orkar. Jag fryser och känner mig konstig, bajs också!
Ha det bra och tack för att du läser!
Varma kramar
 
 

inte jacka idah..

2009-10-21 @ 20:28:09
Nehe det blev ingen jacka idah heller.. jag e så kräsen! Men det känns så dumt att köpa någonting halv- bra. Jag och mamma ska kolla imorn också... Hoppas verkligen att vi hittar nåt då för jag e verkligen beroende av en ny, snygg jacka. Helst en blå. Jag kanske överlever yttligare EN dag... 
Ska bli såå skönt med filmdag imorn. Undrar vad det har med vårat konstiga tema att göra men spela roll, jag gillar jue film:) Ska ta med chips, smaskigt va? Hade tänkt att baka men jag pallar inte. Känner mej lite hängig. Love verkar må lite bättre, han ser inte riktigt lika blek ut. Magnus och de små barnen har ätit middag här och de ska sova över. Ska nu läsa godnatt- saga för Vendiz. Sen ska jag kanske ta och måla lite. Blev så inspererad av Dali idag. Sov gott nu älsklingar och dröm söta drömmar!
Puss och kram

Ett stort fan av Dali

2009-10-21 @ 14:07:19
Hejsan alla glada! 
Har precis ätit omelett. Min mamma är verkligen JÄTTEBRA på att laga mat men... Jag tycker inte om omelett. Jag åt istället lite avokado och ganska mycket keso:) Var väldigt hungrig efter den stora resan med Djurgårdsfärgan. 
Vaknade senare än tänkt men det var nog ändå rätt bra eftersom jag somnade sent igår. Kunde bara inte lägga undan boken och släcka! I alla fall så gick jag upp och satte på mig rosa sheepmonday jeans, det var jättelänge sen jag hade dom! Sen ett vitt linne. Tråkigt jag vet men jag hann lixom inte hålla på och byta outfit. 
Äter alltid Special K på morgonen hos mamma. Det är utan tvekan bästa flingorna! Men vi hade ingen mjölk hemma så jag fick ta vaniljyoughurt. Inte lika gott... Hade väldigt bråttom sen men mamma ville ändå att jag skulle äta en macka. Typiskt va? Fast jag visste att jag inte skulle kunna smita undan... 
Sminkade mej. Ögonskugga med den mumsiga färgen av choklad med 70% kakao längst ut, sedan lite guld i mitten och mascara såklart. Flashigt 
På med skinnjackan som jag e så hiiimla trött på. Tur att jag och mamma ska handla en ny i eftermiddag. 
Fastande i tunnelbanan. Och jag som har klaostrofobi! Dessutom hade jag inte många minuter på mej. Som tur var hann jag till båten så jag slapp simma hela vägen. Pust! 
Jag tyckte att utställningen om Salvador Dali var väldigt bra. Han målar så häftigt och... konstigt. Det var kul i alla fall. Vi hade en guide med oss som förklarade väldigt bra. Jag hade nog kunnat sitta framför en och samma tavla i flera timmar utan att bli uttråkad. Efter visningen fick vi måla själva i en verkstad. Om man ville fick man klippa och klistra med jag höll mig till målarfärg. Det var meningen att vi skulle måla någonting surrealistiskt så jag började med blått gräs. Ganska fint, men sen blev det bara kladdigt och knäppt. Fast det var ju meningen? Zanya gjorde finast iaf<3 och jag menar det faktiskt. Dinas blev också fett snygg, och Thoras och... allas! 
Ska nog öva på cellon nu. Jag har samma läxa som förra veckan och den e inte så farligt svår men det e ju bra att spela lite innan man kommer jue. Fast innan ska jag och mamma handla dunjacka till mej, ja!
Skriver kanske senare puss!
 Vad tycker DU om den här färgen? 

Temavecka

2009-10-20 @ 16:21:40
Tjena!
Love är sjuk, förmodligen har han fått baconflunsan som vi kallar det här på Södermalm. Det där viruset som alla snackar om, influensan som kommer att utrota mänskligheten. Vilken överreaktion? Visst tre människor har dött och många är sjuka, klart att det inte e kul, men jag menar bara att 300 pers dör i vanlig influensa varje år. Man måste inte göra det hela till värsta grejen. Klart att inte alla forskare ska skita i problemet men jag tycker i alla fall inte att man ska gå omkring och oroa sig i onödan. Blir man sjuk så blir man och då tar man det då. Sen kan man jue vaccinera sig nu och det är förstås bra om man är rädd:) Sen är det jue inte omöjligt att man blir sjuk i alla fall... 
I alla fall. Love har ganska hög feber och e helt enkelt kass. Jag gick hem direkt från skolan, hem till den lilla sjuklingen. Skulle jue egentligen gå på tennis men vi drog över nu när det e temavecka. Ganska skönt ändå. 
På temaveckan snackar vi om surrealistisk konst och annat åt det hållet. Kul?...Nä, men det e roligt att träffa åttorna och niorna, de är så snälla tycker jag! E i samma grupp som Simon, min snälla men ganska tysta fadder Lovisa, Rickard i nian och två anonyma från åttan (jag vet vad de heter!). Det kommer att vara en ganska slapp vecka. Imorn ska vi åka och kolla på Salvador Dahli- utställningen och det ska bli intressant. Maja som e i en annan grupp och redan har varit där sa att man skulle få måla en konstig dröm? Kul! På torsdag så blir det soft med film- dag. Jag ska nog ta med mej chips och kanske baka:D
Hyrde en film på vägen hem till mr Lovelove. Han sa att han ville se en komedi och det blev: Happy go Lucky. Nån som har sett den? 
Ska laga kyckling och pesto- pasta. Mamma kommer inte hem ikväll för hon ska vara med i en prisutdelning för sin tidning. Hoppas att det går bra! :D
Har hänt en jobbig grej och jag skäms så mkt... förlåt förlåt förlåt
Kramis 
P.S. Laddar upp bilder när jag kommer till min pappa.   
P.S. Kan inte slita blicken från dej...
P.S. Tack för att ni finns! <3

Trollhättan

2009-10-18 @ 21:13:36
Hej!
Förlåt att jag inte skrev igår men vi var jue i Trollhättan och det kändes väldigt knäppt att be om en data. Därför skriver jag nu istället, äntligen hemma på söndag kväll. Jag menar inte att det har varit tråkigt hos Magnus föräldrar på något sätt men jag tycker inte så mycket om att åka tåg :S
Det var roligt hos ... i fredags. Det var nog meningen att jag skulle se lite läskigare ut men jag såg mer ut som en söt djävul, hihi. Tack för att jag fick komma!<3
På lördagen åkte vi till Skövde. Jag mådde illa på vägen så jag kunde inte läsa och jag orkade inte gräva upp iPoden ur väskan, haha. Trodde nästan att jag skulle spy. Vi köpte två bullar på tåget. Jag var jättehungrig! Tänk efter nu. Tre personer ska dela på TVÅ bullar. Hur kommer det sig då att Ebba fick en och en halv? Ingen aning. 
När jag hade ätit kändes det lite bättre. Magnus, David och Alina hämtade oss på stationen. Då ville alla fika igen! I bilen på väg till Trollhättan åt jag alltså ännu en bulle, med vanilj den här gången. 
Magnus pappa heter Stig- Göran och han e en skojare! Stig- Göran och hans fru bor i ett hus som ser ganska litet ut när man tittar på det utifrån men det är mycket större inuti. De har en jättefin hund som heter Prins och en rolig papegoja som egentligen heter Prinsessan men kallas för Sessan. Gulligt va? Fast jag tyckte att den var ganska läskig för den försökte bita mej, hjälp! 
Mamma och Magnus ville ta en promenad till slussarna, men mamma hade bara höga klackar så de var tvungna att åka och köpa skor. Jag, Alina och Vendela följde med. Mamma hittade några ganska fina och Vendela fick några rosa- glittriga skor. Jag skulle blir överlycklig om jag fick sånna när jag var fem år! :D
Mamma och Magnus lämnade mej och Alina på köpcentret. Sen körde de hem Vendela och gick på promenaden. Vi fick lite pengar så vi tog ÄNNU en fika. Varsin kopp varm choklad, mmm. Vi delade på två sorters kakos oxå. 
Alina ville ha en halsduk så vi letade efter en som kunde passa hennes kappa. Det fanns några fina men ingen som kändes jättebra. Vi köpte inte så mycket... En tidning till söta Vendela och Alina köpte typ nån sminkborste eller vad det var. Vi hade planerat att köpa varsitt halsband men Glitter stängde  precis när vi kom tillbaka efter en titt på Lindex, synd. Mamma och Magnus kom och hämtade oss när typ allt stängde. De ville ta en god kopp kaffe och äta panakotta vid vattnet. Suck... Fika nummer fyra. Fast det var väldigt härligt att sitta i solen. Efter kaffet gick vi hem igen. Det var jättehärligt att gå bland alla höstens färgglada träd. När vi kom tillbax hade Vendela bakat en blåbärspaj och då kunde man jue inte tacka nej. Den var faktiskt god men lite bränd. 
Fem fikan på en dag! Efter middagen så åt vi popcorn också och lite senare på kvällen blev det fruktsallad, glass, ost och kex! Tror aldrig att jag har ätit så mycket i hela mitt liv. Vi satt typ framför brasan hela kvällen och pratade. Alla barn fick 500 kr av farfar Stig, snällt va? 
Jag och Alina sov i samma rum och det var väldigt varmt så innan vi skulle sova öppnade vi fönstret. Men mitt i natten så vankande vi flera gånger båda två för att det var så kallt. Fast ingen av oss orkade gå upp och stänga fönstret igen. När jag vaknade på morgonen hade jag ont i halsen och nästan rann, fett synd. 
Vi åkte till Göteborg på förmiddagen. Det var nog meningen att vi skulle gå på nåt universeum där men det blev inte så. Istället åt vi en god buffé- lunch på restaurang. Jag åt pesto- pasta, sallad, plättar med sirap och lite mer. Det fanns typ allt. Pizza, massa frukt, lassange, omelett och en hel del godsaker till efterrätt. Efter lunchen fick vi helium- ballonger ev personalen vilket vi barn tyckte var väldigt roligt xD Jag vet inte vad som hände med min ballong men alla andra släppte i alla fall sina innan vi satte oss i bilen. De flög bara högre och högra upp mot himlen tills man bara kunde se gula pyttesmå prickar. Undrar var de är nu..? Kanske i Japan? 
Nu är klockan nio och vi har ätit varma mackor till middag. Har bara en lektion imorn och det är profiltid. Vi ska ha temavecka, men jag vet inte vilket tema vi ska ha. Slutar vi lunch:) Kanske ska ta med lite pengar och käka nån annanstans med kompisarna. Vi hörs imorn! Puss

Second Life

2009-10-15 @ 15:57:57

Ni har säkert hört talas om Second Life. Det är ett online- dataspel.
Föreställ dig The Sims fast med bättre grafik, många fler funktioner och större möjligheter. Du skapar en peroson och ett konto. Det kostar nämligen att spela. Sedan går man omkring i dataspelet, pratar med folk, skaffar hus eller lägenhet någonstans. Kan vara i Sverige, kanske i Japan eller varför inte i Paris? Du äter sover, tränar, pluggar, skaffar jobb, tjänar pengar, dejtar, gifter dej, skaffar barn, shoppar kläder eller möbler till ditt hus, köper bil, målar, sjunger, dansar, reser, spelar golf, tittar på TV, träffar dina vänner och mycket mycket mer! Visst blir man lockad? Men tänk efter. Visst, det finns mycket coola saker man kan hitta på i datorns magiska värld. Man kan skapa sig själv och välja sitt utseende, man kan prata med andra människor på ett sätt som man kanske aldrig hade vågat i verkligheten, man passar i alla kläder, man kan tjäna flera miljoner på jobbet fast man i verkligheten inte tjänar mycket alls. Det kan vara hur kul och spännade som helst, men frågan är HUR mycket tid, energi och pengar man ska lägga ner på ett data- spel? Jag kan inte fatta att så många vuxna människor framför allt i USA slösar bort sitt liv på ett spel! Det börjar med en rolig grej men tillslut är spelet det ända som betyder någonting. Männsikor slutar äta, sova, jobba. De gifter sej i Second Life, de skiljer sig i verkligheten, de är rika i Second Life och luspanka i verkligheten, de tränar i Second Life och sitter bara framför datorn i verkligheten! Hemskt! Men samtidigt kan jag förstå att man dras till det. Allt man kan göra, alla vänner man får..
Mamma berättade om en kille som tjänade 50.000 dollar om dan för att han sålde lyxbåtar till rika männsikor i Second Life. Tänk att han på något ofattbart sätt har tillverkat båten i spelet! Jag kan inte förstå det, och tänkt att folk köper en låssasbåt för 50.000 dollar. 50. 000 rikitga dollar. Det är fanemej helt sjukt. Och man kan våldta barn också, visst är det hemskt?! Man kan bara gå fram till en liten flicka i spelet, trycka på en knapp och våldta. Den som har kommit på det måste vara psykist sjuk.
 


Du kan skaffa dej killen du vill ha genom att skapa dej själv som HAN vill ha dej. Gillar han blonda eller rödhåriga tjejer? Vill han att du ska vara rolig eller kramgo? I Second Life kan du vara hur du vill. Men kan man verkligen vara kär i ett spel? Svar: Nej.


Ta planet, åk på semerster! Njut av sol och magiska bad. Men inse skillnaden. Vad föredrar du? Att bada i spelet eller i verkligheten?

Det finns hur många kläd- butiker som helst. Butiker som finns i verkligheten också. Amarican Apparel och Gucci tillexempel. Det kommer nya mobiltelefoner, likadana som i verkligheten. Man kan köpa smink från olika märken som finns på riktigt. Ja som du hör är möjligheterna väldigt stora och visst blir man lite sugen? Men Second Life är helt enkelt ett spel för männiksor som inte har något rikitgt liv. Second Life är demprimerande och dumt!
Var dej själv, du är fin som du är. Spela Real Life istället!

Snart är det jul igen!

2009-10-15 @ 15:08:27
 Tänk att det har snöat! Den 13 oktober! Zanya sa att det snöade på kvällen men när jag gick ut så var det bara regn. Sen igår när vi satt i klassrummet så började det snöa jättemkt och oj va ägd jag blev. Men snö är bara såå mysigt!

God morron... God natt eller oj jag menar Hejsan!

2009-10-15 @ 14:54:26

Åh va jag e trött på att vara trött. Jag har tröttnat på min trötthet. Det är så jobbigt. Man känner sej typ som en avslagen coola. I natt ska jag verkligen försöka att lägga mej itid. Sen har jag jue sovmorron oxå och det ska bli skönt. Vi hade håltimme idag, sista lektionen. Jag, Olga, Ankan och Maja gick hem tillsammans. Eller inte tillsammans men vi gick tillsammans påväg hem. Eftermiddagssolen var jättehärlig men det var iskallt. Måste ha en ny jacka! Jag kan inte gå omkring i läderjacka, det är för kallt. Jag har jue vinterjackor men dom känns lixom lite... jag vet inte, men hoppas att jag kan få en ny i helgen!! Ska på haloweenfest imorn hos en kompis, ska bli kul. Vet inte om jag kommer att vara den läskigaste men helt säkert den snyggaste djuvulen i stan!
Ska på ansambel idag, bajs! Jag pallar inte... Det är så kallt och jobbit, man får ont i ryggen av att bära cellon och sen ska man käka middah ensams också.. Oj va pessimistiskt jag lät! Nu får vi allt ta och vända på pannkakan. Det ska bli jättekul att spela cello idag! Jag kommer att lära mig en massa nya roliga saker, jag får friskt luft på vägen, jag får träffa en massa härliga människor och när jag väl är hemma så kommer jag att vara stolt över mej själv. Pust, nu känns det mycket bättre! Ha en fin kväll sötizar! Glöm inte att kommentera bloggen och spana efter ett inlägg på lördag.
Pussar och kramar!

Tack för...

2009-10-13 @ 19:42:35
...min underbara familj som jag älskar mest! Inklusive husdjuren...
...mina gulliga, roliga kompisar som alltid ställer upp!
...min kropp, jag är frisk!
...att jag bor i världens bästa land utan krig och fattigdom!
...att jag är jag.

Natten mosade min dag

2009-10-13 @ 19:32:46

Jag kunde inte somna inatt fast jag var jättetrött. Jag tänkte inte på nåt speciellt heller, det gick helt enkelt bara inte. Jag släckte lampan vid lite över tio. Jag höll på att somna men pappa och Maria tittade på nån komedi på TV och de skrattade jättehögt. Jag hävde mej upp ur sängen, stängde min dörr och la mig ner igen. Jag var så trött satt jag frös. Sen så kom jag att tänka på att jag hade glömt min necissär hos mamma, oh no! Tänkte att jag kanske inte behövde den ändå och återgick till att försöka sova. Men kudden kändes knölig så jag puffade till den lite. Då kände jag att jag knappt kunde andas pågrund av min förklyning och gick lidnade ut i badrummet för att ta lite Otrivin Comp. Drack två klunkar vatten och lade mig igen. Helt plötsligt så blev jag kokhet men orkade inte öppna fönstet så jag sparkade av mej täcket istället. Började frysa igen, gav upp. Tände lampan och läste lite ur min bok tills ögonen inte gick att hålla öppna. Jag släckte och försökte sova IGEN. Gick ej. Jag gick därför upp och drack yttligare två klunkar vatten. Blev irriterad av det starka ljuset i köket. Gick in igen och la mej. Knep ihop ögonen och försökte tvinga mej själv att somna. Det var förstås omöjligt. Jag började tänka på hur jobbig dagen skulle bli imorgon. Höll ärligt talat på att börja gråta av trötthet. Gick nog upp ett par gånger till, läste lite mer ur boken och somnade lite över ett, helt utmattad.
På morgonen och förmiddagen kände jag mej faktiskt inte så trött men på eftermiddagen så höll jag på att slockna. Orkade inte gå på tennisen. Satt hemma och övade på cello inför imorgon. Övade och övade och övade. Mellan melodierna la jag mej i sängen och vilade. Pappa ringde och bad mej att hämta Hugo för att han satt i bilköer. Kände först att det inte kunde bli värre men när jag väl kom ut så kändes det ganska bra. Det var skönt att få lite frisk luft. Hugo och jag ritade när vi kom hem. Det var min idé, lagom ansträngande. Hugo har verkligen blivit jättebra på att rita. Han ritar dock mest gubbar med "coola" lasersvärd och olika banor eller tunnlar, enormt avanserade! Jag är imponerad. Jag övade på franska- läxan i god tid och nu kan jag det utantill. Skönt att ha det gjort. Imorgon ska vi ha utecklingssamtal och jag missar profiltiden, nej! Fast dagen får ändå en bonus eftersom att pappa kommer att sjutsa mej till cellon, snällt! Sen ska vi köpa lite halloweenkläder, hihi. Säger inte mer.
Zanya var sjuk idag, bajs! Det är så tomt utan hennes små skämt. Fast Maja och Ankan är oxå ganska knäppa, haha!<3 Tetrarna skulle sjunga "Calefonia Dreaming" idah på muskien medan musikarna gjorde sitt eget. Jag var typ den enda som hade sjungit låten förrut. Alla gjorde så gott de kunde men det lät inte riktigt rent, haha. Fast vi hade roligt i alla fall xD
Vi hade SO sista lektionen och då fick Jonas ett utbrott, hjälp. Ja inte på mej men det var ändå ganska läskigt. Det brukar vara så att de människor som oftast är väldigt lugna och tystlåtna kan bli allra argast... Han svor och blev rosenröd i ansiktet. Men jag tror att det var bra så att killarna fick lära sej en liten läxa.
Jag ÅKTE faktiskt hem från skolan idag. Orkade inte gå fast det egentligen tar mycket kortare tid. Jag kände mej så hängig.
Ska abslout inte vara uppe sent ikväll. Måste få sömn! Ha en bra kväll kompisar! Pössellipöss<3

Inte på hugget idah

2009-10-12 @ 21:13:53

Jag är nog tvungen att kommentera vädret igen. Vilken kyla asså!
När jag gick till skolan imorse blåste det kallt och det var skaskigt på marken efter nattens regnskur. Usch!
Jag älskar verkligen hösten men jag hatar kylan.
Hade lagt fram kläderna i morse så jag slapp stressa, duktig flicka! Åt äkta tunnbröd till frukost som farfar hade tagit med sig från nån marknad. Det smakade typ lakrits eller mint, skumt...
Dagen kändes vanlig och det hände inte mycket. Trodde att Thora blev arg på mej för att jag inte ville följa med henne till kiosen men det var hon jue inte<3
Fick reda på en grej i skolan... Love is in the air kan man säga.
Jobbade med gullungen Zanya på SO:n. Jonas snackade om latituder och longituder. Höll på att somna för han sa samma sak hela tiden, flera gånger. Tur att Zanya höll mej vaken med sina små ramsor, hehe.
På idrotten körde vi för killerboll och sen dougeboll. Jag tog tre lyror i rad, skillat va? Vi körde teatrare mot musikare. Fösta matchen vann vi överlägset, sen vann dom... Och sen vann ingen för vi hann inte spela klart. Efter idrotten så hade vi bild son vanligt. Stressade verkligen i omklädningsrummet men kom ändå fem minuter för sent. Vi får alldeles för lite tid på oss att byta om! Måste ta upp det på klassrådet.
Känner mej trött. Det gick okej på ridningen. Frös som in i helvete. Tänkte inte på att sommaren var över. Huttrade uppepå Lukas. Han satte av i gallopp när vi skulle trava hihi, det var inte så lyckat. Jag kände mej inte riktigt på hugget. Diana hade varit sjuk hela helgen, stackarn<3 Svininfluensa tror dom men nu mår hon mkt bättre! Ska nog gå och lägga mej ganska snart. Längtar efter Katten! pusspuss

P.S. Tack för sjutsen hem, Magnus!

En hemma - Söndag

2009-10-11 @ 19:53:57

Idag har man inte gjort mycket.
Vaknade ganska tidigt. Gick upp och åt frukost. Drack en väldigt god Tropicana- juice med bär av nåt slag.
Vi försökte komma på vad vi skulle göra under dagen. Hugo.. Ja han ville väll bara leka som vanligt. Jag kunde tänkta mig att åka till Sickla och gå på Andy´s lekland, hihi men Love sa att det var för småungar. Där fick man.
Pappa och Maria hade letat upp något museum man kunde gå till och titta på tavlor. Jag tyckte väll att det var okej men Love ville inte. Vi kunde inte gå och bada för Maria vill inte bada på badhus och dessutom så kan man jue inte hitta på så mkt när pappa måste hålla i Hugo hela tiden. Maria sa att vi kanske kunde gå på Bio men... Ja jag vet inte vad som hände med det förslaget. Det hade jue varit perfekt en mulen dag som denna, men jaha. Det hela sluatade med att vi stannade hemma hela dagen. Vi bakade semlor när farfar kom på fika och jag läste en hel serie- bok om Mumintrollet för Hugo. Orkade ärligt talat inte ringa en kompis.
Det har alltså varit en seeeeg dag.
Puss och kram!


 Sådär snygg var man

 Mums! :D


 Köpte jag igår.


 En trött älskling under mattan


Mina film- tips

2009-10-11 @ 19:38:06

Åh va jag älskar att krypa ner i soffan med popcornskålen och titta på film. Jag gillar alla typer av filmer utom skräck och dokumentärer. Här kommer några tips!



Svenska godingar!



Underbara musikaler!



Ett måste! Med snyggingen Jhonny Depp och Leonardo DiCaprio (som spelar utvecklingstörd) i huvudrollerna!

Utom dom här så har jag min topplista:

1. Love acaually
2. Blades of Glory
3. Mean Girls
4. Pay it forward
5. Twilight

Mina Bok- tips

2009-10-11 @ 19:23:02

Ibland så tycker jag att böcker är det tråkigaste som finns. Ibland så läser jag inte på en hel månad. Eller jo det kanske händer att jag bläddrar nån gång i en tidning och självklart läser jag i skolan, men jag menar på rikitgt. För att det ska kännas roligt att läsa måste man ha en intessant bok och en bra plats att läsa på. Kanske i sängen eller eller varför inte på stranden en sommardag. När jag läser måste det vara tyst, annars kan jag inte koncentrera mig. Jag kan tillexempel inte lyssna på musik samtidigt som jag läser, då börjar jag bara tänka på texten och en massa andra saker som har med musiken att göra. Om jag har börjat läsa en bok som inte är så bra så måste jag ändå läsa ut boken innan jag kan börja med en ny. Det kanske låter konstigt men sån är jag!
Andra gånger finns det ingenting som är bättre än den bok jag läser.


Katarina von Bredow skriver grymma ungdoms- böcker och hon beskriver personernas känlsor vädligt bra.
"Hur kär får man bli" var den första boken av henne som jag läste och också en av de bättre, tycker jag. Den handlar om krånglig kärlek. Läs den!
"Bara inte du" är Katarinas nya bok och den läser jag just nu. Har inte kommit så långt än men än så länge verkar den vara bra.
Du som gillar relations- böcker. Läs dom här!



En slavflicka räddar livet på en drake och undkommer tillsammans deras grymma härskare. De ger sig ut på en farofylld resa genom Kina bärande på den mystiska stenen som måste vaktas till varje pris. Låter det spännade...? Läs dom här böckerna!



David bor tillfälligt på ett gammalt antikvariat tillsammans med farbror Melkior. Antikvariatet Blå Spegeln. Hans föräldrar har rest till Afrika och David ville inte följa med dit. En dag när David vaknar är hans mystiska hyresvärd spårlöst försvunnen. Tillsammans med sin nyfunne och mycket speciella vän Larissa dras de allt djupare in i de märkliga omständigheterna kring Melkiors plötsliga försvinannde.
Boken är mystisk och äventyrlig, man vill inte lägga den ifrån sig! Har dock inte läst den andra delen.


Jennie är lycklig. Hon bor i ett fint hus tillsammans med sin mamma och pappa som hon älskar. I skolan har hon sina vänner och i grannhuset bor söta barndoms- kompisen Reeve. Allt är som det ska vara då Jennie plötsligt en helt vanlig dag i matsalen får syn på ett mjölkpaket. På mjölkpaketet finns en bild på en liten flicka. Saknad Janie, 3 år står det. Jennies värld rasar samman när hon inser att flickan är hon själv. Jennie känner nämligen igen den söta prickiga klänningen som flickan bär.

Det finns tre Jennie- böker totalt:
1. Saknad, Janie 3 år
2. Vad hände med Jennie?
3. Måste Jennie välja?
Första boken är ett enda stort frågetecken och det är svårt att få pusselbitarna på plats. Spännande! 
Andra boken handlar mycket om att stå ut och motvilligt acceptera sanningen. Känslorna går upp och ner.
Tredje boken handlar mycket om kärlek och svek.  
Böckerna är oförutsägbara och därför väldigt spännande att läsa. Författaren beskriver miljö och personer väldigt bra. Jag kunde se allting framför mig. Läs den!



Ut med KP och in med FRIDA!
Jag menar inte att KP är dålig men jag kan tycka att det kan bli lite tjatigt ibland. Dessutom är den alldeles för kort. Man får vänta i en månad och läser ut den på en kvart sen. Det är jue faktiskt ganska tråkigt. KP kommer alltid att finnas i mitt hjärta men jag tror att jag börjar bli lite för gammal för den nu.
FRIDA är däremot en toppen- tidning tycker jag. Mycket variationer och roliga intevjuer. Man blir lockad att läsa den. Vissa tycker att FRIDA är en ytlig tidning och det är den kanske till en viss del, men det står faktiskt mycket om självkänsla också. Dessutom är jue mode ett stort intresse bland ungdomar så varför inte skriva lite om det också? Det står ingenting om att man ska banta eller tappa tio kilo på en vecka. Däremot står det att man ska äta mycket myttig mat och träna rätt! Jag tycker att många missbedömer FRIDA för den är faktiskt både rolig och lärorik. Samtidigt vill jag rekomendera KP till dom som är lite yngre!

Du måste även läsa Liv och Lovisa, den är grym!

Black Eyed Peas - Where is the Love

2009-10-11 @ 14:36:17
http://www.youtube.com/v/9H1r1BMmGbc&hl=sv&fs=1&"></param><param 

En fin låt, lär dej texten!<3

En gyllene skur

2009-10-10 @ 21:35:00

Träden står svarta och nakna i parken
Lövens alla färger som ett täcke över marken
Kylan biter i kinder och tår
Regnets droppar läker alla sår
Jag kisar mot solen och andas in
Nu är hösten här
Hösten som är min
Hösten svalkar 
Hösten förlåter
Hösten tröstar dom som gråter
Hösten är vacker
Guldigt röd
Skimrar i ljuset liksom glöd
Höst är kärlek
Höst är hopp
Höst ger värme till min kropp 
Hösten doftar äpple och natur
Jag lever under en gyllene skur

Vi såg idol- gänget!!

2009-10-10 @ 17:34:58

Hej. Idag var jag jue och shoppade med mina kompisar. Det blev jag, Tilda, Ankan, Thora, Maja och Zanya. Kulkul! Vi gick förbi Clarions Hotell och då dåg vi Camilla, Rabih, Carolina (konstigt att hon var där) och Mariette!! De satt och åt lunch på resturangen. Vi gick fram och tillbax flera gånger för att vara helt säkra. Vi vågade inte gå in och be om deras autografer fast det hade varit kul. I så fall hade jag nog tagit en bild oxå. Fast om Tove hade varit där då skulle jag gått in, lugnt! Jag brukar inte köpa så mycket på H&M annars men idag så hittade jag faktiskt en snygg cardigan. Jag provade den i ett stort provrum tillsammans alla andra. Den var fin! Det var size 34 så den kändes lite stor, men jag köpte den i alla fall. Den var så mysig och snygg till både jeans och leggings. Vi kollade i andra affärer vid Ringen och åt på Mc donald´s sen. Jag träffade Becca, hejhej. Sen fick Zanya en konstig min och jag vände mej om. Där var Idol- Erica med sin kompis och sin kille, precis bakom mej, en meter ifrån. Häftigt att se henne på rikitgt! 
Efter lunchen så var Zanya tvungen att gå hem för hon skulle på fest. Vi andra gick till Götgatsbacken. På vägen dit tittade vi in på Olsson, en gullig butik med en massa gulliga saker. En trappa ner så fanns det en massa fina möbler. Jag fick syn på världens sötaste fåtölj som skulle passat Hugo precis. Den var turkos och verkligen jättesöt. Vi gick in på Weekday och provade tjocka, höga klackar. Ankan var inte ens längre än mej när hon hade dom på sej, haha. Måste bara rekomendera er att kolla in på Amarican Apparell. De har snyggaste kläderna! Hittade en grymt snygg ljusrosa topp på Gina men de hade inte XS så jag provade den inte ens. Sen så sa jag hejdå till mina fina vänner och tog tunnelbananen till mamma för att hämta lite smink och min parfym. Mamma var hemma och hon visade mej världens finaste klipp på youtube. Kolla in detta! Kunde inte låta bli att gråta...
 http://www.youtube.com/v/HjWtRYaxmWM&hl=sv&fs=1&color1=0xcc2550&color2=0xe87a9f&border=1"></param><param
Tänk att det där lejonet verkligen kände igen dom, åh det e så underbart!

Mitt i natten, sammanfattning av Idol

2009-10-10 @ 00:10:24
Var bara tvungen att slänga in ett litet inlägg här mitt i natten. Carolina åkte ut. Hon var ingen favortit direkt men klart att hon skulle vunnit mot den där andra killen. Carolina har i alla fall en grymt bra röst även om hon brukar welja bort mycket av låtarna. Kvällens nummer passade henne inte alls. Låten "just dance" får henne att låta ganska dålig eftersom att låten är så pass bra när Lady Gaga sjunger. Hon gav sig av på öppet vatten vilket jag ändå tyckte var ganska modigt. Precis som Carolina sa själv så går jue Idol ut på att kunna sjunga och uppträda på många olika sätt. Den här gången blev det lite för annorlunda och jag kunde inte se någonting i uppträdandet som påminde mej om hennes tidigare bidrag. Hur som helst hade hon en rolig silverkjol och huvudsaken är jue att man e snygg! xD  Röstar fortfarande på Tove som SKA vinna Idol!
God natt och sov så gott nu! Pussar och kramar... igen <3

Rotade bland sommar- bilder.

2009-10-09 @ 21:44:53
 Dessa härliga muffins bakade jag och mamma när hon fyllde år. Det var jag som gav henne de där coola formarna :)

 Här har vi lite familj på fest. Men var e pappa?

Mamma älskar blommor så vi har alltid en massa buketter hemma, fint tycker jag!
 I somras. Passar jag i lugg elller?

Tittar för fullt på idol. Efter pausen kommer Tove, yeeh! Vi har en gäst här från USA som heter Stepheni och hon tycker att alla "sucks". Hihi, ja det går jue inte att jämföra med Kelly Clarskson direkt. Men Mariette och Kalle tyckte jag var bra. Tycker att Erik sjunger bra, men kan tycka att han e lite mesig om jag ska vara ärlig, smörig och lite för självsäker på nåt sätt. Vi ses imorn!
Ska träffa Maja och Tilda imorn. Vet inte vilka mer som tänker hänga på men vi ska shoppa lite och ta en fika vid ringen typ eller Götgatsbacken.





Hej

2009-10-09 @ 16:42:08
Jag har suttit här i typ tjugo minuter och ändå är mina händer fortfarande stelfrusna. Jag hade stoppat vantarna långt ner i väskan och orkade inte ta upp dom sen. Men det man inte har i huvet...
Det var inte god mat idag kan jag säga. Jag åt nån vegeitarik koklett, eller jag vet inte vad, gick inte att svälja. Men jag fick i mej lite potatis i alla fall fast den smakade gammalt muséum.
Vi hade idrott idag och jag kände verkligen att jag gjorde mitt bästa hela tiden. Jag gav allt. Låter töntigt, jag vet men vad är det för mening med idrott om man inte får svettas lite? Vi körde brännboll och jag gjorde frivarv efter mitt slag, fett nöjd! Andra gången så lyckades jag nästan springa hela varvet. Ursäkta om jag låter lite skrytig men jag har verkligen aldrig varit bra på just brännboll. Dom få gånger jag träffat bollen har den bara studsat några meter.
Vi hade prov på franskan och jag blir så irro på EVA SKOG! Asså varför ska vi plugga in en läxa om man får rätta den själv efteråt. Det är ju helt meningslöst. Jag frågade henne varför det var så och då sa hon att hon faktiskt märkte om man hade gjort läxan eller inte. Ärligt talat så fattar jag inte HUR hon ska märka det. A det kanske låter överdrivet men om man har spenderat kvällarna med att plugga på hennes läxor så känns det så fånigt att man ska rätta dom själv sen innan dom lämnas in. Konstigt system tycker jag.
Thora redovisade sin bok idag på svenskan. Den hette Hungerspelen och verkade fakstiskt väldigt bra. Den verkade lite konstig men det passar jue mej perfekt! hihi. Ska nog gå och låna den på biblioteket nån gång i veckan. Just nu så läser jag Katarina von Bredows nya bok som precis har kommit ut. Har inte kommit så långt men en så länge verkar den vara bra. Som vanligt handlar boken om omöjlig kärlek. Har du inte läst hennes andra ungdoms- böcker så är det ett måste. Dom är hur bra som helst! Jag har hela samligen.
1. Hur kär får man bli?
2. Räcker det om jag älskar dig?
3. Expert på att rodna.
4. Som jag vill vara.
5. Som om ingenting.
6. Syskonkärlek.
7. Bara inte du.

Jag skrev dom inte rätt ordning men det spelar ingen roll i vilken ordning man läser dom. Alla är toppen!

Här kommer min Digg och Diss- lista:

Jag diggar

 Höstens färger

 Söta Tove. Hon ska vinna Idol!

 Uggs. Visst funkar Uggs ett år till men om du inte redan har några så köp i en annan färg. Det blir så tråkigt med brunt och svart i längden.

Jag dissar

Lösnaglar. Visst kan det kännas lockande? Jag fick lösnaglar i present för ett tag sen och det var coolt i typ en dag, men sen så blev det bara jobbit och äckligt. När jag tig av dom sen så hade jag fått vita luftbubblor under naglarna, usch! Det var inte det att lösnaglarna var dåliga eller billiga. Jag hade inte heller slarvat när jag satte dit dom, men mina naglar såg ändå hemska ut och jag var tvungen att klippa dom jättekorta. När man ska på fest så kan det vara kul att piffa upp sig med snygga naglar men efter ett par dagar så är det inte roligt längre. Mamma har lösnaglar fast hon gör dom i butik. Då bygger man på naglarna. Det är jättefint men mycket dyrare än att köpa egna. Jag tror till och med att det är åldersgräns... Dessutom mår naglarna bäst utan klister och lösnaglar!

Idol- Camilla. Jag är lessen gumman men du kan inte sjunga.

Pessimistiska männiksor!


Puss och kram fina!<3

P.S. Jag love you most.




Tjollavippsen!

2009-10-08 @ 22:24:58
Heej darlings!
Fick tillbax mitt NO- prov idah och det gick toppen, yeeh! 
Vi hade engelska- glosor tills idag men vi hade inget riktigt förhör på det idag, bara muntligt hela klassen tillsammans. Fick nya eng- läxor till onsdag och torsdag nästa vecka. Inget som man behöver lägga ner speceillt mycket tid på. 
Gick på ansambeln idag och det var väll okej. Bara stråkare idag. Men Jacob (min cello- lärare) verkade lite grinig. He had a bad day
Sista kvällen med mamma. Jag gav bort ett litet mobilställ till henne som jag har gjort i slöjden. Vi kollade lite på "Mammas pojkar", oh my godness! Det var sanslöst knäppt. Typ alla tjejer var runt tjugo och fjårtisar, översminkade och plastikopererade. Kanske låter konstigt men jag tror att det där programmet kommer att få grymt höga tittarsiffror. Asså tänk er trettitvå bitchiga tjejer som bråkar typ hela tiden, tre snygga killar som de ska fajtas om plus tre super- stränga rasse- morsor! Sånt vill folk se. 
Mamma hade sönder min Christina Aguilera- parfym idag. Den var ganska fin men det gjorde inte så mycket. Jag har faktiskt till och det slutat använda den. Kör hårt med "Ed Hardy"! 
Skulle lägga upp några bilder från igår jue. Enjoy!
Här ser ni finaste pyjamas- tröjan från hundra år tillbaka och en supersnygg hårhandduk som en av mammas kompisar har GJORT till mej. Hon är duktigast. 
... och här är min snygge lillebror snyggare
än vanligt för att han har klippt sej kort
Imorn ska jag till pappa så nästa veckan blir det mer bilder. 
Puss och kraaam! 

Hej igen och Godnatt!

2009-10-07 @ 21:35:33
Tjena sötizar! Har precis tagit en skön dusch och satt på mej snyggaste pyjamasen! Lägger upp en bild imorn, pallar inte nu. Åt pizza idah som vi typ aldrig gör hos mamma. Det var gott och jag var så hungrig att jag typ åt en HEL vuxenpizza, själv. 
Provade det lilla kopplet på vårat fetaste marsvin idag och det gick väll okej. Bara ett av banden räckte honom runt magen, eller det andra gjorde oxå det men det kändes typ som att han skulle kvävas då, oops! Jag får inte skämma bort dom med så mycket paprika och morötter, det blir som feta av. Har engelska- läxa imorn: glosor. Dom kan jag nu! Inte speciellt svåra... Har övat lite på franskan när Love var hos frisören som e tills på fredag. Förresten blev Love jättefin i kort hår! Fast jag har en känsla av att han kommer missbruka vaxet... Aja, jag lägger upp en bild på honom imorn oxå. Sov så gott, puss o kraaam!<3

Jag slänger väll in ett litet inlägg

2009-10-07 @ 17:03:52
Jag kom precis hem. Ska inte gå till cellon. Jag slapp för att... Ja, för att man måste få slippa nån gång:)
Det har varit rätt mycket förra veckan så jag har dessutom inte övat så mycket.. Men, man kan inte hinna med allt heller! Vi hade läxförhör idah på SO:n och det gick bara bra. Dan avslutades med profil- tid, kul! 
Ska snart gå med Love till frisören, han ska klippa sej kort! Eller mamma vill jue inte det egentligen men... Ja vi får se hur det blir. Mamma ska träffa nån just nu (tänker på dej mama!) så hon kan inte följa med. 
Förlåt Zanya och Thora för att jag lämnade er men ni vet vad det berodde på, jag var tvungen att åka hem!
Dessutom är jag förbannad på er.. för det där. Så piiinsamt!
Ja men ha det så bra. Jag skriver nog lite mer ikväll. 
Bamse- pussar på er!<3

Gör som jag!

2009-10-06 @ 21:41:15
Veckans 5 mål:

> Lägga mej i tid och gå upp lite senare ( Jag behöver inte så mycket tid på mej! )
> Antingen sminka mej noga eller inte alls!
> Äta en ordentlig frukost utan att stressa i mej maten 
> Läsa tidningen mer eller kolla på nyheterna 
> Ägna mer tid åt marsvinen! 

Början på veckan

2009-10-05 @ 21:01:51
Heej! 
Försov oss idah. Gick inte upp fören åtta och vi brukar gå upp sju. 
Mamma gjorde mackor till mig och Love medan vi klädde på oss och gjorde oss i ordning. Jag stressade i mig mackan och sminkade mej hafsigt. Jag packade snabbt en gympaväska med konstiga kläder och dåliga skor innan jag sprang till bussen. Ringde Maja på vägen och sa att hon skulle säja att jag skulle komma försent till Lasse. Men när jag kom till klassrummet så hade inte lektionen börjat. Det var för att Lasse var sjuk och de höll på att fixa en vikare. Tur man har!
På idrotten fick man välja om man ville jogga eller spela fotboll. Typ alla valde fotbollen men jag och Ankan joggade i alla fall tillsammans. Efter det så var jag tvungen att gå hem för jag skulle hämta en tandborste och sedan åka till tandläkaren. Nu har hon äntligen fixat bågen så att den inte skaver in i kinden. 
Mamma hängde med mig och Diana till stallet idag med tråkigt nog så hade vi bara teori. Jag lärde mej rätt mkt saker men det hade jue varit roligare om vi red just den dan då mamma kunde komma. På vägen hem så höll jag på att dö av två anledningar. 1: Jag höll på att frysa ihjäl 2: Jag höll på att svälta ihjäl. 
Hade bara ätit fil med flingor till lunch och inget mellis innan ridningen. Jag och mamma köpte mat och lite kul grejer till marsvinen. Vi hämtade Love från pappa för han hade varit på gitarr. Sen så åkte vi hem och mamma lagade mat. Måste springa till Svenska Hollywoodfruar!! HEJ<3

Regnit, men rolit

2009-10-04 @ 16:13:20
Ibland är det mysigt med dåligt väder, när det regnar mot rutan. Fast det e inge bra att ha uggs på sig om man ska ut... Det hade jag och nu är de väldigt blöta. Jag gick och handlade lite mat. Ingredienser för en tårta och lite annat. 
Mammas kompis Sara är här. Vi har fikat lite och jag stoppade i mej en Risi Frutti till lunch bara för vi åt frukost ganska sent. Sara och hennes man har köpt en hus i Enskede Gård. Åh, jah blir så avis! Jag vill oxå bo i hus. Fast nästa år ska vi jue flytta...
Igår så skulle jue mamma och Magnus på den där festen och vi skulle vara ensamma hemma. Först gick jag, Love, David och Alina till bowlinghallen. Ja vann, yeeh! Det var rolit! Efter bowlingen gick vi och hyrde en film. Då hade det börjat regna. Tur att jag hade jacka! Det tog ett tag innan vi bestämde oss för en film. David ville se en skräckfilm, Love ville typ inte se nånting som vi ville se, Alina ville se en komedi och jag ville se... Ja, inte vad som helst i alla fall. Tillslut så hittade vi filmen "Click" som jag och Love redan har sett. Den handlar om typ en kille som jobbar jättemycket och inte har mkt tid för sin familj. Han bestämmer sig för att köpa en fjärrkontroll som går till alla elektriska apparater hemma hos honom. Han får en speciell fjärrkontroll av en kille som typ kan styra hela hans liv. Han kan snabbspola vissa delar, gå tillbax till gamla minnen och stoppa tiden m.m. Först så går allt lätt och bra men senare så flippar det ur totalt och han blir sjuk, mega- fet och mister sin fru bl.a. Dessutom missar han typ hela sitt liv och tillslut... Nej jag säger inte hur den slutar. Hyr filmen! Den e värd att se! Adam Sandler är huvudrollen
A men i alla fall så gick vi hem i regnet. Vi köpte godis och läsk på vägen. När vi kom hem så gjorde vi tacos. Jag och Alina hade redan skurit upp grönsakerna och så innan vi gick till bowlingen så maten var nästan klar. 
Vi åt bara tortillas för det var ingen som ville ha de hårda. Jag åt två fast jag egentligen var mätt efter en..
Vi kollade på filmen och jag grät så himla mkt. Efter filmen så var klockan typ bara tjugo över nio. Vi gick ner till källaren i myskläder för att hämta madrasser. Det är egentligen en ganska läskig källare, men vi var jue många:)
Jag och Alina sov i vardagsrummet för det blir så varmt i mitt rum. Dessutom så är det jue inte så kul att ligga på golvet och ha marsvinen pipande precis bredvid sej. De hade fest i lägenheten över oss. De hade så hög musik att jag kunde höra låtarna, hela tiden hörde man ljudet av klackar i golvet och någon pratade i mikrofon, outhärdligt!
Precis när jag hade somnat så ringde mamma, typiskt. Hon ville bara säga godnatt. När jag hade lagt mig ner på madrassen igen så ringde telefonen igen. Det var pappa som ville säga godnatt... Sen somnade jag, typ halv tolv var klockan då. David och Love var uppe till typ halv fyra. På morgonen låg jag och Alina och tittade på TV. Vi fastnade för nån gammal serie. När den var slut zappade vi bara mellan våra 702 kanaler. Vi väckte killarna klockan elva och åt frukost. Vi skulle jue egentligen badat idag men så blev det inte för David hade hosta och alla andra var förkylda. Jag och Alina hade tänkt att baka bullar efter som det är kanelbullens dag idag men vi skulle inte hinna för Magnus kom för att hämta upp David och Alina. Love hängde med till Vallentuna men jag bestämde mej för att stanna hemma och plugga inför en läxa imorn. 
Klockan fem så ska vi åka till Vallentuna. Vi ska äta middag där och ska snart baka en god tårta till honom och byta till lite finare kläder! Misa kommer oxå till middan, hurra! Vi ska äta fiskgryta, mums. 
I fredags så var vi jue och hälsade på Nikan och Theo. Vi spelade pingis i deras källare, kollade på idol och åt en härlig skaldjursmiddah. Mysigt! Jag, Nikan och mamma gick till en Odd Molly- butik och man fick jue snyggaste höst- klänningen i rosa! Tacka mamma<3
Japp, nu var det dags för tårtbakning. Pözz!!<3
  

En pinig tvätt- historia

2009-10-03 @ 01:10:47
Heej<3
Idah så var det som vanligt idrott på morronen. Jag visste inte om jag skulle vara med för jag har så himla ont i halsen. Det värker lixom när jag sväljer. Men pappa tyckte att jag skulle göra så gott jag kunde iaf så jag bytte om ändå. Vi skulle köra fotboll, toppen när man typ inte kan springa... Aja man skulle vara tre i varje lag. Det var först jag och de goa killarna Knut och Simon. Vi var lag nr 6 och då skulle jue Simon springa om kring och ropa: Vi har sex, vi har sex!!" Suck. Knut skulle iväg sen och hjälpa till i matsalen. Då var det bara jag och Simon, tre mot två men det gick ganska bra iaf. Vi tog oss uppåt:) Om det blev lika så skulle man göra "sten, sax, påse" som Simon ägde på xD
Detta var faktiskt första gången som jag inte tyckte om maten i skolan. Det vegetariska alternativet var faktisk oätligt. Jag vill inte ens prata om hur det såg ut. Åt vaniljfil men flingor istället, frukost på frukost lixom. 
På svenskan fick jag redovisa min bok efter alla missförstånd:) Vi hade vikare på matten och jag har inga kommentarer om honom. På franskan fick jag tillbax mitt prov och det hade gått bara bra:) Som vanligt då(skoja)...
Åkte buss hem. Hade inte pallat att gå i kylan. Usch, ja vintern kommer bara närmare och närmare nu..
När jag kom hem så skulle jag hjälpa mamma med tvätten men det visade sej att hon hade tagit fel på tiden, oh no!
Vi fick ta ut allt ur maskinerna, men det som redan var tvättat och upphängt i torkskåpet fick hänga kvar. Det var så roligt för mamma började plocka ut kläder från en maskin och hon kände inte igen ett enda plagg, hahaXD nä det var faktisk inge rolit alls.. Vi skev en lapp där det stod typ "Förlåt, förlåt, förlåt. Ring på min dörr, bla bla bla"
En sån himla otur att snubben som hade tvättiden var den värsta gubben i huset. Han blev typ jättesur på mamma. Mamma ba "Jag e så lessen för det här" och han ba typ " a det e jag med. Onödigt att bli så jävla arg för det lixom! Det e faktiskt mänskligt att göra fel ibland. I alla fall så när vi kom in så kom mamma på att hon hade tagit med sej gubbens tvättmedel in till oss, OMG! Då fick jag gå tillbax in till honom och lämna tillbaka tvättmedlet och inte nog med det hade mammat skickat med mej en jättefin chokladkaka till honom. Han bara muttrade och blev inte alls glad för den, surgubbe. Sen när jag och mamma gick in till tvättstugan för att ta ut den sista maskinen såg vi att han hade lämnat chokladkakan kvar på tvättmaskinen..
Nu har vi fått hänga upp alla blöta kläder i hela lägenheten, suck. Vi spillde tvättmedel över hela golvet och fick dammsuga upp... Ja, ingen rolig historia min barn, men den e lika sann som att jag älskar helg!
Fick ännu en I love NY- tröja av Marias kompis som e på besök i Sverige. Hon bor i New York men nu ska hon bo hos pappa och Maria i två veckor. Hon landade imorse och eftersom att jag hade sovmorron så hann jag träffa henne lite. Hon hade typ precis varit i Kina och hade med sej en massa knäppa saker. Typ tvättsvampar och hårrullar i olika färger, hihi. Ingenting som jag kommer att behöva, man har jue locktången:)
Ja men nu ska jag gå och handla med mamma. Ska kanske få ett par supersnygga jeans i helgen som jag har provat på... Jag säger inte var för då kommer alla att ha dom nästa vecka xD
Nä men snart ska vi gå ut och handla en liten present till Lovisen som har namnsdag idag, tihi. Halva klassen var med och ringde till honom idah. Vi sjöng för honom och han blev jätteförvånad, hehe. 
Men byebye, ha en fin kväll!! Puzz
P.S. Miss you Maja!!
 Ville bara testa att ta en sån där töntig fjårtiz- bild, hehe

OMG, näsan rinner!!

2009-10-01 @ 19:34:52

Tjenare!
Aså shit va kallt det e ute nu! Känns verkligen som höst. Imorse när jag gick till skolan var det nollgradigt. Som tur var hade jag en extra tröja under läderjackan och uggsen på, hihi!
Maja är fortfarandre sjuk men jag tror att hon e frisk imorn:)
Hade NO- prov idag. Det gick bra. Jag hade inte pluggat så mycket faktiskt men det var inte så många frågor att svara på. Lasse har inte så höga krav. Men nä det gick bara bra och jag kände mej säker efteråt.
Har oxå haft både franska och SO-prov den här veckan. Det e en av anledningarna till att jag inte har hunnit blogga varje dag.
Zanya var jue finast idah med den gulliga gröna mössan<3 Jag packade faktiskt ner en mössa i väskan, och ja... den hade nog kommit till användning om jag inte hade varit så försiktig med håret, haha. Det ser lätt knäppt ut om man rufsar till det..
Maria (min pappas tjej) är konstnär och har bland annat gjort en massa snygga mattor. Det e utställing idag och pappa e med henne där (Prinsessan Viktoria e oxå där!). Jag och Love e hemma med Hugo. Jag lagade köttbullar och pasta, sen har Hugo kollat på film och käkat lite popcorn. Ska nog kolla lite på Idol eller "Inlåst" som min pappa har jobbat med. E sugen på att bara softa framför teven med ett iskallt glas saft.
Imorn ska jag träffa Bästa Nikita och Theo. Vi ska äta middah tilms hos dem och ha en riktigt myysig kväll. På lördah ska jag, Love, David och Alina vara ensamma hemma hela natten hemma hos oss. Mamma och Magnus ska på en fest i Norrköping tror jag att det var. Det e en av mammas kompis som fyller 40 år. Sen på Söndag så ska vi bada på Erikstalsbadet. Mellan tolv och två så har de öppet vid hopptornen. Jag har lovat Love att jag ska hoppa från tian...vrf...vrf? Undrar vad som händer om jag inte gör det nu...? Hjälp
aja det verkar som att den här helgen kommer att bli finfin. Kanske får man nån tid över att träffa klasskompisarna oxå eller nån härlig människa från min förra klass.. Who knows?!
Ha en fortsatt najsig kväll och dröm sockersöta drömmar, puss!

Don´t put sweets in Carlsbergs XD

2009-10-01 @ 19:12:48
http://www.youtube.com/v/AfHAgxnQDeY&hl=sv&fs=1&"></param><param